2023-04-30
週日約朋友去中環Aria 食Brunch, 食飽就去附近shopping, 幫助消化😂 .一上到Aria ,環境寬敞舒適,設計優雅,視察極佳,飽覽附近景色,除左室內,仲有室外位置提供,真係舒適怡人😌.Aria ltalian 以半自助形式安排,逄週六週日1200-15:00供應😌 Weekend Brunch,每位$668+10%,喜歡飲幾杯的可以升級Free flow package , 無限暢飲意大利汽泡酒、精選紅白酒等,任君選擇😌.自助區有各式海鮮,冷盤、多款意式小食同甜品😍 淨係食自助區都令你滿足😂海鮮冷盤有我鍾意嘅阿拉斯加帝王蟹腳、麵包蟹、翡翠螺,生蠔🦪,龍蝦😂應該盡有😍 而且新鮮厚肉,食唔停口😍😍.仲有烤茄子🍆蘆筍、炒蘑菇、地中海沙律、煙三文魚等等☝🏻cold cuts cheese platter, 每樣食少少都不得了🫰🏻.甜品麵唔可以錯過,雪糕、tiramisu 、蛋糕、馬卡龍、泡芙、各式生果🍎🍓🍉🍈🍊.每人仲送一隻牛油燒蟶子,非常鮮甜彈牙😎.仲可以加Main Course 主菜🫶🏻🫶🏻由$48起至$198 選擇頗多,卡邦尼、Pizza和羊扒、乳豬、爐魚。.Rigato
每人仲送一隻牛油燒蟶子,非常鮮甜彈牙😎
仲可以加Main Course 主菜🫶🏻🫶🏻
Rigatoni Pasta, Quail Ragi, Carbonara Style
卡邦尼風味粗管通心粉配鵪鶉肉醬 + $68
粗管通心粉口感彈牙,面頭兩粒流心鵪鶉蛋,好正😂 真係流心,好犀利🫰🏻
Grilled Whole Seabass, Amalfi Lemon
香烤原條鱋魚 + $198
條魚上枱好大條,好厚肉,烤得連魚皮都香脆,魚肉好鮮甜,我覺得必點之一🤣🤣
服務員態度好友善,每樣都講解都好清楚,而且細心,下次試埋Dinner 😊😊