2023-08-16 98 瀏覽
每次食都係叫套餐,野飲轉小食,今日嗌嘅時候,個店員話無得咁嗌,我話之前可以㗎,佢就講之前可以,依家改左唔得。本身都無咩問題,唔得咪唔得囉,最多俾其他人飲,然後我多口問左句幾時改㗎,個店員答我改左半年啦,但係我好肯定我上次食肯定無隔半年咁耐,睇返支付寶紀錄,最近一次係5月底,點計都無半年啦,我真心唔明有乜好呃人
2023-07-26 75 瀏覽
又係食漢堡系列, 今次試間店係主打熱狗嘅"Zeppeline Hot Dog" 九龍城分店, 而試咗齊柏林Double漢堡同經典牛肉漢堡, 亦試咗炸魚手指同炸辣雞扒先講個齊柏林Double漢堡, 基本上冇蔬菜配料, 咬落啖啖肉, 但牛肉味冇乜, 醬汁又唔係特別野味, 另外一個經典牛肉漢堡都差無幾, 塊牛肉冇乜牛味, 成個包只係將啲料砌埋, 兩個包食落都係普普通通唔會話想下次再食, 至於炸魚手指又係普通, 反而炸辣雞扒就幾好味, 係薄咗少少, 題外話, 撞啱收銀係個女人, 問多幾句俾面色睇兼語氣少少不耐煩, 服務態度麻麻, 真係冇咩意慾再幫襯

2022-10-18 394 瀏覽
來九龍城逛街的時候不小心發現的一間熱狗店~買了招牌的一款,芥末醬汁好正喔,熱狗和麵包胚都很不錯吃!看到他家還有跟餐有薯條和汽水,下次想試試看他們家的套餐!感覺會很讚!
來九龍城逛街的時候不小心發現的一間熱狗店~
買了招牌的一款,
芥末醬汁好正喔,
熱狗和麵包胚都很不錯吃!
看到他家還有跟餐有薯條和汽水,
下次想試試看他們家的套餐!
感覺會很讚!
2022-03-01 482 瀏覽
最近留意到好多地方都開咗《Zeppelin Hot Dog Shop》我本身對熱狗嘅熱愛程度一般,不過見Zeppelin 開咗咁多分店,個 Hot Dog Menu 整得都幾吸引,一於買番個試下先揀咗Best Seller 之一嘅”火炙芝士辣肉醬熱狗 “另加$12升級做套餐,選配2款小食,揀咗薯條同牛油粟米 (唔揀小食嘅話,可以揀2款飲品)”火炙芝士辣肉醬熱狗 “呢款熱狗嘅餡料有芝士、辣肉醬、生洋蔥、黄芥末同荷蘭腸個包同條腸正正常常,驚喜欠奉反而個辣肉醬同生洋蔥幾惹味,同個黃芥未好夾!薯條Zeppelin 嘅薯條有進步空間,熱D脆D會更好反而個黃芥末蕃茄醬就幾啱我口味~ 牛油粟米牛油味唔夠突出,不過粟米好夠熱(食完熱狗同薯條,最後先食粟米都仲熱辣辣)總結,《Zeppelin Hot Dog Shop》嘅熱狗正常,但唔算好大驚喜,同埋最好一整好就食,熱辣辣嘅時候食應該會加番D分!建議店舖先用牛油紙包好隻熱狗再放入紙盒俾顧客,咁樣顧客可以連埋張牛油紙拎住隻熱狗食,比較方便同衛生如果唔用牛油紙,店舖可以為顧客預備張紙巾係外賣袋內

揀咗Best Seller 之一嘅”火炙芝士辣肉醬熱狗 “

”火炙芝士辣肉醬熱狗 “
呢款熱狗嘅餡料有芝士、辣肉醬、生洋蔥、黄芥末同荷蘭腸

個包同條腸正正常常,驚喜欠奉
反而個辣肉醬同生洋蔥幾惹味,同個黃芥未好夾!
火炙芝士辣肉醬熱狗

薯條
Zeppelin 嘅薯條有進步空間,熱D脆D會更好
反而個黃芥末蕃茄醬就幾啱我口味~

牛油粟米
牛油味唔夠突出,不過粟米好夠熱
(食完熱狗同薯條,最後先食粟米都仲熱辣辣)

建議

如果唔用牛油紙,店舖可以為顧客預備張紙巾係外賣袋內
2022-02-19
10 分鐘 (外賣自取)
2021-11-15 403 瀏覽
即叫即炸嘅薯條! 粗薯條… 好脆! 加錢買左shake shake粉芥末紫菜味!大薯條一包shake shake 粉好似唔係好夠味…但沽到果啲就好好味既! 姐想重口味啲 😂下次買2 包先!
即叫即炸嘅薯條! 粗薯條… 好脆!
加錢買左shake shake粉
芥末紫菜味!
大薯條一包shake shake 粉好似唔係好夠味…
但沽到果啲就好好味既! 姐想重口味啲 😂
下次買2 包先!
2021-11-04 256 瀏覽
呢間熱狗店都好多間,終於係九龍城開了!見佢出左chokchok 薯條,一定要試下,平時都好鐘意食M記既shake shake薯條。為左呢個Chok chok 薯條,叫左平時最鍾意食嘅澳洲風情熱狗,同薯條,今次試下芥末紫菜味。食物即叫即整,非常新鮮,熱辣辣。熱狗保持到水準,醬汁豐富好味。薯條新鮮炸起,脆口好食,唔會淋晒,加上個芥末紫菜粉,令薯條味多左好多變化!CHOKCHOK薯條仲有幾種口味,睇黎要食多幾次試埋佢地!
2021-10-15 252 瀏覽
之前食過旺角、沙田同屯門分店,一直都有幫襯開,今次終於開到九龍城,未開業前已經很期待😂今晚唔想食飯就買火炙芝士熱狗L102,雖然圖示兩隻辣椒仔,但其實唔係好辣,有酸酸甜甜的茄醬中和左,芝士做到拉絲效果,最重要係趁熱食😋加多$12有薯條,有粟米,欣賞薯條同蕃茄芝士醬分開另上,保持薯條既脆度👍粟米相對比較淡味,希望可以加返少量牛油增加香味。等候時間幾分鐘,即叫即做,合情合理,唔想等最好打電話order。眼見整熱狗工作枱空間狹窄,一邊睇一邊驚成個包跌落地😅有一個小朋友無戴手套,徒手加料,下次唔好啦!可能係入職新同事流程唔多順,希望佢哋會越嚟越熟🤣

可能係入職新同事流程唔多順,希望佢哋會越嚟越熟🤣
外賣自取