2021-01-28
今日跟朋友仔黎ABC COOKING STUDIO上堂!一去到就洗好手開始上堂! 呢到要自備圍裙,冇帶的話要另外比錢買。一堂有4個人。本身以為我地咁早上堂應該唔會好多人,點知見到班班都好FULL呀!疫情下唔係行山就係煮野食多XD大家都變山系男/女&廚神教我地既導師好FRIENDLY! 首先派食譜, 之後就跟住導師整!所有食材都已經準備好,連量都唔使量,D糖呀粉呀等等PACK好哂一包包好衛生咁等我地用~一路跟住整,都尚算HANDLE到,有咩困難都會有導師幫手執手尾,唔使太擔心。焗完整完之後即刻試食!嘩!超好味呀!估唔到自己都整到咁既水準wakaka!希望遲d係屋企都可以整得返咁既質素~試堂優惠都幾抵玩!佢d plan都幾吸引,話如果去到海外分店都可以上一堂當地既堂!遲d有機會都可能玩下,練好d廚藝。最後最後,平時整野食覺得洗碗最煩。呢到就係整完唔使洗碗,不過就辛苦d姐姐啦!
一去到就洗好手開始上堂! 呢到要自備圍裙,
點知見到班班都好FULL呀!
疫情下唔係行山就係煮野食多XD
大家都變山系男/女&廚神
所有食材都已經準備好,
連量都唔使量,
都尚算HANDLE到,有咩困難都會有導師幫手執手尾,
希望遲d係屋企都可以整得返咁既質素~
試堂優惠都幾抵玩!佢d plan都幾吸引,