2022-09-04 1287 瀏覽
食黎食去都係中日韓西餐嫌有d悶,今次黎到尖沙咀呢間8Five2,食平時比較少食到嘅墨西哥菜。雞肉墨西哥脆玉米片 $120講到墨西哥菜,第一時間當然就諗起脆玉米片。叫咗雞肉做topping嘅脆玉米片,玉米片有成座山咁多,份量十足。buffalo chicken食落香辣惹味,除咗可以夾埋脆卜卜嘅玉米片同清爽菜絲,仲可以點埋奶酪醬同牛油果醬一齊食,口感味道層次超豐富。羊肉沬·薄荷奶酪·墨西哥酥餅 $118呢款免治羊肉整嘅酥餅,可能係加咗薄荷奶酪醬嘅關係,食落一d都唔羶,羊肉juicy多汁,酥餅鬆軟。酥餅都有3款醬可以點,除咗提過嘅香濃牛油果醬同清新奶酪醬,仲有開胃嘅蕃茄莎莎醬添。燒豬仔骨 $168我哋仲叫咗半份燒豬仔骨,雖然係半份,但足夠兩個人share。豬肋骨面頭搽滿BBQ醬,都幾入味,肉質雖然未算好腍,但唔乾而且都易切開。桃·芒果·熱情果沙冰 $82飲品叫咗杯smoothie,清甜嘅桃、香濃嘅芒果加埋酸酸甜甜嘅熱情果,入口幼滑清新。。。8Five2 Restobar (尖沙咀)尖沙咀天文臺道8號地下2號舖。。

雞肉墨西哥脆玉米片 $120

羊肉沬·薄荷奶酪·墨西哥酥餅 $118

燒豬仔骨 $168

桃·芒果·熱情果沙冰 $82

8Five2 Restobar (尖沙咀)
尖沙咀天文臺道8號地下2號舖

Hola! 炎炎夏日熱到食欲不振,這晚來到主打傳統墨西哥菜的8Five2 Restobar感受這個辣椒王國的火辣辣狂熱風情。餐廳設有大型吧台及室外用餐區,大型壁畫尤其搶眼,設計注入型格時尚氣息。餐牌全都是道地的墨西哥菜,就連墨西哥捲餅都可融匯多種變化,猶如墨西哥人的個性自由奔放。雞肉墨西哥脆玉米片 $120 一大盆紅藍色的玉米片配搭豐富配料,包括手撕雞肉、蕃茄莎莎、墨西哥辣椒、芝士等,顏色鮮艷奪目,就像墨西哥人一樣熱情奔放。將脆卜卜的墨西哥脆片蘸上酸忌廉醬和牛油果醬,再加上半溶芝士,令人忍不住一口接一口。炸魚塊墨西哥玉米餅 $128將炸魚、蔬菜和醬料放在手心大小的Taco餅皮上,鮮明多彩的賣相令人食指大動。番茄辣醬辣勁十足,辣度絕對不輕,將青檸汁擠上炸魚塊,挑起舌頭的慾望,香、辣、酸、甜,各種味覺體驗交織在一起。餡料多得滿瀉,魚柳外皮炸得金黃鬆脆,裡面包著嫩滑雪白的魚肉。青檸蝦墨西哥酥餅 $138經典Quesadilla餅皮口感酥軟得來帶點韌勁,吃起來保留著單純的麵粉香。餡餅裡面釀滿芝士,隨著烤過的高溫都融化出來了,同時也把鮮嫩彈牙的蝦肉內餡黏在一起。其實單吃都已夠香辣惹味,不過點上酸

雞肉墨西哥脆玉米片 $120

雞肉墨西哥脆玉米片

炸魚塊墨西哥玉米餅 $128

炸魚塊墨西哥玉米餅

Crispy Fried Fish Tacos

炸魚塊墨西哥玉米餅

青檸蝦墨西哥酥餅 $138

青檸蝦墨西哥酥餅

其實單吃都已夠香辣惹味,不過點上酸忌廉醬、牛油果醬和番茄莎莎後,更能散發濃濃中南美洲的異國風味。

Churro Dulce de Leche $68

當年西班牙統治墨西哥時,把甜點文化引進了當地,使西班牙油炸鬼成為盛行街頭的特色小吃,配上一球冰涼的朱古力雪糕,冷熱交錯更富層次。

Churro Dulce de Leche

西班牙油炸鬼口感鬆軟帶脆,灑滿香氣馥郁的肉桂糖粉,蘸上琥珀色澤的南美焦糖牛奶醬Dulce de Leche ,甘甜中帶焦香,不會過於甜膩。

2022-08-29
Churro Dulce de Leche
8Five2 Restobar | 正宗墨西哥菜天文臺一帶都好多靚靚既酒吧 西餐廳 成個感覺係幾chill 有渡假既感覺8Five2 Restobar 設計好特別 離遠已經見到佢個半戶外既設計 鋪面好闊 無壓逼感經過都會望下呢間餐廳 而今日就入去食每檯檯面都有一盞陰陰地既黃色燈 餐廳入邊係酒吧果種偏暗 燈光暗橙色 係有feel ❤️ Buffalo Chicken Nachos墨西哥菜點可以唔叫Nachos 深紅色既Nachos脆口 配埋雞肉一齊食都好夾雞肉係手撕 已經調好味旁邊會有sour cream可以撈埋Nachos同雞肉一齊食成碟份量都好大份 我地最後都食唔曬呢碟可以將呢碟作為一個主菜❤️芝士羊肉墨西歌酥餅 Mint and chinese Quesadilla 總共有有4件 酥餅入邊都係滿滿既羊肉 羊肉份量勁多 羊肉偏濃味 岩曬鐘意食羊肉既我Quesadilla食到佢本身既原味 配埋濃味既羊肉就有中和作用 份量好多 4件已經食到好飽❤️Pulled beef TacosTacos 都係食墨西哥菜要試既野 總共有4件有個鐵架專門放Tacos 擺碟都好靚 忍唔住要打卡Tacos係夾餅形
8Five2 Restobar | 正宗墨西哥菜

Tacos 都係食墨西哥菜要試既野 總共有4件
有個鐵架專門放Tacos 擺碟都好靚 忍唔住要打卡
Tacos係夾餅形式 中間放左各樣食樣 之後夾埋一齊食
上面仲配有一舊仔既檸檬 鐘意食酸既可以再加多d酸味

❤️Spciy Shrimp Burrito 辣蝦墨西哥卷餅
配料包括 原隻蝦 飯 芫荽 青椒 墨西哥辣椒醬
墨西哥卷餅都係偏向飽肚 因為入邊都幾多飯量
墨西哥辣椒醬令到成個飯好惹味 蝦又可以帶出鮮甜味
伴碟既醬係番茄醬 點黎食酸酸甜甜 加埋辣椒醬既辣 幾特別

🍴整體評價:
香港唔多地方有墨西哥菜可以食 而呢間墨西哥餐廳可以俾我試到較正宗既墨西哥菜
每碟既份量都偏大份 都係墨西哥菜既傳統
菜式款式好多 可以試曬唔同既菜式
芝士羊肉墨西歌酥餅我就最鐘意 羊肉濃郁而酥餅中和返味道
推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

📌 尖沙咀天文臺道8號地下2號舖

付款方式
Visa Master AlipayHK 支付寶 現金 AE
2022-08-24 89 瀏覽
😋 胡椒芝士玉米球份量都幾多,有4粒而且每粒都好大粒,炸得好脆,入面主要係流心芝士,但吾算好heavy,外面都有芝士醬。配菜既酸辣椒😋 雞肉墨西哥脆玉米片依個nachos 幾岀色,nachos既顏色好特別,加上本身有啲芝士醬係上面所以已經有調味,仲有兩個單獨放既醬,有牛油果醬同埋sour cream sauce,兩個都幾夾。😋 墨西哥牛肉夾餅個人好鐘意依一款夾餅,入面主要係生菜同牛肉,而個汁係墨西哥辣醬,整體上都係偏辣,但好惹味,可以落埋青檸汁就好fresh。😋 羊肉伴厄瓜多爾醬玉米餡餅比個厄瓜多爾醬吸引咗,一開始好好奇會係咩味,但網上都無咩講依個醬係點,所以就決定要試下。由賣相睇,個醬似係蕃茄醬,但食落其實吾係酸既,係微辣。個餡餅入面好多羊肉、芝士仲有墨西哥辣椒。
😋 胡椒芝士玉米球

😋 雞肉墨西哥脆玉米片

😋 墨西哥牛肉夾餅

😋 羊肉伴厄瓜多爾醬玉米餡餅
2022-08-22 94 瀏覽
同朋友喺尖沙咀行街行到攰攰地... 响附近搵地方tea一tea... 結果俾呢間【8Five2 Restobar】好chill嘅環境吸引住!😍呢間主打係墨西哥菜... 所以今日嘅tea我哋主要係食Nacho、Taco呢d小食... 順便叫2杯signature drinks解解渴!🤪💗 Chicken Nachos呢度嘅墨西哥玉米片有紅色、紫色... 拼埋雞肉絲、豆苗、辣椒等等... 顏色好鮮豔亮麗... 撈埋啲醬汁味道唔錯... 仲有配埋乳酪醬同埋牛油果醬任你點!😬 💗 Mushroom Diablo Tacos係素食嘅墨西哥玉米餅... 主要加咗蘑菇... 醬汁偏辣... 口感唔錯!💗 Big Bang Mocktail 因為實在太鍾意雀仔造型嘅杯身... 所以order咗兩杯... 影吓相、呃吓like都幾靚!🤭係無酒精... 用芒果、熱情果、菠蘿調製而成... 酸酸甜甜、好開胃!👍呢度嘅環境幾舒適寫意... 食物質素都唔錯... 幾啱約吓朋友吹水!

💗 Chicken Nachos

💗 Mushroom Diablo Tacos

💗 Big Bang Mocktail

2022-08-21 99 瀏覽
食店: 8FIVE2 Restobar張梁點餐👦🏻👧🏻1)$120《Buffalo Chicken Nachos》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:水牛芝士雞肉墨西哥脆玉米片,雞肉絲辣辣地,配上一大Pat芝士,每一啖玉米片都有豐富嘅口感,仲可以點牛油果醬,芝士醬或者辣蕃茄醬,作為前菜都好開胃,或者就咁嗌一碟玉米片加2杯酒,已經可以傾全晚~2)$168《Chili Beef Corn carne》評分(10分滿分):7⃣食評💬:墨西哥辣肉醬,充滿咗蕃茄同腰豆嘅肉醬,配上玉米餅,墨西哥風味嘅辣真係唔係非一般嘅辣,筆一大Pat落去玉米餅度,然後夾住食就會變做卷餅🤣3)$118《Avocado Tomato& Jalapeno Corn》評分(10分滿分):7⃣食評💬:沙律好大兜,入面有蕃茄有牛油果紅番石榴非常之豐富,沙律嘅味道好有墨西哥嘅風格,有幾種味道嘅感覺,有辣味有酸味亦有牛油果嗰浸少少草青味,前菜最啱嗌~P.s 如果想飲特別器皿嘅飲品,可以親口問服務員🙈價錢大約$88🌵
食店: 8FIVE2 Restobar

張梁點餐👦🏻👧🏻

評分(10分滿分):8️⃣

2)$168《Chili Beef Corn carne》
評分(10分滿分):7⃣

評分(10分滿分):7⃣
2022-08-18 95 瀏覽
今天約了好久沒見的朋友吃晚餐,發現一家很特別的墨西哥菜,特意過來打卡探店。打扮好自己就像是去約會一樣幸福,女生的self love ❤️ 其實就是那麼簡單。 Berry Smoothie82雜梅奶昔,超級新鮮的梅子,打碎之後顏色是粉粉的,顏值超高,有營養之餘又好喝。配上墨西哥菜,簡直就是美味。 Spicy Avacado Taco118辣牛油果Taco, 超級新鮮的牛油果配上蔬菜和青橘子,口感特別清新🌼 Lamb w/ Ecudurian Enchilada148羊肉是慢火燉過,裡面還有青豆,瞬間鮮美入味又很配卷餅的軟糯。 環境很適合跟朋友出來放鬆,輕酒吧的氣氛,又有好吃😋的菜式,簡直就是完美。8Five2 Restobar尖沙咀天文臺道8號地下2號舖

Berry Smoothie82

Spicy Avacado Taco118

8Five2 Restobar
尖沙咀天文臺道8號地下2號舖
2022-08-18 60 瀏覽
餐廳主要食墨西哥菜,菜式選擇都係環繞Quesadilla, tacos, nachos 呢啲菜式,當然都會照顧其他人需要,會有steak, pasta 選擇!環境似酒吧,昏暗嘅環境配上音樂,好啱放工嚟chill下~Buffalo Chicken Nachos,大量雞肉絲,味道甜甜辣辣,配埋nachos同牛油果醬、番茄莎莎、sourcream一齊食好夾!份量好大份,nachos同平時食開嘅唔同,呢啲唔會得nachos咁寡,反而會有啲醬汁撈埋一齊~味道正宗,值得推介!當然唔少得羊肉!Lamb Mince, Mint and Cheese Quesadilla,入面有滿滿嘅羊肉同芝士,中意食羊肉嘅朋友一定覺得呢個正!個陣騷味啱啱好,唔會話好濃烈但又會食得出羊肉嘅味道~同埋熱辣辣,芝士有拉絲效果,不過調味略嫌重咗少少,帶點鹹~加咗個side Sauteed Veggies,唔講以為係一個ALC, 份量十足,味道惹味~Mints tea

Mints tea
2022-08-16 92 瀏覽
呢間餐廳室內室外都有feel,啱曬拍拖👫sweet sweet ,朋友聚會亦有新鮮感。🍴墨西哥脆片:揀左金明蝦配脆片,想食辛辣刺激就配埋牛油果🥑青椒醬食,想温和啲可以配sour cream食,好creamy 有奶香味。🍴烤菠菜芝士墨西哥餅:墨西哥餅好似薄餅脆脆地,最中意香濃菠菜味,芝士唔會太多蓋過菠菜味👍🏻🍸Lucifer:呢杯mocktail有mint,mango, cucumber 🥒,味道好清新,同墨西哥菜幾夾!🍸Friends:Creamy 既mocktail,味道似雜果賓治。味道:🔅🔅🔅新鮮:🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅

味道:🔅🔅🔅
新鮮:🔅🔅🔅
衛生:🔅🔅🔅
分量:🔅🔅🔅
速度:🔅🔅🔅
2022-08-16 60 瀏覽
—————8Five2 Restobar ———————尖沙咀天文臺道8號地下2號——科學館附近 尖沙咀天文臺道室外室內同樣精彩 室內環境大 樓底高 空間感非常強烈 室內同樣有feel 坐喺帳篷下面飲野食 享受墨西哥美食 同朋友最啱一齊食個 雞肉脆片 醬汁豐富 有幾種口味俾你慢慢調味 如果有需要可以問職員拎個厄瓜多爾醬色彩繽紛嘅墨西哥脆片 食落去chumchum 聲太好聽MOCKTAIL————FRIENDS😎牛油大蝦BUTTER PRAWNS牛油汁好香 炸過嘅大蝦配上特製嘅牛油汁表面索晒牛油汁嘅精華 蝦肉彈牙爽口作為前菜小吃最好不過牛肉絲捲餅 BEEF BURRITO同樣呢間墨西哥餐廳好注重醬汁調味每樣上菜都有唔同嘅醬汁作為伴奏卷餅表皮脆脆香口 加上足料牛肉絲配上炒底飯
—————8Five2 Restobar —————

牛肉絲捲餅 BEEF BURRITO
同樣呢間墨西哥餐廳好注重醬汁調味
每樣上菜都有唔同嘅醬汁作為伴奏
卷餅表皮脆脆香口 加上足料牛肉絲配上炒底飯
🇲🇽尖沙咀墨西哥酒吧餐廳— 8Five2 Restobar呢間餐廳當日落雨好大雨都依然咁多人去捧場⛈差唔多係全場爆滿!店内環境裝修幽暗🌌半戶外開放式嘅設計,聽住歌飲酒食野都幾有feel🍻而餐廳主打墨西哥菜,tacos、nachos等墨西哥地道菜式小食都可以喺呢度食到~🐣雞肉墨西哥脆玉米片Buffalo Chicken Nachos($120)好大兜!平時嘅係小食嘅份量,今次個份量都要兩個人share先食得晒!脆片配上秘製芝士醬🧀及牛油果醬,再加上雞絲、蕃茄粒一齊食,呢一兜食得好滋味,用黎送啤酒一流🍺!🥩燒肉眼扒Rib Eye Steak14oz($238)牛扒好厚身、好大塊🤩會跟粗薯條🍟薯條食落熱辣辣!旁邊更配上黑醋橄欖油醬汁及酸椰菜🥬🐏羊肉薄荷奶酪墨西哥酥餅Lamb Mince Quesadillas($118)酥餅質感微脆,裏面夾上羊肉碎,咬落爆汁💦好juicy😆夾上青椒、芝士一齊食,味道不錯,而且咬起來係拉芝🧀!食落呢款都幾飽肚!更可以點上奶酪/ 牛油果/ 番茄莎莎醬一齊食~地址:8Five2 Restobar尖沙咀天文臺道8號地下2號舖。

🇲🇽尖沙咀墨西哥酒吧餐廳— 8Five2 Restobar

🥩燒肉眼扒Rib Eye Steak14oz($238)

地址:8Five2 Restobar
尖沙咀天文臺道8號地下2號舖。
2022-08-13 293 瀏覽
今晚約咗朋友食墨西哥菜好期待呀😚老闆同職員都係外國人,所以講英文溝通。但餐牌都有晒中文,所以其實都唔洗講啲咩🤣餐廳暗暗地咁,都幾有氣氛。餐廳播住啲英文歌,真係好有異國風情。🌟墨西哥脆玉米片(雞肉)$120一上枱,嘩!估唔到咁大份!有好多脆片,上面有好多雞絲,本身已經有唔少醬汁,仲另外比左兩碟醬我地點嚟食好豐富嘅口味,完全刺激味蕾墨西哥玉米餅(香辣羊肉)$128開頭以為細細份,點知都幾飽肚!入面啲羊肉粒真係好惹味!有好多層味道!本身仲想叫多樣野,點知朋友話已經食到好飽🤣唯有下次再試啦🥳🥳🌟Grapefruit & Rosemary Infused Cold Brewed Tea$68🌟Triple Berry Smoothie$82
今晚約咗朋友食墨西哥菜
好期待呀😚
老闆同職員都係外國人,
所以講英文溝通。
但餐牌都有晒中文,
所以其實都唔洗講啲咩🤣

餐廳暗暗地咁,都幾有氣氛。
餐廳播住啲英文歌,真係好有異國風情。

🌟墨西哥脆玉米片(雞肉)$120

一上枱,嘩!估唔到咁大份!
有好多脆片,上面有好多雞絲,
本身已經有唔少醬汁,
仲另外比左兩碟醬我地點嚟食

好豐富嘅口味,完全刺激味蕾

Spicy Lamb Tacos

墨西哥玉米餅(香辣羊肉)$128
開頭以為細細份,點知都幾飽肚!
入面啲羊肉粒真係好惹味!
有好多層味道!
本身仲想叫多樣野,
點知朋友話已經食到好飽🤣
唯有下次再試啦🥳🥳
Triple Berry Smoothie

🌟Triple Berry Smoothie$82

Spicy Lamb Tacos
2022-08-12 56 瀏覽
我去咗墨西哥🥳店內一直播墨西哥嘅音樂,超有feel 1)墨西哥脆玉片素菜、沙律醬、牛油果醬五顏六色嘅脆片(佢唔係薯片,佢冇味道,係靠醬汁)夾雜住沙律菜,另上一碟沙律醬,一碟牛油果醬,我鐘意用手攞住脆片沾牛油果醬食,五顏六色嘅脆片有少少辣味,屬開胃小食。2)沙律🥗西瓜🍉牛油果🥑伴羊乳酪好清新,完全可以食晒佢,原本以為羊乳酪(驚蘇蘇地)佢又冇喎!好食。3)牛油🧈蒜蓉大蝦🍤 牛油同蒜蓉嘅大蝦係好香好食,但大蝦因為炸過,所以有啲膩。4)墨西哥酥餅 Quesadilla芝士菠菜 呢個真係要介紹下,好神奇嘅係咩?芝士菠菜係濕濕地,竟然墨西哥酥餅好乾身,就算放耐左先食,個皮依然冇(淋啤啤)問題,照樣好食。5)咸焦糖芝士蛋糕忍唔住又叫左甜點。飲品6)莫卡咖啡7)招牌雞尾酒Macuá (西班牙語)冧酒、粉紅番石榴汁、青檸汁、橙汁酒精:14%嘩!超靚嘅小鳥杯😍配合飲品粉紅色,好靚!(酒精可以減少,我哋選擇咗7%)所以容易入口,女性啱飲。
我去咗墨西哥🥳店內一直播墨西哥嘅音樂,超有feel
1)墨西哥脆玉片
素菜、沙律醬、牛油果醬
2)沙律🥗
西瓜🍉牛油果🥑伴羊乳酪
3)牛油🧈蒜蓉大蝦🍤
牛油同蒜蓉嘅大蝦係好香好食,但大蝦因為炸過,所以有啲膩。
4)墨西哥酥餅 Quesadilla芝士菠菜
5)咸焦糖芝士蛋糕
忍唔住又叫左甜點。
飲品
6)莫卡咖啡
7)招牌雞尾酒
Macuá (西班牙語)
冧酒、粉紅番石榴汁、青檸汁、橙汁
酒精:14%
2022-08-09 416 瀏覽
餐廳有室內室外仲有吧檯位置燈光比較昏暗 行浪漫有情調風格🌹🌽Buffalo Chicken Nachos $120有齊黃色藍色同紅色嘅玉米片配料揀咗手撕雞肉 配搭蕃茄莎莎 同芝士上面淋咗酸酸辣辣嘅醬汁 雞肉手撕到好幼細 所以沾到滿滿嘅醬汁超級惹味因為中間多醬汁所以都要快快食 唔係就會淋哂。🌶️Chilli Garlic Chicken, Green Onion Quesadilla $128總共有四大件餅皮表面烤得香脆微暖內心就薄得嚟帶點煙韌 食到麵粉香雞肉內餡的確有明顯嘅辣味旁邊有啲醃咗嘅酸椰菜 醬汁有酸忌廉 牛油果 蕃茄莎莎雖然三款都同樣地順滑但屬於唔同嘅口感牛油果除咗有牛油果蓉之外仲有牛油果粒粒🌮Chipotle Chicken Tacos $128配料有雞肉 沙律菜 番茄同洋蔥醬汁辣辣地帶微酸都幾多汁開胃好鍾意佢加入咗沙律菜同番茄令整體更清新多汁🐽BBQ Pork Ribs (half) $168雖然話係半份但都好大份切開有八條肉排燒汁味道香濃亦鎖得住肉汁配菜有兩片薄餅 薯條同埋酸菜薄餅軟熟而且都保持到溫度 重點係薯條超超超好好食😋即叫即炸熱辣辣咁仲要係我鍾意嘅粗薯~
餐廳有室內室外仲有吧檯位置
燈光比較昏暗 行浪漫有情調風格🌹
🌽Buffalo Chicken Nachos $120
有齊黃色藍色同紅色嘅玉米片
配料揀咗手撕雞肉 配搭蕃茄莎莎 同芝士
上面淋咗酸酸辣辣嘅醬汁
雞肉手撕到好幼細 所以沾到滿滿嘅醬汁超級惹味
因為中間多醬汁所以都要快快食 唔係就會淋哂。
總共有四大件

🌮Chipotle Chicken Tacos $128
配料有雞肉 沙律菜 番茄同洋蔥
醬汁辣辣地帶微酸都幾多汁開胃
好鍾意佢加入咗沙律菜同番茄令整體更清新多汁
BBQ Pork Ribs (half)
🐽BBQ Pork Ribs (half) $168
雖然話係半份但都好大份
切開有八條肉排
燒汁味道香濃亦鎖得住肉汁

配菜有兩片薄餅 薯條同埋酸菜
薄餅軟熟而且都保持到溫度
重點係薯條超超超好好食😋
即叫即炸熱辣辣咁仲要係我鍾意嘅粗薯~
午餐
Chipotle Chicken Tacos
BBQ Pork Ribs (half)
  • Chilli Garlic Chicken
  • Green Onion Quesadilla
2022-08-08 1429 瀏覽
-餐廳環境開揚👍🏻半戶外開放嘅設計 吸引經過路人嘅眼球墨西哥菜為主 岩哂一班朋友飲住酒🍸食下nachos 🌮今次就收工同埋同事一齊去放鬆下 💪🏼聽住pop song chill住食🎵✳️Buffalo Chicken Nachos $120來到點可以唔食Nachos?原來份量咁多既!🤩紫色紅色嘅colourful nachos 加埋手撕辣味雞肉 味道豐富伴碟跟埋sour cream同 牛油果🥑莎莎醬 滋味十足 ✳️Spicy Avocado Tacos $118一份有四個既tacos 好足料 大量爽脆蔬菜同牛油果加埋少少青檸汁 酸may may更開胃👍🏻🌮✳️BBQ Pork Ribs $168呢個價錢咁大塊豬仔骨!豬仔骨燒得唔會太乾👍🏻CP值upup仲有即炸熱辣辣薯條 兩塊薄餅 同埋醃菜伴碟?薯條炸得外脆內軟 好熱氣啊🤣落得去緊系唔少得叫兩杯Signature cocktails飲下啦😋餐廳有10款唔同既雞尾酒可選擇🍹紅白酒等都一應俱全㗎🍷🍸El Macua $108🍸Very Very Berry $118

餐廳環境開揚👍🏻半戶外開放嘅設計 吸引經過路人嘅眼球
墨西哥菜為主 岩哂一班朋友飲住酒🍸食下nachos 🌮

✳️Buffalo Chicken Nachos $120
來到點可以唔食Nachos?原來份量咁多既!
伴碟跟埋sour cream同 牛油果🥑莎莎醬 滋味十足

✳️Spicy Avocado Tacos $118
一份有四個既tacos 好足料 大量爽脆蔬菜同牛油果
加埋少少青檸汁 酸may may更開胃👍🏻🌮

✳️BBQ Pork Ribs $168
呢個價錢咁大塊豬仔骨!豬仔骨燒得唔會太乾👍🏻CP值upup
仲有即炸熱辣辣薯條 兩塊薄餅 同埋醃菜伴碟?
薯條炸得外脆內軟 好熱氣啊🤣

餐廳有10款唔同既雞尾酒可選擇🍹