2023-12-18 30 瀏覽
*/今日同小朋友去左食buger🤭🤭吾係普通既buger🤣係我屋企人食完話超推介,所以先山長水遠去尖沙咀食😚😚我抱住好大期望黎架🤩🤩🤩Buger Mate係主打美式傳統漢堡🍔餐廳環境:入到餐廳,裝修都十分簡潔,座位吾算太多,但都好好坐👍🏻帶住小朋友都坐得舒服😌最正既係一入餐廳就聞到香噴噴嘅牛肉味🤤🤤食物方面:我哋今次叫左兩個漢堡包同黑松露薯條🍟仲叫左一杯香蕉奶昔🍌由於係手打漢堡關係,都要等一陣先有得食🤭🤭🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡勁大份漢堡,一整好之後勁香黑松露味🤤🤤塊包佢哋煎到勁香脆😚佢哋啲牛肉係用美國靚牛,製作手工漢堡👍🏻👍🏻加埋黑松露、蕃茄、生菜等配料,一大啖咬落去🤭🤭正到呢🤤🤤🤤🍔經典安格斯牛漢堡小朋友食呢個食得好滋味,雖然冇黑松露咁濃味,但牛既味道一樣咁好味🤤小朋友成個食哂😂😂🍟黑松露薯條店員推介一定要試呢個🤭🤭黎到見到勁多黑松露,誇張到吾洗錢咁😂😂店員勁細心,驚小朋友吾中意食黑松露既味,於是佢分開上薯條🥹🥹真係好好👍🏻👍🏻👍🏻🥤香蕉奶昔🍌我原本擔心會唔會太多冰,試過有啲舖頭打出黎杯沙冰咁😐呢度完全冇呢個問題,杯奶昔十分香滑,又吾會過甜,岩哂小朋友飲🤭🤭整體黎講,食物質素十分高

餐廳環境:

食物方面:

🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡

🍔經典安格斯牛漢堡

🍟黑松露薯條

🥤香蕉奶昔🍌

整體黎講,食物質素十分高👍🏻而且店員勁nice,又勁細心照顧埋小朋友,真係加好多分👍🏻👍🏻帶住小朋友食野真係好大挑戰🥹🥹

尖沙咀[ Burger Mate]
地址: 尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖

#hkig #hkiger #hkgirl #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkbaby #hkkids #hkkol #hkkidsmodel #hkbuger #hamburger #tst
#foodiezo食在尖沙咀 #foodiezo九龍篇一間主打美式傳統漢堡嘅小店☺️ 用美國靚牛製作手工漢堡😚 連店員都係講英文,夠曬地道😆 除咗安格斯牛都仲有日本和牛、天婦羅蝦、雞扒同素漢堡,迎合返唔同人士口味😀 今次試嘅係店員極力推介嘅美國安格斯牛😆 每個都係即叫即整,高質🫶🏻—————————————————————🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125多餡到跌曬出嚟😍 個包皮有煎過 好脆😉 啲芝士同蘑菇mix埋一齊 好juicy🥹 塊牛肉汁滿滿,肉同脂肪嘅比例溝得啱啱好,咬落去好鬆🤤 撈埋黑松露醬又再昇華,好濃味😝 配啤酒一流👍🏻-🧀 車打芝士安格斯牛漢堡 $85呢個相對會清啲,主要係洋蔥mix車打芝士再配沙律醬酸瓜、蕃茄,牛肉,重點放返落牛度,唔會俾啲配料搶fo😼 想原汁原味可以試呢個😆-🥔炸薯條加瑞士芝士 $57煮溶咗啲瑞士芝士再淋上炸薯條上,趁熱食啲芝士好軟熟😍 薯條係粗直薯,唔洗再加鹽已經好惹味☺️
#foodiezo食在尖沙咀 #foodiezo九龍篇

—————————————————————
🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125
🧀 車打芝士安格斯牛漢堡 $85
🥔炸薯條加瑞士芝士 $57
2023-12-14 4 瀏覽
◐尖沙咀安格斯牛堡|黑松露薯條近佐敦有間半opendoor 安格斯牛堡,外國人主理,即叫即做。本來想叫香蕉奶昔可以賣晒。呢度出色在個麵包,雙面煎得好香。不過衛生環境有待改進𓇟瑞士芝士安格斯牛堡$98 瑞士芝士好新奇所以試下,不過芝士一d都唔膩,值得試下!𓇟蘑菇安格斯牛堡$105蘑菇夾洋蔥好香,係新鮮炒!𓇟 黑松露薯條$65薯條炸起好脆,不過放左黑松露之後,稍稍變霖𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱
◐尖沙咀安格斯牛堡|黑松露薯條

𓇟瑞士芝士安格斯牛堡$98
瑞士芝士好新奇所以試下,不過芝士一d都唔膩,值得試下!

𓇟蘑菇安格斯牛堡$105
蘑菇夾洋蔥好香,係新鮮炒!

𓇟 黑松露薯條$65
薯條炸起好脆,不過放左黑松露之後,稍稍變霖

𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱𓆱
2023-12-08 10 瀏覽
今次去到尖沙咀想買聖誕禮物🎁途經burger mate又鍾意食burger❤️黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 🍔牛肉漢堡🍔牛肉都好厚肉包皮是煎過的烤過的都幾香幾脆裏面的材料新鮮有生菜和番茄🍅❤️素漢堡🍔不吃肉的我都有素食選擇素漢堡裏面感覺到脆脆的漢堡扒主要用素扒來製作粟米🌽、蘿蔔、生菜等材料如果塊素扒再實小小比較好味😋食用材料新鮮有生菜和番茄🍅加上芥末醬酸酸地配合得不錯❤️黑松露薯條🍟薯條配上黑松露醬香脆可口又有松露香推薦❤️素漢堡🍔
今次去到尖沙咀

有生菜和番茄🍅

不吃肉的我都有素食選擇
素漢堡裏面感覺到脆脆的漢堡扒
主要用素扒來製作
粟米🌽、蘿蔔、生菜等材料
如果塊素扒再實小小比較好味😋

香脆可口
又有松露香

推薦

2023-12-02 10 瀏覽
黑松露蘑菇安格斯牛漢堡(125hkd)四個字形容係量大飽滿,用料完全唔馬虎,非常足料,牛肉厚切,仲要好juicy😍真係有驚喜,加埋蘑菇🍄更加濕潤,黑松露好香同埋增加兩分咸香,呢個價值完全交足貨👍🏻車打芝士安格斯牛漢堡(85hkd)又係超juicy,最classic嘅基本款無其他配料輔助,都仍然好出色,蔬菜蕃茄都好fresh,呢間主打美式傳統漢堡,用嘅都係美國靚牛肉,漢堡都係手工製作,即叫即整,幾認真同有心思❤️如果番工辛苦完一日食到真係大滿足😙黑松露薯條(65hkd)畀料好大方,黑松露好多好惹味,用嘅係粗薯條所以薯蓉感滿滿❤️#foodiblum西式
黑松露蘑菇安格斯牛漢堡(125hkd)

車打芝士安格斯牛漢堡(85hkd)

黑松露薯條(65hkd)

#foodiblum西式
2023-12-02
2023-12-02 10 瀏覽
Burger mate男朋友不嬲都鍾意食burger,今次我哋嚟到呢一間主打美式傳統漢堡嘅餐廳🍔❣️ 本來我哋想叫日本和牛漢堡,但係呢個漢堡原來每日只係買15個,我哋太遲去搭已經賣晒☃️☃️最後我哋嗌咗兩個安格斯牛漢堡🍔🍔瑞士+車打芝士安格斯牛漢堡🧀兩個漢堡嘅牛肉都非常出色,食得出係新鮮製作😋非常多牛肉汁,我每咬一啖,都有滴到啲汁周圍都係🤣🤣佢嘅配料都唔少,有生菜、蕃茄、炒好嘅洋蔥、同埋芝士🤩每食一啖都好滿足🥰🥰香蕉奶昔奶昔充滿香蕉味,同時間又非常滑溜,完全冇香蕉絲個一陣苦澀味同渣👍👍雞翼六件雞翼係半骨雞翼,肉質嫩滑,每邊都炸得好脆😋😋!
Burger mate

瑞士+車打芝士安格斯牛漢堡🧀

香蕉奶昔

雞翼六件
雞翼係半骨雞翼,肉質嫩滑,每邊都炸得好脆😋😋!
🎏️ 食盡油尖旺 — Burger mate✨ 尖沙咀和牛小店漢堡包🍔➖➖➖➖➖其實近期都越來越多大型連鎖快餐店,同時都有唔少小店冒起,咁我哋當然要支持下小店呢啲時勢佢哋都好需要支持🥺 今次就試咗呢間有外國人主理嘅Burger mate!! 主打有日本A5和牛漢堡包🤤🍔 的確唔惹少!美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)🍔 頂級A5日本上州牛和牛漢堡 $130🍔 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125🍟 黑松露薯條 $65我哋分別叫咗兩個漢堡,一個就係用日本A5另一個就classic 安格斯🤣 兩個都非常似樣老實講,唔係幾分到😂 的確佢嘅A5係好食啲,識落感覺牛味重啲香口啲,但整體其實都係差不多,都係非常Juicy 而且都幾大份,一個都足以飽死🤤 好彩係兩個漢堡包中間都夾咗蕃茄同埋生菜,中和返個油膩感另外其實都幾欣賞佢個黑松露薯條,真係勁多黑松露直頭嚟見到一pat pat😤 薯條都係比較粗身嗰隻,會越食越上癮絕對必叫!💰Total: $130 per person✅ 店內環境正正常常唔算太大間,漢堡包嘅性價比都中規
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

🍔 頂級A5日本上州牛和牛漢堡 $130
🍔 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125
🍟 黑松露薯條 $65

💰Total: $130 per person

✅ 店內環境正正常常唔算太大間,漢堡包嘅性價比都中規中矩啦,以齋食漢堡包嚟講佢都算值得翻兜嘅😏

➖➖➖➖➖
📍 Burger Mate (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖
2023-11-18 4 瀏覽
今日同朋友行經尖沙咀,係韓國街見到間食漢堡,裝修簡單,坐低chill下。主要係外國人主理,見到餐牌主打美式傳統漢堡同小食,無論lunch/break都好岩食😋😋▫️黑松露蘑菇安格斯牛漢堡🍔整個漢堡既賣相已經好吸引🤩濃濃的黑松露+芝士🧀️,口感極為豐富。用左美國安格斯牛,肉汁仲好juice,嫩滑仲好夠香😽◾️ 黑松露薯條🍟極為鍾意黑松露既,可以試埋呢個薯條,同漢堡一set。薯條份量足夠,黑松露醬都好夠多,足足鋪滿成兜薯條🤭🤭▫️車打芝士安格斯牛漢堡🍔濃郁嘅芝士🧀️,配上勁新鮮既蔬菜,一啖落口,食到牛肉既香+蔬菜要爽口,一d都唔會油膩👍🏻👍🏻

▫️黑松露蘑菇安格斯牛漢堡🍔
整個漢堡既賣相已經好吸引🤩
濃濃的黑松露+芝士🧀️,口感極為豐富。
用左美國安格斯牛,肉汁仲好juice,嫩滑仲好夠香😽

◾️ 黑松露薯條🍟
極為鍾意黑松露既,可以試埋呢個薯條,同漢堡一set。
薯條份量足夠,黑松露醬都好夠多,足足鋪滿成兜薯條🤭🤭

▫️車打芝士安格斯牛漢堡🍔
  • 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡
  • 車打芝士安格斯牛漢堡
2023-11-17 16 瀏覽
晚餐時間路過尖沙咀,想吃快餐,但要精緻的😄Burger Mate就在路口,於是抱著一試無妨的心態試一試。環境簡約企理,美式傳統漢堡使用來自美國的靚牛肉製作,並以手工即叫即制。黑松露蘑菇安格斯牛漢堡這款漢堡讓人驚艷,麵包香烤過,牛肉漢堡則保留了豐富的肉汁,每一口都帶來濃郁的牛肉風味,同時彌漫蘑菇香氣。芝士也為漢堡增添了風味和奶香。漢堡香滑而juicy,加上新鮮的生菜和蕃茄,減少膩感,豐富而平衡。黑松露薯條薯條配上黑松露, 味道濃郁恰到好處, 而且一點都不油膩,每一口都帶來豐富的風味,與漢堡是絕配。瑞士芝士安格斯牛漢堡麵包烤得外酥內軟,而安格斯牛肉的質地非常嫩滑,每一口都充滿了牛肉的鮮美。瑞士芝士融化在漢堡上,為整個口感增添了絲絲奶香和濃郁的口感。這款漢堡絕對是喜愛芝士的人的最愛。香蕉奶昔每一口都帶來濃郁的香蕉風味,給整個餐點增添了一份清新的感覺。 口感順滑香甜可口。
晚餐時間路過尖沙咀,想吃快餐,但要精緻的😄

黑松露蘑菇安格斯牛漢堡

黑松露薯條

瑞士芝士安格斯牛漢堡

香蕉奶昔
依間喺轉角位嘅burger店黑白簡約設計,充滿年輕活力嘅感覺。呢間小店由2人主理,食物嘅選擇,但係有價錢合理嘅漢堡包同埋薯條。我同朋友都係芝士狂,所以兩個Burgrr另外再加咗芝士,超級滿足。🤍黑松露磨菇安格斯牛漢堡 $125+$25 cheddar cheese. 安格斯係美國農業優質認證,同出邊食到嘅唔同,牛肉鮮嫩多汁,美味!🤍Premium A5 Japanese Wagyu $130 +$25 Swiss cheese 我見佢係best seller ! 一定要試下。好少見到用A5和牛,一食落去呢個牛肉嘅油脂有對比之下,相對俾安格斯牛肉更豐富。🤍黑松露薯條$65一嚟到勁香黑松露味,每一粒黑松露分佈喺薯條上面,厚厚的。薯條都幾大條,質感好好👍🏻

🤍黑松露磨菇安格斯牛漢堡 $125
+$25 cheddar cheese.

+$25 Swiss cheese

🤍黑松露薯條$65
2023-11-07 375 瀏覽
又來上課前找美食去!上幾次來尖咀吃omakase跟拉麵時就留意到一間手工漢堡店,一直就未有機會來試;近來非常想吃漢堡,這晚正是大好機會一個人前來嚐嚐這間由外國人主理的美式手工漢堡 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125加瑞士芝士 +$12加車打芝士 +$12跟老闆表達想吃美國產牛肉漢堡的款式,就推薦受歡迎的黑松露蘑菇安格斯牛漢堡~ 漢堡是即叫即做,需時較多要耐心等候啊!不過這個漢堡絕對值得等待~ 麵包塗上滿滿牛油再烘烤,牛肉漢堡就算煎至全熟仍保留大量肉汗且牛味濃郁,加入生菜和蕃茄減走膩感;黑松露蘑菇份量很多,炒過的蘑菇香氣更濃厚,配牛肉漢堡絕對是Perfect match!也聽從老闆的建議加入香軟重奶香的瑞士芝士跟鹹香味重的車打芝士,兩款芝士絕對是神來之筆,令到漢堡更加惹味!吃到尾段更是一手肉汁,幸好老闆早已洞悉此事會為客人送上一對膠手套方便進食,非常貼心!黑松露薯條 $65另一款老闆推介就是這個黑松露薯條!人氣高得每天可以賣上過百份~ 同樣是下單即製,薯條份量不少,但黑松露的份量實在多得有點誇張,老闆很佛心啊!薯條上手不油膩,沒灑上鹽巴靠的就是黑松露的香氣跟味道,香氣四溢,難怪這麼受歡迎!
黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125
加瑞士芝士 +$12
加車打芝士 +$12

黑松露薯條 $65
店家是頂替另一本地品牌手工漢堡店的鋪位於前年開業,鋪面不大約可容納十人左右在內進食,主要是外帶為主,到訪當晚是周五晚上,未到晚上7時半已經滿座還有等候外賣的朋友
來自美國的店主希望將正宗的美式手工漢堡帶給香港的朋友,所以種類會比較簡單而且主要以美國產牛肉漢堡為主軸,當然也會有迎合不同人口味的日本產和牛漢堡跟素漢堡等~ 老闆真的非常熱情好客,會推薦美食以外也好於與客人溝通交流,可惜這晚要上課的關係不然也想再跟老闆聊個痛快啊!下次要再帶男友吃其他的推薦漢堡~
2023-11-03
10 分鐘 (堂食)
2023-11-04 8 瀏覽
🇭🇰Burger Mate 🍔🍔尖沙咀美式漢堡🍟野食全部即叫即整 店員都非常之nice😆會推薦野食比我地 除左肉食仲有素食🌱選擇餐廳座位唔多 不過整體感覺幾有風味🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡(💰$125)黑松露醬加埋炒磨菇🍄同洋蔥🧅 幾香安格斯牛🥩 口感外厚實內軟juicy 牛味濃麵包🍞兩邊都加左牛油烘 微脆配搭左蕃茄🍅生菜🥬另加左車打芝士🧀最特別係有唔錯的酸瓜 可以中和油膩 唔錯🍔頂級A4日本上州牛和牛漢堡(💰$130)A4日本上州牛和牛再滑身 油脂豐富點相對黑松露款牛味再突出點簡單加配芝士🧀️已經非常香口唔錯🍟黑松露薯條(💰$65)平時出邊食黑松露薯條多數配黑松露醬但反而鐘意黑松露用呢種上法黑松露比足 唔加茄汁仲正👍🏻👍🏻🥤Banana Milkshake(💰$42)Milkshake只用香蕉🍌天然甜味甜度岩岩好 仲飲到果肉口感唔會太傑身 清清地幾健康
🇭🇰Burger Mate 🍔🍔尖沙咀美式漢堡🍟
野食全部即叫即整 店員都非常之nice😆
會推薦野食比我地 除左肉食仲有素食🌱選擇
餐廳座位唔多 不過整體感覺幾有風味

🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡(💰$125)
黑松露醬加埋炒磨菇🍄同洋蔥🧅 幾香
安格斯牛🥩 口感外厚實內軟juicy 牛味濃
麵包🍞兩邊都加左牛油烘 微脆
配搭左蕃茄🍅生菜🥬另加左車打芝士🧀
最特別係有唔錯的酸瓜 可以中和油膩 唔錯

🍔頂級A4日本上州牛和牛漢堡(💰$130)
A4日本上州牛和牛再滑身 油脂豐富點
相對黑松露款牛味再突出點
簡單加配芝士🧀️已經非常香口唔錯

🍟黑松露薯條(💰$65)
平時出邊食黑松露薯條多數配黑松露醬
但反而鐘意黑松露用呢種上法
黑松露比足 唔加茄汁仲正👍🏻👍🏻

🥤Banana Milkshake(💰$42)
Milkshake只用香蕉🍌天然甜味
甜度岩岩好 仲飲到果肉
口感唔會太傑身 清清地幾健康
2023-11-04 16 瀏覽
韓國街近佐敦嘅位置,前身係嘉寶,新鋪都係漢堡店啵!賣點係無添加同人手製造。小店細細,行過幾次見過好多人幫襯,今次一於試試佢。員工介紹咗2個包,係最受歡迎嘅2款。廚師係土耳其人,餐廳行美式風格。✨黑松露蘑菇安格斯牛漢堡✨車打芝士安格斯漢堡Burger 全人手製作,經過烘過,比平時嘅包扁身,亦都會脆口啲。黑松露味好香,唔係啡菇反而用咗蘑菇,反而更突出咗黑松露嘅味道。牛肉係自家手製,好juicy,比較淋身,輕輕一咬就漏晒汁。另外仲有菜同蕃茄,平衡返味道。on top 加咗白cheese,令到個包嘅層次更好更creamy車打cheese無黑松露嗰個咁heavy,反而個肉味更加突出,不過因為我太鍾意食芝士啦,所以覺得加多層芝士係更加好食。✨雞翼另外仲加咗個小食,炸雞翼上枱嘅時候熱辣辣,配上咗師傅自己整嘅醬汁 ,味道偏甜。✨酒✨可樂除餐就唔配嘢飲,不過可以另外加,有得揀啤酒飲!揀咗HOEGAARDEN,夜晚睇波食burger,仲要有酒飲嘅話都幾正

✨黑松露蘑菇安格斯牛漢堡
✨車打芝士安格斯漢堡

✨雞翼

✨酒
✨可樂
  • 蘑菇安格斯牛漢堡
2023-11-03 11 瀏覽
呢間位於韓食街嘅漢堡店 主打傳統美式手工漢堡 佢地嘅burger都係用上安格斯靚牛 零舍香肉味 餐廳另外亦有其他創新配搭同素漢堡選擇Swiss Cheese Beef Burger 瑞士芝士安格斯牛漢堡($85)朋士叫嘅瑞士芝士漢堡 芝士味相對mild 唔怕搶咗啲牛肉味Black Truffle Mushroom Beef Burger黑松露磨菇安格斯牛漢堡 ($125 +$12 車打芝士)每款burger都係即叫即製 上到枱熱辣辣好新鮮 牛肉仲充滿肉汁 黑松露同芝士味互相輝映 Black Truffle Fries 黑松露薯條($65)呢個薯條黑松露fans絕對唔可以錯過 佢唔係淨係得個dip 而係每條薯條都沾滿黑松露粒粒 份量仲好大方添Chicken Wings 6pcs 雞翼6件 ($58)呢款單骨雞翼酥脆可口 亦都爭方便食用 雞肉炸完仍然保持肉汁

Swiss Cheese Beef Burger
瑞士芝士安格斯牛漢堡($85)
朋士叫嘅瑞士芝士漢堡 芝士味相對mild 唔怕搶咗啲牛肉味

黑松露磨菇安格斯牛漢堡 ($125 +$12 車打芝士)

Chicken Wings 6pcs 雞翼6件 ($58)
呢款單骨雞翼酥脆可口 亦都爭方便食用 雞肉炸完仍然保持肉汁
2023-10-30 17 瀏覽
團聚共享歡樂與溫馨,漢堡與啤酒點亮了友情的星輝。手工漢堡,象徵著我們的牢固關係,每一口咬下,都是情誼的承諾和陪伴。炸雞翼的酥脆,展現了我們的勇敢,在友情的炙熱中,一起品嘗生活的歡欣。炸洋蔥圈的香氣,漫溢著相互的理解,我們彼此包容,守護著友誼的純真。黑松露薯條的美味,詮釋了珍貴的時刻,與朋友們相聚,留下美好的回憶和笑聲。啤酒是友情的祝福與慶祝的象徵,它的醇香和沁人心脾,飽含著深深的祝願。讓我們舉杯暢飲,共同度過美好的時光。【友共情餐單】1️⃣黑松露手工漢堡 125HKD2️⃣黑松露薯條 65HKD3️⃣炸洋蔥圈 45HKD4️⃣炸雞翼(單骨*8隻) 65HKD5️⃣汽水 18HKD7️⃣啤酒 48HKD
團聚共享歡樂與溫馨,
漢堡與啤酒點亮了友情的星輝。

手工漢堡,
象徵著我們的牢固關係,
每一口咬下,
都是情誼的承諾和陪伴。

炸雞翼的酥脆,
展現了我們的勇敢,
在友情的炙熱中,
一起品嘗生活的歡欣。

炸洋蔥圈的香氣,
漫溢著相互的理解,
我們彼此包容,
守護著友誼的純真。

黑松露薯條的美味,
詮釋了珍貴的時刻,
與朋友們相聚,
留下美好的回憶和笑聲。

啤酒是友情的祝福與慶祝的象徵,
它的醇香和沁人心脾,
飽含著深深的祝願。
讓我們舉杯暢飲,
共同度過美好的時光。

【友共情餐單】
1️⃣黑松露手工漢堡 125HKD