2021-07-27
🔺 Burger's Friend Forever (將軍澳)今次係我第一次黎呢個地方,去將軍澳都只會停留係d 大商場到,今次就去到海濱公園附近行下散下心,呢到既環境好舒服,一d 都唔急促,好岩情侶黎浪漫下❤️🔻至尊漢堡($98)呢個係menu 入面唯一有兩塊肉既漢堡,岩晒大食男享用,絕對唔驚唔夠飽😋😋而且唔會因為有兩塊肉而整簿阻,兩塊都咁厚,你擔心自己丫唔大口個口好過😂🔻連皮薯條&可樂 (跟餐+$20)薯條外脆內軟,熱辣辣好香口,份量好多。🔻經典招牌漢堡 ($70)較細食既女生建議食呢個都好夠飽,雖然得一塊肉,但塊肉真係超厚,略嫌整體上淡味阻d, 加返2粒鹽就very good😂🔻一口芝士&可樂(跟餐+$28)有3粒一口芝士,佢唔係拉絲果隻芝士,芝士味最重,好creamy ,勁好味,唔夠喉😂總結:呢到環境舒適,坐位闊略,適合打卡人士,情侶黎影相打卡,放閃,漫步,離開一下繁忙既市區,放鬆下心情😌
🔻至尊漢堡($98)
🔻連皮薯條&可樂 (跟餐+$20)
薯條外脆內軟,熱辣辣好香口,份量好多。
🔻經典招牌漢堡 ($70)
🔻一口芝士&可樂(跟餐+$28)