2023-03-16
好耐之前去過Cafe 2呢間餐廳,幾年冇黎,我覺得係時候又要推薦下佢個優惠。首先喜歡食蠔嘅朋友,一定要留意,逢一至日,都係買一送一,仲要有多種唔同嘅法國蠔,美國蠔,聽店員講有時仲有啲靚蠔都有買一送一,好似個晚Castillo同spain pearl,前者嘅creamy 感,值得叫半打,平個你係屋企食,仲要乾手淨腳。只要你消費$200後最正係有任飲優惠,$88紅白有氣酒啤酒仲要唔飲酒有Fruit Punch,芒果梳打,汽水,檸檬茶等,呢個咁嘅價錢係港島區餐廳真係難以置信,仲要次次都一杯滿滿的上,酒筲箕過黎就最啱。認識呢間餐廳係因為斧頭扒,幾年無食,今次再食質素進步左好多,做得剛好嘅質素同溫度唔係咁容易,粉嫩的紅色叫人睇到已經好開胃,呢個又係一定要食嘅選擇,而且又係好相宜嘅價錢,一大班朋友要唔貴又幾好食嘅選擇,呢個最啱。其實今次黎主要係食佢嘅特別menu,重口味都愛新奇人士一定鐘意,下個post再講。