時間過得很快, 我已有一段時間沒有寫食評, 但這間酒店服務非常好, 出品又十分出色, 令我極之欣賞, 所以我決定寫一篇來讚賞一下。 首先,  因為提早了到場, 我們在酒店內外打卡留影, 有酒店職員主動幫我和屋企人影相, 這一點令我覺得很親切友善。我們影了一陣後就準備入去食buffet,  職員安排我們入座, 並貼心為我們講解食物自助餐區的位置, 讓我們可以更快找到想要的美食,  部分熟食只需要order, 就有專人送到座位 , 服務十分周到。跟著我們就開始大快朵頤, 先吃冷盤, 冷盤有生蠔, 煙燻三文魚, 油甘魚薄片配柚子醋汁, 三文魚酢漿草凍批, 小龍蝦凍糕, 凍龍蝦,  龍蝦箝, 青口, 麵包蟹, 螺,凍海虎蝦, 長腳蟹,  法式肉醬甜軟包卷,  雞胸肉, 意大利風乾牛肉等, 另有麵包, 餅乾 ,芝士等小食,  個人覺得小龍蝦凍糕好味, 虎蝦多膏,  雞胸肉味道正常, 因為我唔太喜歡食生的食物, 所以酒店職員幫我灼熟了生蠔, 雖然灼熟左無甘大隻, 但食得出蠔很新鮮唔韌, 沒有腥味, 更有淡淡海水鮮味 。食完冷盤之後,  開始轉戰熱葷, 熱葷包括乳豬, 叉燒, 炒牛肉, 西冷牛扒,

食完冷盤之後,  開始轉戰熱葷, 熱葷包括乳豬, 叉燒, 炒牛肉, 西冷牛扒, 片皮鴨, pizza, 泰式湯粉, 芝士忌薕焗龍利柳配菠菜, 巴東牛肉, 燒豬肋眼配中式燒烤醬, 泰式豬頸肉, 泰式春卷, 麻辣蝦餃, 燒賣, 牛肉球, 素菜餃, 安格斯牛柳,  薯角, 烤雞意大利煙肉卷, 中午buffet竟然有我至愛的片皮鴨, 真係有些喜出望外,  味道很好, 麻辣蝦餃唔會太辣而蓋了蝦餃的鮮味, 仲有麻辣既香, 味道不俗, 泰式豬頸肉正常, 泰式春卷有驚喜, 比想像中好味, 香脆可口又不太膩,  芝士忌薕焗龍利柳配菠菜, 龍利柳捲著菠菜, 感覺幾特別和清新。 另一亮點是乳豬和叉燒,  一般lunch buffet都好少有乳豬, 就算有燒味味道都唔太好, 但呢間酒店的乳豬的皮很脆, 而且很厚肉, 味道拍得住酒樓, 叉燒是梅頭, 同樣很厚身, 味道一流。 pizza, 西冷牛扒,  泰式湯粉則一般,  而安格斯牛柳肉味濃郁, 口感不錯, 值得推介。

湯品方面, 有蟹肉龍蝦湯和姬松茸雪耳紅棗燉瘦肉湯, 蟹肉龍蝦湯味道很香濃鮮甜, 原盎姬松茸雪耳紅棗燉瘦肉湯很養生, 湯水十分足料, 而且無味精, 飲完無口渴感, 我們每人都飲了2盅燉湯。 至於甜品方面, 有馬卡龍, 70%雜堅果泡芙, 意大利芝士奶凍, 雲石蛋糕, 檸檬醬及茶Moose, 紅桑子朱古力忌薕伴燴白桃, 野莓伴高原野莓茶,  68%朱古力榛子忌薕伴蕉糖酥餅, 提子乾牛角包布甸, 士多啤梨洛神花果凍, 法式芝士撻, 水果,雪糕等, 款式頗多, 不能盡錄, 個人推介 甜品係68%朱古力榛子忌薕伴蕉糖酥餅和馬卡龍,  68%朱古力榛子忌薕伴蕉糖酥餅上面外層是朱古力和粒粒榛子果仁, 內層是流心榛子醬, 底層是香脆的千層酥, 口感豐富, 甜而不膩。 另一推介是馬卡龍, 不會太甜, 而且外脆內軟, 口味亦多。
總括而言, 雖然冷熱盤款式不算太多, 但食物質素唔錯, 而且服務一流, 酒店環境舒適, 坐位寬敞, 值得推介。
冷盤
點心
燉湯
雲石蛋糕和法式芝士撻
父親節蛋糕
題外話/補充資料: 訂位時我有提到想預早同屋企人慶祝父親節, 酒店餐廳非常貼心送上父親節蛋糕給我們, 十分窩心, 亦為這次中午自助餐增添一份喜悅。
2024-06-01
燉湯
雲石蛋糕和法式芝士撻
父親節蛋糕
2024-09-05 458 瀏覽
作為亞洲50大酒吧Top 9 的Argo屢獲殊榮裝修以溫室作靈感上網都見到好多人係吧頭位打卡了當日同friends walkin大約6-7pm果d時間順便睇埋日落既天色漸變窗外景色超級靚環境氣氛較熱鬧唔似一般高級餐廳咁安靜呢樣野我幾鍾意既!當晚我地叫左好多杯酒大部分味道都ok但說不上好好飲仲叫左唔少野食都好有特色但唔算好好食下圖係其中一個《Cold Cut》算比較好食的了但比較單調只有Ham 同包咁臨尾會送一杯小熊軟糖
作為亞洲50大酒吧Top 9 的Argo

順便睇埋日落既天色漸變
窗外景色超級靚
環境氣氛較熱鬧
唔似一般高級餐廳咁安靜
呢樣野我幾鍾意既!

當晚我地叫左好多杯酒

但比較單調
只有Ham 同包咁

臨尾會送一杯小熊軟糖
2024-08-20 650 瀏覽
但香港四季酒店裏面嘅酒吧亦都係亞洲50最佳酒吧2024年排第九位少有嘅酒吧當你坐低就會送上welcome Drink仲係加入非常可愛既熊仔糖飲飲下次有隻大熊仔會走出嚟大家既注意力就落咗去熊仔度😂cocktails 用咗6 個原素做主題
2024-06-19 1887 瀏覽
本身同朋友諗住試吓全港第一位嘅COA酒吧,去到先知佢逢星期一休息,咁就去第二位嘅酒吧試吓🤣Cocktail用唔同elements做主題,定期都會轉,今次就有:🪨GRANITE 🍠SWEET POTATO🪷GINGER LILY🍓STRAWBERRY🎋BAMBOO 🐐GOAT六樣材料好似大纜都扯唔埋,但係其實又息息相關。Menu上面會寫有每一杯cocktail嘅小故事,創意十足。唔知揀咩嘅都唔緊要,店員會了解你嘅偏好再介紹cocktail比你,有選擇困難症嘅跟住店員嘅推介嚟點就得啦😆一坐低就會先上welcome drink,香檳入面放咗小熊軟糖,令成杯酒飲落增添一份甜味,賣相令好可愛,我哋全部都幾鍾意。而snacks就係cheese cracker同橄欖,幾特別,每次差唔多食曬staff就會refill,服務上的確唔錯,不過就略嫌每次未食曬舊嘅就唔要有啲浪費🤨最後揀咗3杯用ginger lily同strawberry為主題嘅酒:🍸BUZZ CLUB ($195)Monkey 47 Dry Gin + Avallen Calvados + Ginger Lily + Honey + Cit

🪨GRANITE
🍠SWEET POTATO
🪷GINGER LILY
🍓STRAWBERRY
🎋BAMBOO
🐐GOAT

🍸BUZZ CLUB ($195)
Monkey 47 Dry Gin + Avallen Calvados + Ginger Lily + Honey + Citrus + Champagne

🍸NECTAR OF GOD ($175)
Glenlievet 12 + Ginger lily + Amontillado + Kabosu + Chocolate Bitter + Egg white

🍸PERENNIAL TREAT ($175)
Bacardi 8 + Strawberry Jam + Cocoa Juice + Absinth + Lemon Gelato + Hojicha Sparkling Tea

三杯酒味都唔重,亦比較細杯,勝在環境靚、服務好,打卡去一次係唔錯🤳
20240510🌦️Friday 🌹❤️5月份第2個星期日是母親節,剛剛比我見到對面ICC的廣告燈飾,立刻舉機拍攝🎊中環Four Seasons 四季酒店的Argo Bar 於2021年中開業,前身是Blue Bar, 已經經常到的蒲點🤭🛶Argo的名字取自希臘神話中,阿爾戈英雄故事中的船名。👍Argo在2023年獲得亞洲50最佳酒吧第8名,接著又在世界50最佳酒吧奪下第34名的佳績。🏃進入Argo 酒吧內,一座矚目富麗堂皇的酒櫃,酒櫃上陳列超過50款不同酒類。🎨店內裝潢帶點希臘古典風,再行入幾步,另一間房,牆上用相架掛上昆蟲的擺設,是我喜歡的蝴蝶🦋環境同時另我可放鬆及舒適。👍Argo比我既感覺,好有親切感,只因每位 Waitress & Waiter 最殷勤及用心服務😋與次必選Hong Kong Egg Waffle 📸每個角落重點打卡位
20240510🌦️Friday 🌹
🛶Argo的名字取自希臘神話中,阿爾戈英雄故事中的船名。
😋與次必選Hong Kong Egg Waffle

HONG KONG EGG WAFFLE
SINGLE ORIGIN NEGRONI
URBAN KEEPER
2024-04-03 2325 瀏覽
ARGO位於香港四季酒店内,是全球50佳酒吧之一🍸 裝潢高雅時尚,而吧枱佈滿酒的玻璃櫃更是人氣打卡位!🤩入座後每人會有杯Welcome Drink,汽酒裡面有粒Gummy Bear,好可愛🧸🥰而職員亦非常親切友善,為我們細心地介紹並推薦menu💕ARGO的Cocktail非常創新特別,最新的酒單「ARGO Forestry」以農林業的概念為主調💚 🤍Goat - Thief (HKD175)Goat Yogurt放在木羹上,可以先吃一口然後再攪拌🙈 這款甜度較高,易入口之選👍🏻🤍Goat - Goat Evolution - Flight (HKD175)3款不同風味的Cocktail:Kid、Buck及Billy,分別代表不同時期的山羊🐐 用了不同的Goat Product去製作,非常特別!🫣 這3杯酒精濃度會較高,口感豐富多層次✨🤍Bamboo - Potash (HKD175)這款是酒精濃度最低的Cocktail,以竹子為基底材料,口感清爽不甜膩,較易入口😌🤍Ginger Lily - Buzz Club (HKD195)以薑花為基底材料,口感清爽並帶點微辣,挺refreshin

而職員亦非常親切友善,為我們細心地介紹並推薦menu💕

Thief、Potash
Goat Evolution - Flight、Buzz  Club

🤍Goat - Thief (HKD175)

🤍Bamboo - Potash (HKD175)

以薑花為基底材料,口感清爽並帶點微辣,挺refreshing☺️

Hong Kong Egg Waffle

🤍Hong Kong Egg Waffle (HKD150)
雞蛋仔外脆內綿,但略嫌蛋香味不夠濃🙈 而最特別的是伴隨的醬料,分別為燴梨伴朱古力、焦糖豉油、茅台朱古力碎雪糕🤩 雞蛋仔沾上醬料吃好滋味🤤

📍ARGO - 中環金融街8號香港四季酒店大堂
下午茶
Thief、Potash
Hong Kong Egg Waffle
  • Thief
  • Goat Evolution
2023-11-30 3259 瀏覽
After Dinner 朋友問我有咩地方得體d 可以飲下野兼靜靜地傾下計。 突然諗到中環四季Argo. 平時lunch / dinner 大家應該聽得多。 但其實黎飲翻兩杯摸杯底都非常唔錯我地一行三人叫左兩round, 裝飾高級又有格調11pm 黎坐到2am 終於傾翻夠本了

我地一行三人叫左兩round, 裝飾高級又有格調
11pm 黎坐到2am
終於傾翻夠本了
上週四才剛更新了cocktail menu. 同樣以6種材料作為靈感的調酒創作。🪨🍠🌸🍓🎋🐐GRANITE - SWEET POTATO - GINGER LILY - STRAWBERRY - BAMBOO - GOATMenu 的設計理念充滿故事性。在多變的環境中,🪨花崗岩提供了防止山泥傾瀉的重要排水功能,並穩固了上層土壤。同時,🍠地瓜等塊莖類作物透過分解土壤來豐富農業,同時提供必要的營養成分。🌸而在市區裡盛行的薑花不僅具有誘人的香味,也為周邊的生態系統帶來了豐富的多樣性。此外,🍓士多啤梨作為多年生植物,吸引了多種傳粉蟲,使農場得以繁盛。🎋竹子不僅是食材,還具有強大的建材功能,為我們的生態系統提供保護。🐐而羊則在任何農業系統中都是不可或缺的,它們不僅提供牛奶和其衍生品,還通過吃掉不需要的雜草來保持田地的整潔。🌐 這些元素共同構建了一個豐富和平衡的生態系統。🍸🌸「NECTAR OF GOD」帶有花香的whisky sour 變奏版。🥃🍓「DEATHLESS OLD FASHIONED」將Macallan 12和發酵士多啤梨相結合,不僅帶有豐富的果味,還有複雜的茴香花香氣和微妙的鹹甜底

🪨🍠🌸🍓🎋🐐

Menu 的設計理念充滿故事性。
🌐 這些元素共同構建了一個豐富和平衡的生態系統。
🍸🌸
🥃🍓「DEATHLESS OLD FASHIONED」將Macallan 12和發酵士多啤梨相結合,不僅帶有豐富的果味,還有複雜的茴香花香氣和微妙的鹹甜底味。
🥃🎋「POTASH」帶有獨特的麥芽和煙熏風味的gin tonic.
🥛🐐「THIEF!」淡淡乳糖奶香和果香的風味調酒。
🍸🐐「GOAT EVOLUTION - FLIGHT」三部曲而展示了一個豐富且層次多變的味道組合。
💖新menu的調酒延續了Argo一向的創意和層次感!
2023年月23日剛食完四季酒店Argo bar的自助午餐,這間四季酒店咁有名,價錢又收得咁貴,以為自助餐會好正,點知食過原來咁差的!!!連加一hk$800元一位,枱櫈又矮坐得唔舒服。食物方面雖然有凍龍蝦但瘦削,凍虎蝦算大隻但有沙無去蝦腸及有蟹腳又無鮮味。連生蠔,羊架都無,放在枱面上可取的食物種類不多,味道一般,添加食物好慢!幾乎要食物全無先會添加!甜品尚算可以,真不知道這間酒店用什麼賣點來作價咁高$800元一位,怪不得是無人讚過,祇不過知道四季酒店是屬6星級酒店先有意來試,點知真是差到不知怎形容。失望到極,劣質!
2023-09-03 3434 瀏覽
位於中環四季酒店嘅呢一間Argo, 絕對係我本人嘅all time favourite, 本身間酒吧已經係亞洲排名第二既酒吧唔在講,佢嘅環境,服務,飲品嘅質素,絕對冇第二間酒吧可以媲美。佢哋主打每一杯飲品,都係有唔同嘅食材去提煉,仲要加入左香港嘅地道風味,包括有以叉燒醬為主題嘅Cocktail, XO醬為主題嘅Cocktail,其他食材仲有茶,黃豆,大米,杏仁等等,佢個Menu仲會介紹返每一隻Cocktail由酒精成份最淺至最濃嘅排名,等你慢慢選擇,十分細心,本人大推杏仁味嘅Cocktail,飲落有少少似中式糖水嘅杏仁露,但係又不失有酒精嘅感覺,好特別好推介!性價比方便都算高,話晒佢都係喺中環五星級酒店入邊,平均一杯Cocktail都係大概130至$150左右,絕對值得一試

環境好靚,野食有好多選擇👍🏻⭐️西式早餐⭐️🥓煙肉好香,食落唔會太鹹香腸有兩款🥔薯餅同春卷脆卜卜,好香口炒蛋落咗牛油同牛奶炒,食落好滑好味味噌焗三文魚比較中式,三文魚有少少乾🙈🍳Egg station 🍳可以order唔同款式既蛋我同朋友就叫咗egg benedict 同 omelette兩款都好好食😋⭐️中式早餐⭐️點心:蝦餃🦐,豬肉燒賣,素菜餃🥟,豬肉菜餃一籠籠咁俾你拎👍🏻夠哂熱重有粥,炒麵俾你揀🧀Cold cut🧀Cold cut 選擇幾多有沙律🥗,芝士,ham,parma ham ,turkey 🥯麵包🥯麵包賣相好靚😍 有好多選擇我試咗兩款都好好食😋😋🍓生果🍓生果好新鮮,好多選擇👍🏻好多酒店自助早餐都有生果🍉🍎🍌呢到特別啲係有士多啤梨😍
環境好靚,野食有好多選擇👍🏻

⭐️西式早餐⭐️
🥓煙肉好香,食落唔會太鹹
香腸有兩款
🥔薯餅同春卷脆卜卜,好香口
炒蛋落咗牛油同牛奶炒,食落好滑好味
味噌焗三文魚比較中式,三文魚有少少乾🙈

🍳Egg station 🍳
可以order唔同款式既蛋
兩款都好好食😋

⭐️中式早餐⭐️
點心:蝦餃🦐,豬肉燒賣,素菜餃🥟,豬肉菜餃
一籠籠咁俾你拎👍🏻夠哂熱
重有粥,炒麵俾你揀

🧀Cold cut🧀
Cold cut 選擇幾多
有沙律🥗,芝士,ham,parma ham ,turkey

🥯麵包🥯
麵包賣相好靚😍 有好多選擇
我試咗兩款都好好食😋😋

🍓生果🍓
生果好新鮮,好多選擇👍🏻
好多酒店自助早餐都有生果🍉🍎🍌
呢到特別啲係有士多啤梨😍
2023-08-05 2150 瀏覽
這家酒店的自助餐美食精彩絕倫!不僅提供多樣化的美食選擇,還有一流的服務和令人驚豔的環境。服務人員總是熱情友好,讓您感受到無微不至的關懷;而酒店內部的裝飾典雅,營造出舒適愉悅的用餐氛圍。這裡的自助餐是一場完美的饗宴,絕對讓您滿意!但要記住lunch buffet 酒樽既décoration 係會收起

2023-07-23 6131 瀏覽
星期日若果賴床的話,我就會吃早午餐 ;若早起到的話,又想吃得開心歡樂,我就喜歡到「四季酒店」的「ARGO」吃自助早餐,吃完再去假日的娛樂活動。每人吃飯都有自己的心頭好,我是特別喜愛酒店自助早餐的人,精緻美味琳琅滿目,會令小弟輕鬆解壓,即刻變做「開咗仔」!XD早餐人均 HK$408 + 10%,不論從食物選擇、質素、服務及環境,此六星級酒店,絕對對得起這個價錢。飲品方面除了咖啡、茶,還有一系列鮮榨果汁:我很喜歡這裏提供的 Daily Mix,不同款式不斷 refill,令早上充滿驚喜:我這杯「Green Booster Shot」,奇異果汁加西芹、青瓜汁,先為腸胃先注入維他命 C power:西式 / 日式部份食物種類是多得蠻誇張,亮點有酒店出名的麵包出品、鬆餅、新鮮出爐牛角酥,還有我最愛吃的 - 無花果及士多啤梨酥餅,各位麵包迷不要錯過:各款火腿、cold cut:清新沙律:每樣取一些,自製醒神 platter:另外近排小弟注意飲食,吃多了乳酪,這裏亦有不同口味選擇,賣相也超美:「亞麻籽乳酪」清香怡人,很對胃口:早餐各項西式食材都齊備,看到令人很治愈 XD自製主食 platter,醬油

飲品方面除了咖啡、茶,還有一系列鮮榨果汁:
西式 / 日式部份

各款火腿、cold cut:
清新沙律:
每樣取一些,自製醒神 platter:
亞麻籽乳酪」清香怡人,很對胃口:
早餐各項西式食材都齊備,看到令人很治愈 XD
自製主食 platter,醬油顏色的照燒三文魚柳,做得細緻嫩滑,又是每次來必吃:
特別推介這個日式油揚腐皮包着魚肉的小東西,經過白味噌調味,值得讓出胃納品嚐兩口:
是不是看不到雞蛋的出現呢?當然這是早餐少不了的,我沒有吃現成的炒蛋,來到都會點「即煎奄列」,配 all-in ingredients:
我當日吃的奄列下了 extra 芝士及蘑菇,好吃到抓狂!

若果吃得下,我也想安哥點多一個 XD 當然若果你想吃簡單的新鮮炒蛋、sunny-side-up 荷包蛋、over-easy 等,想吃什麼,悉隨尊便,知會廚師就可以。

另外記得不要錯過這裏極受歡迎,散點的「牛油果炒蛋火腿開放式三文治」,只要向負責人落單,做好後就會奉上:
光鮮醒神的擺盤,用烘過的麵包做基底,上面放奶油炒滑蛋、火雞片及熟牛油果肉:
這黃金組合,怎會有不好吃的理由?都係嗰句,吃得下的話,還是想點多一份!

中式部份

一系列飲茶點心,蝦餃、燒賣、粉果、叉燒包等等都在列陣。我特別喜歡這裡的「蝦餃」,皮薄筍尖蝦肉鮮爽,配杯靚熱茶,就會明白為何這麼多香港人早上都喜歡歎早茶:
想清淡一點的話,有煲得軟綿的白粥,配油條及超過十款送粥醃菜:
我個人更推介堂煮的「鮑魚雞粥
這個要個別單點,煮好後又是由專人送上,真材實料。軟綿粥底加上新鮮鮑魚生滾,就如清秀美女化上漂亮的妝容,配薄脆片及蔥粒,鮮甜暖胃,喜歡的話不妨多吃一碗。

而且這是下單安排,不用走來走去,等候的時間就可以看看窗外的美景,讓眼睛舒適一下。

反而不要錯過「鮮雞湯即淥粉麵」,麵條有四款選擇,我選擇了波菜麵;餸菜有魚旦、雲吞、水餃、紫菜等等,都是單點,由侍應奉上:
清爽麵條一小撮 (不怕會吃得太飽),最欣賞是它的靈魂雞湯底。麵大家都經常食,好的真・清雞湯底就不是在外常碰到。

一日之計在於晨。品嚐完美味的早餐,週日自然元氣滿滿,開心晒!
2023-06-25
$450 (早餐)
  • 無花果士多啤梨酥餅
  • 亞麻籽乳酪
  • 照燒三文魚柳
  • 即煎奄列
  • 牛油果炒蛋火腿開放式三文治
  • 鮑魚雞粥
  • 鮮雞湯即淥粉麵
2023-07-21 1835 瀏覽
海鮮提供蟹腳、蟹鉗、波士頓龍蝦、青口、螺,不過全部都係凍冰冰冇乜味😓刺身就得基本嘅油甘魚、八爪魚同三文魚,真係估唔到呢個價錢,係咁嘅出品熱葷都係冇乜特別出色,好多肉類嘅菜式都係煮到老哂或者係唔入味,中式嘅點心就應該係買返嚟。我自己覺得好食嘅兩款係乳豬配鵝肝醬,本身鵝肝醬嘅味道就唔錯,配上香脆嘅乳豬同埋甜醬,成件事係好夾。另外一款就係燒牛柳,比起同場擺喺度嘅牛扒軟淋得多,同埋多少少肉味。甜品方面做得相當精緻,6月係做緊父親節主題,用嘅器皿都幾靚,味道就中規中矩,某啲甜品都係過甜。雪糕係Häagen-Dazs基本口味三款。慶生安排:送咗款buffet冇得拎嘅紅絲絨蛋糕,有手寫生日牌

The buffet was a lot smaller than I expected. There was a small dessert section, that was outside in the lobby area, and then a seafood, dimsum, soup, Chinese, western, Asian section inside, but the options was quite limited. I first had a seafood platter that consisted of gigantic shrimps and snails - these were succulent and delicious, followed by some crab legs, crabs and mussels. The shrimps and snails were by far my favourite, and I had another round of these. The siu mai dim sum and the ch
I first had a seafood platter that consisted of gigantic shrimps and snails - these were succulent and delicious, followed by some crab legs, crabs and mussels. The shrimps and snails were by far my favourite, and I had another round of these. The siu mai dim sum and the char siu were done very well, with the char siu a good balance of fat and meat.
On other plates, I had some spanish ham, a delicious thin steak with peppercorn sauce, which I think was sous vied since it was so bouncy, some fruits and brownie and cream desserts. The desserts were fascinating as the taste of them don't hit you until after a few bites.
What was most disappointing though, was that there were no juice stations. All we were served for drinks was water, we had to pay an extra $100+ for one glass of orange juice.
The price total was $1700+ for 2 people. Overpriced for such a small buffet area, and no free drinks!
Seafood - Giant Shrimp, Lobster, Mussels, Crab legs, Crab Body, Giant Periwinkle Snail
Chinese - Siu Mai, Shrimp with Vermicelli, Poached Chicken, Char Siu, Mussel, Fried Chicken
Roasted Pig with foie gras
Thin medium rare Steak
Dessert - Fruits and a brownie shaped in an Ice cream cone
2023-07-09
Roasted Pig with foie gras