2021-01-26
嗰日同朋友行到攰,經過海港城知道有間新開嘅cafe就行咗過嚟坐吓Cafe店面好開揚,如果想寧靜傾吓計可能就唔係太適合但總算坐得好舒服嘅我自己就點咗一個French Toast with French Berries & Salted Caramel 🍞🍇🍒🍓$69Toast本身配咗雲呢拿雪糕,基本設定啦多士本身煎得好香口好香蛋味,但略嫌有少少乾。最鐘意係個salted caramel,好濃郁完全唔hea,仲隱約有啲咸味,店員仲講明話係佢哋每日自己煮,好欣賞!另外配咗一杯 Honey Earl Grey Latte🥛$45我期待嘅係,蜂蜜配上伯爵茶嘅香味,飲完暖笠笠但好可惜,聞落好香,飲落只有少少茶味,完全冇蜂蜜味有少少失望呢間餐廳喺海港城嘅價位嚟講算係好划算,行到攰嚟食件cake都ok架!
就行咗過嚟坐吓
Cafe店面好開揚,如果想寧靜傾吓計可能就唔係太適合
但總算坐得好舒服嘅
French Toast with French Berries & Homemade Salted Caramel
我期待嘅係,蜂蜜配上伯爵茶嘅香味,飲完暖笠笠