2025-06-06
三個分別唔食辣、唔食酸、唔食生、唔食燒肉、唔食牛、唔食人蔘雞、唔飲酒…嘅人約埋去食韓國菜,真係Eotteoke?我地一坐低,侍應就放上一份3小碟(可refill)我地傾左唔知幾耐後終於有決定!- 海鮮蔥餅全場MVP,煎得香口,無溝太多粉漿,所以每啖都係滿滿嘅韭菜同爽彈海鮮,口感一流。- 蒜香醬油炸雞+香腸年糕串普普通通。- 炸蝦紫菜包飯好鬼長嘅包飯,包有炸蝦及配料,但我略嫌包飯唔夠麻油,炸物唔錯唔會過油。講開紫菜包飯,題外話,開心share近期有套《你的味道》幾好睇,可以一煲。播放住韓團(G)-IDLE、aespa、LE SSERAFIM…嘅強烈音樂下… 全場都放鬆自在暢飲暢談,整個氛圍都變得大同總結環境氣氛服務非常好對於我地呢個麻煩組合黎講呢度食嘅不只是味道而係這種熱鬧氣氛#bingoncook 📍尖沙咀麼地道37-41號港匯廣場地下17-20 & 31-34號舖#dcb食在香港 #dcb吃喝玩樂 #dcb尖沙咀 #食在香港 #香港美食 #美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #韓國美食 #紫菜包飯
我地一坐低,侍應就放上一份3小碟(可refill)
我地傾左唔知幾耐後終於有決定!
- 海鮮蔥餅
- 蒜香醬油炸雞+香腸年糕串