2023-08-06
🌟Hello Kitty 主題餐廳❤️------------------------------💛 火龍果醬炸雞蛋包飯-💵152上桌時個飯整成Hello Kitty 嘅形狀🥰雞蛋煎成脹卜卜的奄列形狀☺️外面係全熟嘅蛋皮😆切開蛋皮裏面係流心嘅蛋漿,😜配合埋飯一齊食😉佢嘅蛋漿真係好滑😗蛋嘅口感亦都好滑😚蛋味都好香😜另外炸雞食落亦唔油腻💛蘋果批與牛角包窩夫-💵122蘋果批上枱時都係熱辣辣🤓蘋果加酥皮一啖食落去🥳有輕輕嘅脆口感覺😋又唔太甜🤪而香脆嘅窩夫配上蘋果醬😉口感有確實同蘋果批截然不同😙蘋果醬嘅香味又真係令人回味🤓💛玫瑰醬八爪魚年糕-💵89佢嘅八爪魚屬於鮮嫩😎配合埋微微辣度嘅炒年糕😊食落口感煙韌🥰相當惹味🤪💛香甜蘋果紅豆奶昔-💵62飲品就同個名稱一樣😋蘋果味濃沃🍎奶昔亦唔太甜🤩賣相亦相當有心思🥳可以品嚐下。------------------------------🤤好味度:8.5/10🧚🏻回頭率:8.5/10반찬앤쿡 Banchan and Cook (東薈城) (東涌)🇭🇰東涌達東路20號東薈城名店倉3樓334號舖#東涌 #足料 #多款 #香港餐廳推介 #東涌美食 #美食 #人氣美食 #
💛蘋果批與牛角包窩夫-💵122
💛玫瑰醬八爪魚年糕-💵89
💛香甜蘋果紅豆奶昔-💵62
🤤好味度:8.5/10
🧚🏻回頭率:8.5/10
🇭🇰東涌達東路20號東薈城名店倉3樓334號舖
#東涌 #足料 #多款 #香港餐廳推介 #東涌美食 #美食 #人氣美食 #情侶好去處 #香港 #美食 #香港美食 #吃貨 #東涌好去處 #食好西 #香港好去處 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodblogger #pizza #cheese #必食之選 #BANCHANandCOOK #omurice #friedchicken #koreacafe #cafe #croffle