2023-09-13
今日去左黑樺牛食LUNCH放題,真心成日都聽呢間餐廳但係都未試過,今日趁住得閒就黎試下。超鐘意食牛的我,見到好多款牛真心冇失望呀!仲有冇諗過以為專食牛的餐廳,除左打邊爐的牛之後,佢d燒海鮮好值得一試!意想唔到佢的蠔咁juicy同甜呀!仲有個元貝好有鮮味!不過除左睇呢間餐廳個名就知食牛之後,冇諗過佢湯底都咁出色!佢個黑松露菌湯真係不得之了!好濃好香👍🏻另外要提一提係佢可以揀的野飲都好多款,不過個人就鐘意飲冇氣同唔甜的飲品,竟然連佢的冷泡茶都有好多款呀我就飲左白桃烏龍茶,茶味濃之餘又清新,真係期待快d下次再去食~😁講下佢d牛先,佢有好多唔同款式的牛,全部油脂分布都超靚,原來全部牛都黎自自設牧場,所以好新鮮,質素非常之高🥰 個人好中意後腰肉同牛前腹,入口即溶😍😍 咁多個部位,全部任食,超級超級正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻