2025-03-04
今次來到深水埗區,有朋友推介呢間bar比我,話燈光夠黑我實鐘意。於是就帶同我嘅金牌agent一齊去chill chill佢~/德國鹹豬手$238🍖/鹹豬手皮簡直脆過食燒臘舖啲燒肉塊皮👍🏻豬手肉質唔鞋口,夠晒稔,而且無岀邊食開個啲咁鹹,意外地超高質。而家嗌鹹豬手,仲送你兩倍醉檸茶添🍋簡直perfect match呀🍻(agent話下次去佐敦店再encore,然後佢係半個gym人,我以為佢未必like😂)/芝士肉醬玉米餅-牛肉$88(小)🌮/除左牛之外,仲可以揀雞或者素食選項🌱nachos邊邊夠薄脆,上面有有肉醬同大量芝士🧀/特色雞翼$118(大)🦴/有水牛城辣汁🌶️、蜜糖芥末🍯、威士忌燒烤🥃一共三款。雞翼肉質嫩滑,無雪味,相當入味㊙️逢星期日至四4-8PM期間,只有follow @amuse IG account,有紅色貼紙嘅item,例如意粉、豬肋骨等等仲有半價優惠🈹🈹
/德國鹹豬手$238🍖/
/芝士肉醬玉米餅-牛肉$88(小)🌮/