2020-07-23
«715»食物很吸睛 地點也隱世 但多人過旺角﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣呢間約fd約咗好耐先去到!啲食物靚到三條女大約影咗廿分鐘先有得食🤗▷北海道帶子 三文魚籽 炒蛋 洋蔥 $88▶小龍蝦沙律 牛油果 三文魚籽 $88▷煙三文魚 牛油果 忌廉芝士 $78配貝果/法式拖鞋包+沙律貝果唔係煙韌口感,係普通嘅硬實質感,我早知但為咗影相照嗌咗😂 肚餓嘅朋友都嗌晒法包大份好多~我食小龍蝦沙律個隻味唔錯,有少少wasabi辣,夏天唔想食野都突然好開胃,夾埋牛油果同蟹籽食,似食緊日本野嘅味,同埋餡料好厚,啖啖都超滿足!另一塊包夾實就會擠晒啲野出黎好似burger咁好難食用,所以我分開食一邊勁多料,一邊係齋包,雖然唔係煙韌口感,但我覺得個味都幾好吃,好快清晒😂另外個兩份法包都係落足料,煙三文魚鋪滿晒,帶子煮完縮完水都仲咁大粒!朋友話冇想像中咁好味,睇圖實在太吸引,期望太高,咁個擺盤又真係有心思嘅🥗🍵▶HOJICHA LATTE $38▷EARL GREY CHOCOLATE $38▶LONG BLACK $32▷柚子芝士蛋糕 $48我個培茶好濃,熱飲應該仲濃,但我地係出面晒住排咗一個鐘冇可能
食物很吸睛 地點也隱世 但多人過旺角
▶HOJICHA LATTE $38
▷EARL GREY CHOCOLATE $38
▶LONG BLACK $32
▷柚子芝士蛋糕 $48
我個培茶好濃,熱飲應該仲濃,但我地係出面晒住排咗一個鐘冇可能飲到熱😂 伯爵茶朱古力個杯都好特別,落飲第一啖係朱古力跟住慢慢會feel到啲伯爵茶味🍂
柚子蛋糕又靚又好食,味道清新唔膩,質地都creamy😙
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
CoHee Studio