2002-11-18
環境好, 夠靜, 服務又好~ 最緊要係同一位好好傾o既朋友一齊食飯, 令我本來好唔開心都變得開心晒(Thank you!)~ 北京填鴨- 兩個人食唔晒一隻所以order兩客($90一客)~ 唔太肥, 幾香~ 好味~ 上碟外貌都好靚, 用個好似畫碟o既木板上, 好特別~蒜泥白肉- 好好味呀, 調味料同肉o既比例o岩o岩好, 唔會太咸或太淡~ 蜜汁燻魚- 同上海舖o個d唔同, 外觀似糖醋魚多d~ 味道一般, 有d失望~上湯蒜子豆苗- 好新鮮, 唔錯~鴿肉生菜包- 好香口, 口感好豐富, 連生菜o既大小都o岩o岩好~ 不過放耐o左d油落晒碟, 先知道原來都落o左幾多油去煮~ 不過好好味, 唔理啦~ 最後因為太飽, 豆苗同生菜包都食唔晒~ 埋單四百幾~ 好滿足既一餐~~ 最重要係多謝我朋友開解我~ ^_^
上湯蒜子豆苗- 好新鮮, 唔錯~
最後因為太飽, 豆苗同生菜包都食唔晒~