⋆⁺₊⋆.A Tᴀᴠᴏʟᴀ Bᴀʀ & Gʀɪʟʟ .Mᴇxɪᴄᴀɴ Nᴀᴄʜᴏs / $128 / 超良心店家♡︎咁大一盤nachos只賣128!!仲有用洋蔥粒、墨西哥辣椒、甜椒、青椒、橄欖、芫茜,味道層次感多重( ˃᷄˶˶̫˶˂᷅ ) nachos加入mozzarella烤過後,熱熱吃不但脆口,香氣十足,是幾個朋友喝酒聊天的必點聖品。.Sǫᴜɪᴅ Iɴᴋ Rɪsᴏᴛᴛᴏ / $158 / 呢個Squid Ink Risotto裡滿滿蝦仁、墨魚、蜆、青口、炭燒大蝦✨一碟燉飯,不但味道好食~每一啖一定都吃得到海鮮♡︎♡︎十幾啖吃完以為會唔飽,但食完已有好大滿足感ㅋㅋ.Aᴛᴀᴠᴏʟᴀ Hᴏᴜsᴇ Sᴘᴇᴄɪᴀʟ 12“ / $180 / 明如其名,多樣性常見材料的搭配~做出不尋常的味道,炒蘑菇、火腿片、辣肉腸片、青椒、洋蔥絲、豬肉粒、黑橄欖,抹上蕃茄醬,烤完後再撒上現庖芝士絲୧( "̮ )୨✧ᐦ̤..⌫ A Tavola Bar & Grill (將軍澳)將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G08號舖..#將軍澳咔嚓#西餐咔嚓.#隱世bar #chill爆 #atavola #s
⋆⁺₊⋆
A Tᴀᴠᴏʟᴀ Bᴀʀ & Gʀɪʟʟ
Mᴇxɪᴄᴀɴ Nᴀᴄʜᴏs / $128 /
Sǫᴜɪᴅ Iɴᴋ Rɪsᴏᴛᴛᴏ / $158 /
⌫ A Tavola Bar & Grill (將軍澳)
#將軍澳咔嚓
#西餐咔嚓

#隱世bar #chill爆 #atavola #steakhouse #chillout
當日同朋友慶祝生日,當然想搵間又舒服又高級既環境,所以最後簡左呢間A Tavola Bar & Grill,距離地鐵站只係5-10分鐘既距離,而且好近海旁😆行過去餐廳一路有風足住真係好舒服👍🏻😁餐廳環境好歐美風,而且會播放好多唔同既音樂,同埋餐廳既燈光效果係較到好暗,所以令到個人好放鬆同埋好舒服😌氣氛十分浪漫 🔹煙燻三文魚沙律smoked salmon salad ($138)沙律🥗菜好新鮮,而且份量好多😍😍好抵食🔹 意大利麵肉丸 Spaghetti Meatballs ($158)擺碟好靚,上面層係意粉,意粉好咬口👍🏻加埋肉丸一齊食好夾,同埋好重肉汁🔹Flat Iron Steak 12oz ($338)牛扒5成熟😍仲鎖住啲肉汁👍🏻👍🏻👍🏻好岀色,再加落薯條🍟都好飽肚🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿店舖名稱:A Tavola Bar & Grill (將軍澳)地址: 將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G08號舖🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

沙律🥗菜好新鮮,而且份量好多😍😍好抵食

🔹Flat Iron Steak 12oz ($338)

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
2022-05-28 985 瀏覽
👍🏻 A Tavola House Special Pizza🍕 (12 inch)雖然呢款「公司披薩」無花巧嘅材料 只係最普通嘅辣肉腸、火腿、蔬菜等 但能夠享受最基本嘅味道 食得出薄餅嘅麵粉香氣 烤得乾脆不油膩 餅底嘅蕃茄醬完美呈現蔬菜嘅甜味🫑🧅🍍為肉類嘅鹹香作襯托👍🏻 Fisherman Burger炸魚非常囂張😂第一眼已經俾佢吸引咗 咬落酥脆就不在話下 最重要係入面嘅魚肉嫩滑🐟加埋他他醬同埋蔬菜 一啖咬落去口感味道超豐富❣️另外想大讚一下佢嘅配菜 粗身薯條好有薯仔味 旁邊嘅沙律亦起到清爽之用👍🏻 Buffalo Chicken Wings 好鍾意水牛城雞翼嘅味道 醃得夠入味 辣味一擁而上😍而且烤到皮脆 入面依然保留肉汁 一邊食一邊飲酒好夾!👍🏻 Mango & Passion Fruit (Summer Special Slushie)簡單來講即係果汁沙冰 芒果同熱情果都係真材實料 唔係假假人工味 唔算好甜 夏天飲的話特別感覺清爽暢快☀️注意事項⚠️- 餐廳會播放節奏感強嘅音樂🎶唔少客人都會隨着旋律律動身體 - 所有食物份量都比較大 建議叫多幾個朋友一齊嚟share🙆🏻‍♀️

👍🏻 Fisherman Burger

👍🏻 Buffalo Chicken Wings

注意事項⚠️
- 餐廳會播放節奏感強嘅音樂🎶唔少客人都會隨着旋律律動身體

2022-05-28 62 瀏覽
這餐廳位於住宅海旁附近,室外環境超chill之外,室內環境也是很有氣氛😊💠蝦芒果沙律 Prawn & Mango Salad $128🦐🥭🥗沙律用了芝麻菜,炒蝦,芒果,鱷梨,莎莎醬配辣椒酸橙醋汁.味道清新又酸甜,口味像泰式沙律,很開胃.💠夏威夷披薩 $168🍍🍕Hawaiian Pizza Pizza 用了聖馬諾醬、番茄、火腿和新鮮烤菠蘿.雖然薄身,但份量很大,菠蘿很鮮甜,pizza味也是濃郁,當然想再濃味可自行加芝士碎和辣椒醬😝😝💠蟹肉扁麵條 $158🦀🍝Crab Linguine 配牛油果醬汁和新鮮香草,灑上麵包屑的軟殼蟹.軟殼蟹香脆口感肉質爽口.另外還加了很多的蟹肉在麵條上.💠Tiramisu $88賣相又靚又大份,味道很出色☺️蛋糕濕潤,咖啡和酒味香濃,超級好食😋

💠夏威夷披薩 $168🍍🍕
Hawaiian Pizza

💠蟹肉扁麵條 $158🦀🍝
Crab Linguine

💠Tiramisu $88
2022-05-28 38 瀏覽
咁啱嗰晚無落雨 帶點微風吹下 早早6點幾入座 望住由個天入黑都幾正 晚上時分帶點微醺 氣氛認真不錯 bar呢啲起係海傍附近真係加分的!。。。🦔👉Margherita Pizza $158成大批12吋真係震驚人眼球🫣一上碟已經霸咗成半張枱omg 唔記得講聲要薄皮🤣咁就試下厚皮啦 既食到麵團嘅soft又不失pizza脆皮邊嘅質感 個樣真係唔差 每件餡料同味道都so even。。。🦔👉墨西哥辣烤玉米片 A tavola Nachos明明係當starter咁食🥴點知見到咁大兜chips真係嚇襯 心諗: 乜我有叫到焗飯咩?! 呢排未食過doritos真係可以過下口癮 唔知on top原來會有兩大嚿莎莎醬同酸奶油油 自己仲另加$25要牛肉醬🤣好啦咁多種味又有成層咁高嘅nachos真係可以慢慢試 唔驚會被醬浸腍哂 食極佢底部嗰啲都係暖暖地脆口的 另外有埋熱溶極痴纏嘅mozzarella cheese🤤呢個starter有夠飽了!。。。🦔👉烤菲力牛排 $358Grilled Fillet Mignon 12oz相信大家嘅眼睛係明亮的😎近牛腰脊部嘅菲力望見咁厚大真係幾期待的!點咗medium rare

👉Margherita Pizza $158

👉墨西哥辣烤玉米片 A tavola Nachos

👉烤菲力牛排 $358
Grilled Fillet Mignon 12oz
相信大家嘅眼睛係明亮的😎近牛腰脊部嘅菲力望見咁厚大真係幾期待的!點咗medium rare 睇得出肉質幾靚咁😀哈哈 我就鍾情於佢嘅薯蓉多啲 質感好smooth加埋牛肉焗食落真係好香🥰微帶點薯粒更令人興奮 加埋埋葡萄蕃茄仔 成碟野配菜好正!

Weekend promotion
🍹$188 任選兩款cocktail

👉Coconut Colada
Colada呢啲就係飲落幾fresh 有埋菠蘿汁同椰子雪糕襯托下 rum飲落都唔會太濃烈 重點係個杯身成個菠蘿形咁
👉Mixed Berry Collins
Gin再加雜莓糖漿 個base係梳打水 感覺就係含酒精嘅汽水🤪
2022-05-27 50 瀏覽
經過星期一至五既忙碌,黎到星期六好想輕輕鬆鬆享受一個舒服既午餐。將軍澳澳南海岸勁多西餐,今次揀咗呢一間餐廳酒吧A Tavola Bar & Grill試一試。餐廳開揚,我鍾意佢高檯都有卡位坐,非常舒適,室外仲可以帶埋寵物一齊黎添。Beef Burger $158呢個係佢地既廚師推介。賣相好靚,份量十足,果然無叫錯!個Burger餡料好豐富,有牛肉餅、切達芝士、紅洋蔥、生菜、醃青瓜、蕃茄、煙肉同埋特製醬汁芝士流心,牛肉餅手打,好多肉汁,煙肉好脆又唔會乾,同埋所有材料都好新鮮。配埋粗薯條,炸得好香脆,仲有新鮮沙律菜伴碟,非常高質。Watermelon & Mint Slushie $68食 Burger點可以唔配杯野飲,呢杯薄荷西瓜沙冰真係好清爽,沙冰打得好滑,大大杯好抵飲。
Beef Burger $158
呢個係佢地既廚師推介。賣相好靚,份量十足,果然無叫錯!
Watermelon & Mint Slushie $68
2022-05-27 58 瀏覽
Friday收工係將軍澳海傍Donki shopping完,附近開咗好多餐廳,尤其係星期五六日間間都好熱鬧,見到呢間西餐廳「A Tavola Bar & Grill 」outdoor位置幾chill,七點已幾乎滿座,一於入去湊下熱鬧🥳🔹Baby Back Ribs (Half) $238Ribs可以揀半份或者全份,我地兩個人揀咗半份已經好豐富。一上檯已經聞到好香嘅燒烤醬,小排骨肉質鮮嫩, 燒得啱啱好,外皮焗得有焦脆感,肉厚軟腍,啖啖肉,BBQ醬好濃郁,豬仔骨夠晒入味。粗薯條唔會乾身,份量又多,仲有新鮮栗米,好鮮甜多汁🤤🔹Prawns Mussels $198新西蘭青口,大蝦配埋蒜蓉麵包。可以揀奶油醬或者調味白葡萄酒醬。我就揀左白葡萄酒醬,上枱已經聞到陣陣既酒味。青口,大蝦份量好多,新鮮大隻又彈牙。香脆蒜蓉麵包,索晒白葡萄酒醬,特別惹味😋🔹Watermelon & Mint Slushie $68叫左呢杯今期推介既薄荷西瓜沙冰,賣相好靚。西瓜沙冰真係好清爽,沙冰打得好滑,西瓜好清甜,帶少少薄荷清香,解膩一流😚📍 A Tavola Bar & Grill (將軍澳)將軍澳澳南海岸唐俊街23

🔹Baby Back Ribs (Half) $238
Ribs可以揀半份或者全份,我地兩個人揀咗半份已經好豐富。

🔹Prawns Mussels $198

📍 A Tavola Bar & Grill (將軍澳)
👣 A Tavola Bar & Grill 👣⁡🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹⁡A Tavola Bar & Grill係位於將軍澳主打西餐既酒吧餐廳有戶外露天餐座同室內座位座位頗多同幾闊落 適合過嚟約會或同朋友傾吓計😉如果天氣好嘅話 坐外面都幾寫意同chill😌順便感受下仿歐洲風情嘅環境⁡⭐️⭐️ 安格斯肉眼扒🐮Angus Rib Eye Steak (12oz) HKD$348 ⭐️⭐️⁡牛扒真的要趁熱食先會享受到最佳味道一上菜快速影幾張相就即刻食😂牛扒先炭燒兩面 帶點焦香五成熟肉質煎至粉嫩 都頗juicy😋有少少筋但未算咬完都吞唔到落肚嘅中意塊扒油脂比例均勻 唔會好乾😉旁邊及底下伴有粗薯條🍟份量都足夠 底下嘅粗薯條會吸到牛肉汁同油脂 所以會腍身啲!作為伴菜嘅原件焗蒜🧄都好好食!⁡味道:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:💰💰⁡⭐️⭐️意式牛肉千層闊麵🍝 Beef Lasagna HKD$138⭐️⭐️⁡千層麵層與與之間有滿滿嘅牛肉肉醬面層以芝士白汁烤焗至表面金黃色😜麵條索滿濃厚茄醬🍅但食落一點都唔肥膩 ⁡味道:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:💰💰⁡⭐️⭐️香芒熱情果沙冰🥭Mango Passionfruit Slushie H
👣 A Tavola Bar & Grill 👣

五成熟肉質煎至粉嫩 都頗juicy😋
有少少筋但未算咬完都吞唔到落肚嘅
中意塊扒油脂比例均勻 唔會好乾😉
旁邊及底下伴有粗薯條🍟份量都足夠
底下嘅粗薯條會吸到牛肉汁同油脂 所以會腍身啲!
作為伴菜嘅原件焗蒜🧄都好好食!

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
價錢:💰💰

千層麵層與與之間有滿滿嘅牛肉肉醬
面層以芝士白汁烤焗至表面金黃色😜
麵條索滿濃厚茄醬🍅
但食落一點都唔肥膩

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
價錢:💰💰

⭐️⭐️香芒熱情果沙冰🥭Mango Passionfruit Slushie HKD$68⭐️⭐️

香芒熱情果沙冰賣相較普通
芒果同熱情果味同樣突出
整體來說沙冰正正常無咩特別

味道:🌕🌕🌕🌑🌑
價錢:💰💰💰
2022-05-26 119 瀏覽
放假近近地食個lunch 😃已經唔係第一次食A Tavola 👍🏻👍🏻之前都食過兩次😋😋 餐廳有分室內同室外嘅位置,我哋坐咗喺室內,外面有少少陽光射咗入嚟,都好舒服👍🏻🔸A Tavola House Salad $138▪️見係佢signature嘅沙律,就叫嚟試吓先😋😋蔬菜非常新鮮,仲有好多我最鍾意嘅牛油果🥑👍🏻👍🏻🔸Pork Steak $228 ▪️完全有炭烤既味道👍🏻👍🏻邊位仲有少少脆添🥰 豬肉保持到嫩口,唔會過熟👍🏻本身已經有簡單嘅調味,就算唔點汁都已經好好食啦😋🔸Crab Linguini $158▪️好多蟹肉,估唔到上面仲有隻軟殼蟹👍🏻🔸Strawberry Smoothie $62▪️打得好滑,夏天飲最正啦 🍓🍓🔸Iced Mocha $42▪️飲杯咖啡醒醒神 ☕️我地比較早黎,人唔係好多,好chill 咁enjoy 左個lunch ⭐️😋😋

🔸A Tavola House Salad $138
A Tavola House Salad

🔸Pork Steak $228
Pork Steak

🔸Crab Linguini $158
▪️好多蟹肉,估唔到上面仲有隻軟殼蟹👍🏻

🔸Strawberry Smoothie $62
▪️打得好滑,夏天飲最正啦 🍓🍓
Strawberry Smoothie

Pork Steak
Strawberry Smoothie
Iced Mocha
2022-05-26 30 瀏覽
將軍澳海濱附近嘅意大利菜,環境一流,好有氣氛有啲似外國啲 bar同返三五知己吹下水飲下野又過咗大半日吉夜晚黎仲有 Happy hour tim唔飲酒嘅朋友可以試吓佢哋個mango & passionfruit slushy $68芒果又甜又香同熱情果好夾,好fresh之餘又有啲嘢咬下,解渴一流食物方面Baby Rib $200同 Tiramisu $88都唔錯Baby Rib 入晒味之餘肉質都好嫰滑,值得一提係連伴碟啲薯條都又粗又好食,脆卜卜同埋就算凍咗都唔會淋晒而Tiramisu 亦好有水準,外型岩晒打卡食落濕潤,帶淡淡咖啡味👍🏻
將軍澳海濱附近嘅意大利菜,
環境一流,好有氣氛
有啲似外國啲 bar
同返三五知己吹下水飲下野又過咗大半日吉
夜晚黎仲有 Happy hour tim

芒果又甜又香同熱情果好夾,
好fresh之餘又有啲嘢咬下,
解渴一流

Baby Rib 入晒味之餘肉質都好嫰滑,
值得一提係連伴碟啲薯條都又粗又好食,
脆卜卜同埋就算凍咗都唔會淋晒
而Tiramisu 亦好有水準,
外型岩晒打卡
食落濕潤,帶淡淡咖啡味👍🏻
2022-05-25 38 瀏覽
聽~海哭的聲音~ 是日好日,又係時候出發,去海邊散下心,睇開我地嘅朋友都知道我家住將軍澳,今次散完步,又係時候帶大家去試下唔同嘅餐廳。🐙脆炸魷魚圈很香酥脆爽,非常的好吃,配上甜酸醬同辣醬,係一道極佳嘅送酒小吃。🍝意式千層闊條麵特色牛肉配上特別調配的白汁,令人想來多兩口。🥩菲力牛排‧菲力本身係牛之中最軟嫩的部位,沒有油脂、幾乎都是瘦肉。雖然缺乏油脂,但搭配上香料肉味尚算可以。▪️總結呢間餐廳,環境好舒服。侍應好有禮貌,雖然食物水準末去到好有驚喜,有點改善空間,但係佢嘅服務態度同埋環境都令人經過都想再黎過,推薦畀住將軍澳附近嘅朋友!

🐙脆炸魷魚圈

🍝意式千層闊條麵
特色牛肉配上特別調配的白汁,令人想來多兩口

🥩菲力牛排

▪️總結
2022-05-20
激大12吋pizza🍕 抵食牛扒話說我同男小編不嬲都有個魔咒 就係我食襯西餐就會中伏🥹 次次比幾百數出黎食垃圾 開心嘅係今次呢間西餐廳冇中伏🤣 價錢合理~ 凱撒沙律🥗 $110好大碟嘅沙律🤣🤣份量夠3-4人分享 入面有芝士片 煙肉 麵包脆脆 味道正常😜 Margherita pizza 12吋🍕 $135首先 個pizza真係好大 我地2個人 叫左呢個pizza 係食唔哂嘅😂 不過我地有拎走返屋企食😜 入面有超多嘅芝士🧀 配合埋表面橄欖油+羅勒葉好match! 菲力牛扒 $368我地叫左5成 菲力牛扒姐係牛腰部的肉,呢個部位唔係負重嘅肌肉,所以肉質比較軟嫩 同埋呢個部位主要係食肉本來嘅鮮甜味 所以會比較多紅肉~ 肉食落真係好軟 絕對唔洗你哂牙力 牛味出~ 有輕輕嘅牛肉騷味 如果接受到羊嘅大家就冇問題👍🏻 配菜有薯蓉、車厘茄、豆 薯蓉好正 打到好滑之餘保留左小小薯仔粒 食落好香濃 加左忌廉嘅薯蓉is the best! 另外車厘茄好神奇 食落口會係入面爆汁!同埋佢係超級超級甜! 好似食緊水果咁甜 但絕對唔係浸左糖水嘅味 係天然嘅蔬果甜味蘋果金寶 $108冰火交融嘅甜品 上面係雲呢拿雪
激大12吋pizza🍕 抵食牛扒

凱撒沙律🥗 $110

Margherita pizza 12吋🍕 $135

菲力牛扒 $368

蘋果金寶 $108
冰火交融嘅甜品 上面係雲呢拿雪糕 下面係焗過嘅蘋果金寶 姐係類似焗過脆脆地嘅奶酥配埋蘋果果醬 呢個食落品會太甜!配埋雪糕食好正 不過如果2人食就有啲太多🤣

Fruit punch 🍹 $68
發現大家係個到都係飲酒多 🍻 而個到嘅啤酒同cocktail 其實都唔算貴 好適合飲杯野傾計

Overall 如果大家係將軍澳/東涌想搵間restaurant and bar 不訪考慮下呢間!食物質素同份量都唔會呃你🤣
經過星期一至五既忙碌,黎到星期六好想輕輕鬆鬆享受一個舒服既午餐💁‍♀️之前朋友介紹過將軍澳海傍附近有間不錯既Bar and grill 餐廳,環境同食物都幾好,所以就黎試下順道行下👫由將軍澳站行過黎只係一條直路,大約行10至15分鐘,中午時段太陽太猛所以我地都係選擇坐返喺室內,但仍然好開揚😊店舖裝修帶歐洲感覺,店員會問你想坐咩枱先安排☺️Tomato Mozzarella Salad $115因為係第一餐,所以先點沙律開一開胃🥰沙律份量好足,有新鮮蕃茄、水牛芝士、羅勒、洋蔥同意大利黑醋汁😋材料好新鮮,食完沙律胃口精神左等食主菜😅Crab Linguini $158有軟殼蟹既菜式基本上我無咩抗抵力😆軟殼蟹炸得好木酥脆,有大量洋蔥同蟹肉,基本上每一啖都係充滿住蟹肉,好好食😋Beef Burger $158個名有點平凡,黎到比佢嚇一嚇🤣近睇個漢堡包好似一幅畫咁😅落單時店員會問你要幾成熟,牛肉餅好多肉汁加埋芝士、紫洋蔥、生菜、醃青瓜、蕃茄、煙肉同特製醬汁🤪煙肉好脆又唔會乾,同埋所有材料都好新鮮,薯條好熱好大件份量都多😋絕對高質因為時間仲早,我地末飲到酒精類飲品,只係點左2杯咖啡,希望下次選擇晚巿

Tomato Mozzarella Salad $115

Crab Linguini $158

Beef Burger $158
個名有點平凡,黎到比佢嚇一嚇🤣
近睇個漢堡包好似一幅畫咁😅

因為時間仲早,我地末飲到酒精類飲品,只係點左2杯咖啡,希望下次選擇晚巿可以飲下酒放鬆下
2022-05-22 61 瀏覽
行完將軍澳donki 就去咗呢間酒吧醫肚 同班frd 一齊飲住酒望風景幾chillGrilled chicken $198見到碟雞第一個反應係「咁大隻嘅 會唔會叫多咗 食唔曬」🤣但食落就知,隻雞咁大隻係有佢原因,因為睇黎年紀比較大,肉身稍微有啲老,需要啲牙力先可以清曬成碟雞🙈😂😂😂😂😂Crab linguini $158軟殼蟹同意粉嘅份量都唔少 一開始上枱仲驚會唔飽🤣軟殼蟹唔會淋曬出曬油嗰種 食落去都脆口👍🏻意粉撈埋啲蟹肉食真係好正😽咬口都唔錯Grilled Salmon $198老實講好食過雞好多😂三文魚皮烤得好脆之餘三文魚食落去都唔會好老!不錯 不過反而配菜幾好食🤣雖然有討厭嘅三色椒 但佢加埋芒果竟然幾好食😂薯蓉食得出好大陣cream味 唔會唔好食嘅咁😂Overall唔係特別好食同出色 如果唔係去開嗰頭就唔洗特登去食lol

Grilled chicken $198

Crab linguini $158

Grilled Salmon $198

2022-05-20 56 瀏覽
天氣好嘅日子當然係要去做運動☺️今日嚟到將軍澳南海濱長廊踩單車🚲發現呢間環境優美✨舒適寫意嘅「A Tavola Bar & Grill」酒吧餐廳🥂於是向朋友提議喺度享用晚飯🍴🔸Bruschetta (Tomato) ($88)開胃前菜 — 意式番茄多士賣相精緻😍多士烘得香脆可口🥪上面鋪滿番茄粒🍅大蒜🧄同羅勒等新鮮食材🌿口感非常豐富👍🏻食落酸甜開胃🎊誠意推薦❣️🔸Crab Linguini ($158)蟹肉扁麵條🍝配搭炸至金黃酥脆嘅軟殼蟹🦀入口滿有橄欖油香😽意粉軟硬適中👏🏻而且份量絕不欺場🏅每啖都夾雜住唔少蟹肉💫惹味程度相當高💥🔸Rack of Lamb ($338)烤羊架擺盤相當吸引💛選擇咗medium well🙆🏻‍♀️肉質軟嫩有咬口💋羊味濃郁而不羶🐏簡單以香草調味🍀再以大火烤燒鎖緊肉汁🔥更能品嚐羊肉真味😋配菜有薯蓉🥔蘆筍🎋同葡萄蕃茄🎉食完滿滿的飽肚感💓
Bruschetta

🔸Bruschetta (Tomato) ($88)
Crab Linguini

🔸Crab Linguini ($158)
Rack of Lamb

🔸Rack of Lamb ($338)