2021-05-26
呢間蘇豪區嘅餐廳燈光好靚好有feel🥰🥰Smoked Salmon Avocado Salad🥑$98呢個擺盤好靚,同埋第一次見藍色盤都可以襯到食物好靚🥗。除咗有沙律菜、橄欖等等清新嘅野,仲有軟綿綿嘅牛油果同埋煙三文魚。佢唔係平時好咸好薄嗰種煙三文魚,反而好厚好綿,魚油味出哂嚟🍣🍣。 Roast Beef Japanese Rice🥓$170個個都食呢個招牌飯,唔通個個都想食咩?🤣🤣就係。喺西餐廳見到日式食物,我諗係人都會好奇。個飯係珍珠米,牛肉唔會好韌。個汁都幾似平時啲日式丼飯味。用完啲汁問佢拎多兜佢都肯🤣🤣。 Spaghetti Carbonara🧀$160呢個我非常推介👍👍意粉比較粗身,煙韌度剛剛好。蛋汁好多但唔會食到成口都係,剛好沾滿麵身。肉唔係得個咸字,係有肉香同脂香,仲有少少焦邊。非常正宗。
Roast Beef Japanese Rice🥓$170
Spaghetti Carbonara🧀$160