成日行將軍澳海旁嗰邊都會經過呢間工業風burger店,今次終於下定決心入去試🤩menu除咗漢堡包仲有沙律、小食同意粉,小編第一次食梗係叫主打先啦🍔(‼️提提大家需要行去cashier點餐☺️)而且佢仲係pet friendly餐廳,小編前面張枱坐咗幾隻狗好cute😍🐮和牛漢堡 ($90+$28配番薯條及汽水)漢堡扒係選用咗澳洲和牛,比起普通牛更重肉味同juicy🤤塊扒煎得啱啱好,一咬落去啲肉汁係咁滴落嚟💦加埋半溶嘅芝士同帶芝麻味嘅醬汁都幾滿足☺️另外餐廳用咗苜蓿芽(味道似溫室豆苗🌱)代替生菜,食落更特別☺️番薯條比平時嘅幼身,所以會更加香脆,小編食吓食吓就唔小心食晒🤣🐟漁夫之寶 ($72)由於朋友仔唔食牛,所以就叫咗呢個🌊炸魚大大塊,外脆內嫩,而且粉漿唔會過厚☺️絕對唔係某連鎖店啲雪藏魚柳😎入面仲加咗大量嘅自家製他他醬,食落幾重檸檬味,酸酸地幾開胃🤪配埋洋蔥、生菜同蕃茄,成個感覺fresh好多🥬🌟7.5/10

🐮和牛漢堡 ($90+$28配番薯條及汽水)

🐟漁夫之寶 ($72)

🌟7.5/10
2021-07-17