2023-11-27 61 瀏覽
一入到去,就知道係放題,但係係高端既放題。野飲任拎,菜自己加就一定架啦。重要既係,佢有羊腩煲,刺身,仲有雞煲,好多唔同款式既野你都可以叫到,羊腩唔夠仲可以再加。呢個時間你要食羊腩煲可能真係得大排擋有,但你係呢度就可以食,佢仲可以加牛肉,加豬肉入去裡面撈埋一齊食。價錢公道!!!可一戰!
一入到去,就知道係放題,但係係高端既放題
野飲任拎,菜自己加就一定架啦。
價錢公道!!!
可一戰!
2023-11-27
  • 羊腩煲
2023-11-27 41 瀏覽
旺角港式雞煲和牛海鮮放題🤰🏻 天氣開始轉涼 • 火鍋特別爆場 ==== HK$398起/位 ====Openrice 訂枱星期一至四仲有優惠!✅️ 刺身冷盤: 有刺身拼盤,仲有凍蟹或者辣大 翡翠螺,好豐富😍 就算揀一個人份量嘅凍蟹都成隻上, 如果再畀我揀多次嘅話,我哋兩個人都會揀凍蟹😂✅️ 特色小食: 當日係日式炸物✅️ 雞煲: 辣辣雞煲我要食,識揀一定係揀大辣啦🌶 調味唔錯,雞肉幾滑~✅️ 特色湯底: 揀咗個特色酸菜魚片鍋,湯底濃郁,魚片嫩滑🐟 放題都仲有咁高質素嘅湯底 ,絕對有驚喜🤩 我覺得呢度嘅湯底製造用心,贏咗普遍其他同類型嘅任飲任食邊爐! 海鮮方面,先會上個豪華海鮮拼盤,另外有啲特選海鮮都可以再任加嘅!雪條都有好多款選擇,連出名嘅花生雪條都有,平時買一條都要十幾蚊!
旺角港式雞煲和牛海鮮放題🤰🏻

天氣開始轉涼 • 火鍋特別爆場

==== HK$398起/位 ====
Openrice 訂枱星期一至四仲有優惠!

✅️ 特色小食: 當日係日式炸物

2023-11-16
2023-11-27 38 瀏覽
呢間餐廳最正嘅地方就係比一個價錢就有得食齊雞煲、火鍋同埋刺身,另外仲有唔少炸物小食,非常高性價比🤩而且雞煲同火鍋都係任食,食物款式仲要非常多選擇😳另外店員嘅服務亦都非常之好,雖然餐廳好大,分咗好多唔同角落,但完全唔使驚冇人服侍你😎.🥩晚市澳洲和牛海鮮雞煲 $398首先嚟到嘅係前菜,有凍蟹、翡翠螺、刺身同埋炸物拼盤😚跟住就係食雞煲,雞煲都有好多唔同款式,小編就揀咗花膠雞煲,本身已經好似打緊邊爐湯底咁,超級濃同入味🤪至於火鍋湯底揀咗卜卜蜆,湯底好香蒜蓉同埋香辣味,入面嘅蜆都係非常之大隻,另外打邊爐仲包咗一盤海鮮拼盤,包括有蟶子、海蝦、鮑魚等等😎全部海鮮都好新鮮,啲海蝦上枱嗰時仲好生猛係咁郁😝.💰人均消費:~$450.🍽味道: 4/5🏙環境: 4/5‍👨🏼‍🍳服務: 4/5💧衛生: 4/5💰價錢: 4/5
呢間餐廳最正嘅地方就係比一個價錢就有得食齊雞煲火鍋同埋刺身,另外仲有唔少炸物小食,非常高性價比🤩而且雞煲火鍋都係任食,食物款式仲要非常多選擇😳另外店員嘅服務亦都非常之好,雖然餐廳好大,分咗好多唔同角落,但完全唔使驚冇人服侍你😎
🥩晚市澳洲和牛海鮮雞煲 $398
首先嚟到嘅係前菜,有凍蟹、翡翠螺、刺身同埋炸物拼盤😚跟住就係食雞煲雞煲都有好多唔同款式,小編就揀咗花膠雞煲,本身已經好似打緊邊爐湯底咁,超級濃同入味🤪至於火鍋湯底揀咗卜卜蜆,湯底好香蒜蓉同埋香辣味,入面嘅蜆都係非常之大隻,另外打邊爐仲包咗一盤海鮮拼盤,包括有蟶子、海蝦、鮑魚等等😎全部海鮮都好新鮮,啲海蝦上枱嗰時仲好生猛係咁郁😝
💰人均消費:~$450
🍽味道: 4/5
🏙環境: 4/5
‍👨🏼‍🍳服務: 4/5
💧衛生: 4/5
💰價錢: 4/5
1️⃣時令刺身和凍蟹或翡螺都好新鮮。凍蟹或翡螺只可以二選一。我一定要食凍蟹🤣,因為啖啖肉還有蟹膏。2️⃣炸身熱辣辣,好脆。有南瓜餅、章魚燒、炸蝦等3️⃣藥膳湯雞煲 店員提點我地一點要飲頭啖湯,因為是零味精。藥膳湯內有好多藥材,例如紅棗桂圓肉。湯底香濃帶甜,好好飲。雞件多香滑,啖啖肉,好少有骨。🌞好想打包湯底,因為食完雞煲就會換另一款湯打邊爐。4️⃣蕃茄豬骨牛尾湯蝦 |鮑魚| 帶子 | 白沙| 魚片 等等所有海鮮都非常新鮮,蝦腳還會動。餐廳有提供每樣海鮮烹煮的時間。鮑魚煮6分鐘左右,就會肉和殼分離,這樣就食得。鮑魚都幾彈牙,蜆肉(白沙)煮完後都好大粒,好食有驚喜。和牛就任食,鍋中仲有兩大件牛尾骨,煮到後期已經好淋好香。真材實料,一個價錢4次滿足。

2️⃣炸身熱辣辣,好脆。有南瓜餅、章魚燒、炸蝦等

3️⃣藥膳湯雞煲
店員提點我地一點要飲頭啖湯,因為是零味精。

🌞好想打包湯底,因為食完雞煲就會換另一款湯打邊爐。

4️⃣蕃茄豬骨牛尾湯
蝦 |鮑魚| 帶子 | 白沙| 魚片 等等

真材實料,一個價錢4次滿足。

用餐優惠
試食活動
2023-11-25 38 瀏覽
🍽 All you can eat💰 HK$398pp (dinner, 10% service charge)Recently we have tried a restaurant in Mong Kok. Once we sat down, they served us sashimi bowl. It had different kind of sashimi like salmon, scallops and shrimps. There was more than 6 choices. Then they gave us cold crab and sea snail. Surprisingly the crab was fresh and the meat was slightly sweet. I shared with my fd and we both loved it! Then we have chose a spicy chicken pot. I had to say the sauce taste super yummy and there was a l
🍽 All you can eat

Recently we have tried a restaurant in Mong Kok. Once we sat down, they served us sashimi bowl. It had different kind of sashimi like salmon, scallops and shrimps. There was more than 6 choices. Then they gave us cold crab and sea snail. Surprisingly the crab was fresh and the meat was slightly sweet. I shared with my fd and we both loved it! Then we have chose a spicy chicken pot. I had to say the sauce taste super yummy and there was a lot of chicken bites. Then we ordered hotpot with clams soup. When we had the hotpot, they took over some seafood for us too, for example, abalone, shrimp and scallops. The seafood was very fresh as the shrimps were moving. They gave a QR code to scan to order some meats.

Overall, highly recommend to come if you are looking seafood with hotpot!
天氣轉涼最好就梗係去打返個邊爐啦上次已經同朋友嚟過,今次再encore !性價比實在高!一坐低即刻有個時令刺身拼盤人頭份量,少吃多滋味未正式開波有再嚟多份冷盤!凍蟹 & 冰火翡翠螺翡翠螺如果可以當小食咁叫一碟就好~~因為佢個汁真係超級開胃好味!仲未完㗎前菜仲有呢一個炸物拼盤有餃子、鯪魚球、南瓜餅同天婦羅蝦!花雕醉雞藥膳煲出場啦!呢個湯底 真係食過咁多間放題雞煲來講超級足料滾起之後先飲一碗養生雞湯精華 成個人暖笠笠!雞肉一啲都唔老 好嫩滑重點係:雞煲嘅雞肉係可以無限添食(我哋真係食唔落第二隻雞)見我哋食到咁上下 靚仔哥哥就已經送上呢一個超新鮮嘅海鮮拼盤!總共有五款:鮑魚、花甲、蜆、聖子、生蝦每款海鮮佢都有好貼心咁教你煮幾耐打邊爐湯底我哋揀「混醬卜卜蜆」食落好似係泰式辣醬嘅味道 呢個我哋都係第一次試 應該只此一次肉類可以用QR code落單我哋就叫咗啲M7澳洲和牛同牛板鍵,蝦滑墨魚滑,仲有豚肉仲有火鍋料corner、飲品同雪糕corner 佢哋連雪糕都吸引過其他餐廳Overall 我哋覺得嚟第二次都係值得的!無論係環境又坐得舒服 侍應服務態度又快又好好 休息質素同價錢性價比又高!推薦推薦?
天氣轉涼最好就梗係去打返個邊爐啦

上次已經同朋友嚟過,今次再encore !

性價比實在高!

一坐低即刻有個時令刺身拼盤

人頭份量,少吃多滋味

未正式開波
有再嚟多份冷盤!
凍蟹 & 冰火翡翠螺

仲未完㗎
前菜仲有呢一個炸物拼盤
有餃子、鯪魚球、南瓜餅同天婦羅蝦!

花雕醉雞藥膳煲出場啦!
呢個湯底 真係食過咁多間放題雞煲來講超級足料

重點係:雞煲嘅雞肉係可以無限添食
(我哋真係食唔落第二隻雞

總共有五款:鮑魚、花甲、蜆、聖子、生蝦
每款海鮮佢都有好貼心咁教你煮幾耐

打邊爐湯底我哋揀「混醬卜卜蜆」

肉類可以用QR code落單

我哋就叫咗啲M7澳洲和牛同牛板鍵,蝦滑墨魚滑,仲有豚肉
仲有火鍋料corner、飲品同雪糕corner

佢哋連雪糕都吸引過其他餐廳

Overall 我哋覺得嚟第二次都係值得的!
推薦推薦?

用餐優惠
試食活動
2023-11-20 47 瀏覽
📍 麻甩爐海鮮雞煲私房菜 M.L.L Private Kitchen🌍旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓LG/F, Ginza Square, 565-567 Nathan Road, Mong Kok📝整體評分:8/10⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝⸝M7澳洲和牛海鮮雞煲套餐 $398/位食左冷盤先~▸ 凍蟹◂✿ 啖啖蟹肉,凍食更加鮮甜~▸ 冰火翡翠螺◂✿ 超大隻翡翠螺,厚肉又入味,麻辣香料勁出眾!仲有刺身拼盤先食雞煲,後打邊爐▸ 特濃花膠雞煲 ◂✿ 超奶白,加入左金華火腿味道更濃厚✿ 好多花膠同雞,大小恰好,仲好厚肉✿ 與其話食雞,不如話先飲湯~ 飲湯都湯到飽哂,好飲到你忍唔住一碗又一碗~▸ 混你個醬卜卜蜆煲◂ ✿ 醬香味濃,甜辣惹味,頭陣稍微重味左D,但加入清湯就剛剛好 ✿ 用左沙白大大粒又清甜,食左咁多粒都無一口沙~
📍 麻甩爐海鮮雞煲私房菜
M.L.L Private Kitchen

🌍旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓

📝整體評分:8/10

M7澳洲和牛海鮮雞煲套餐 $398/位

食左冷盤先~

▸ 凍蟹◂
✿ 啖啖蟹肉,凍食更加鮮甜~

▸ 冰火翡翠螺◂
✿ 超大隻翡翠螺,厚肉又入味,麻辣香料勁出眾!

仲有刺身拼盤

先食雞煲,後打邊爐

▸ 特濃花膠雞煲
✿ 超奶白,加入左金華火腿味道更濃厚
✿ 好多花膠同雞,大小恰好,仲好厚肉

▸ 混你個醬卜卜蜆煲◂
✿ 用左沙白大大粒又清甜,食左咁多粒都無一口沙~

2023-11-18 48 瀏覽
今晚我哋一行四人去了一家油麻地的火鍋店。這家店的特點是食完雞煲,然後打邊爐,一開始佢哋有一個套餐,潮州凍蟹,蟹非常大只且肉質豐盛,之後有四色刺身,刺身看起來非常新鮮,好像是剛剖開魚後取出來的樣子。至於麻辣雞煲係佢哋嘅招牌啲醬汁調到真係好特別,上完雞煲之後就開始真正進入打邊爐,他們的湯底可選擇酸菜魚或者雞煲等調料。還有番茄牛尾湯等等。我們選擇了酸菜魚,因為大家對成都嘩重慶酸菜魚或者水煮魚情有獨鍾,喺呢度食嘢一次過可以滿足曬三個願望!
今晚我哋一行四人去了一家油麻地的火鍋店。這家店的特點是食完雞煲,然後打邊爐,一開始佢哋有一個套餐,潮州凍蟹,蟹非常大只且肉質豐盛,之後有四色刺身刺身看起來非常新鮮,好像是剛剖開魚後取出來的樣子。至於麻辣雞煲係佢哋嘅招牌啲醬汁調到真係好特別,上完雞煲之後就開始真正進入打邊爐,他們的湯底可選擇酸菜魚或者雞煲等調料。還有番茄牛尾湯等等。我們選擇了酸菜魚,因為大家對成都嘩重慶酸菜魚或者水煮魚情有獨鍾,喺呢度食嘢一次過可以滿足曬三個願望!
旺角鬧市一間港式雞煲、火鍋放題專門店—麻甩爐海鮮雞煲私房菜,餐廳集結刺身、炸物、海鮮、雞煲,打邊爐於一身,食客可以一次過品嘗各種美食🥢 首先,刺身拼盤有虎蝦、北寄貝,三文魚腩等,刺身新鮮厚肉,質素絕不馬虎;招牌麻辣雞煲,味道集香、辣、麻於一身,而且唔會過分濃味,相當惹味出色;時令海鮮拼盤,有鮑魚、大蜆、帶子等,全部新鮮大隻,爽口彈牙;再上加無限追加和牛、海鮮等配料,絕對係性價比相當高,令食客非常滿足既一餐💫
旺角鬧市一間港式雞煲火鍋放題專門店—麻甩爐海鮮雞煲私房菜,餐廳集結刺身、炸物、海鮮、雞煲,打邊爐於一身,食客可以一次過品嘗各種美食🥢 首先,刺身拼盤有虎蝦、北寄貝,三文魚腩等,刺身新鮮厚肉,質素絕不馬虎;招牌麻辣雞煲,味道集香、辣、麻於一身,而且唔會過分濃味,相當惹味出色;時令海鮮拼盤,有鮑魚、大蜆、帶子等,全部新鮮大隻,爽口彈牙;再上加無限追加和牛、海鮮等配料,絕對係性價比相當高,令食客非常滿足既一餐💫
2023-11-15 30 瀏覽
澳洲和牛海鮮雞煲套餐首先,讓我們來談談前菜。凍蟹和翡翠螺是我們套餐中的海鮮選擇。凍蟹肉質鮮嫩,入口即化,給人一種濃郁的海鮮味道。翡翠螺的口感鮮甜,搭配著微微辣的調味料,非常開胃。接下來是炸物拼盤,裡面有餃子、可樂餅和小丸子。這道拼盤是我的最愛之一!餃子的外皮煎得金黃酥脆,內餡豐富多汁。可樂餅酥脆香氣四溢,小丸子則軟嫩入味,這些炸物滿足了我的味蕾。接著是主菜的雞煲和鮮茄豬骨牛尾鍋。雞煲的湯頭鮮濃,充滿了雞肉的香味,搭配著各種蔬菜和香料,味道豐富而濃厚。鮮茄豬骨牛尾鍋則是口感豐富,湯底醇厚,牛尾肉燉得軟嫩,豬骨湯的鮮甜與番茄的酸味相得益彰。最後,配菜自取。這裡提供了各種新鮮的蔬菜和醬料,讓客人可以按照自己的口味搭配。這樣的設計很貼心,能夠滿足各種飲食需求。
澳洲和牛海鮮雞煲套餐

2023-10-15
2023-11-13 56 瀏覽
天氣涼返又想食雞煲打邊爐就去左依間旺角依間麻甩爐每人$398已經包哂刺身冷盤、炸物拼盤、任食雞煲豪華時令海鮮拼盤同任食邊爐刺身同炸物都係正常發揮冷盤可以揀翡翠螺或者凍蟹凍蟹份量唔細都幾大隻然後雞煲足足有4款選擇最後揀左藥膳花雕醉雞煲店員建議一開始可以飲左個湯底先望落好足料飲落似老火湯無味精雞件食落好滑而且醃得好入味啖啖充滿酒香同藥膳湯底好夾食完雞煲就打邊爐又係有4款湯底可以揀揀左特色酸菜魚片鍋可以選擇辣度好足料同埋魚肉幾滑海鮮拼盤有鮑魚、蜆、海蝦、魚片同帶子樣樣都幾新鮮食落有鮮味比較推薦鮑魚同帶子肉類有M7澳洲和牛同頂級牛板腱仲有其他唔同既火鍋配料任食依間雞煲邊爐真你好多選擇而且性價比唔錯,值得一試!
天氣涼返又想食雞煲打邊爐
就去左依間旺角依間麻甩爐
每人$398已經包哂
刺身冷盤、炸物拼盤、任食雞煲
豪華時令海鮮拼盤同任食邊爐
又係有4款湯底可以揀
揀左特色酸菜魚片鍋
可以選擇辣度
好足料同埋魚肉幾滑
海鮮拼盤有鮑魚、蜆、海蝦、魚片同帶子
樣樣都幾新鮮食落有鮮味
比較推薦鮑魚同帶子
肉類有M7澳洲和牛同頂級牛板腱
仲有其他唔同既火鍋配料任食
依間雞煲邊爐真你好多選擇
而且性價比唔錯,值得一試!
海鮮拼盤
藥膳花雕醉雞煲
2023-11-09
海鮮拼盤
藥膳花雕醉雞煲
依間集合左刺身雞煲海鮮邊爐如果好拆得嘅朋友真係建議可以嚟食🤜🏻🤛🏻首先真係好抵食佢會俾你揀翡翠螺或者食蟹同埋個蟹係凍食嘅 都大隻頭盤嚟講算幾正之後會上刺身有三文魚油甘魚等等同埋邊爐係可以出去拎料嘅嘢飲係任飲嘅啲嘢飲仲要係好大眾好飲嗰啲配料都係任拎嘅個場算好乾淨首先食雞煲可以食完再加雞加雞加辣度都可以我哋食咗兩round雞之後我哋食打邊爐就食海鮮啦首先都有蜆 鮑魚 帶子同生猛嘅蝦同埋之後可以任叫蜆有沙白都好大粒同埋可以任叫牛啲牛都有幾款仲有豬頸肉,豚肉等等其實都一定會夠飽🤲🏻
依間集合左刺身雞煲海鮮邊爐

同埋之後可以任叫蜆
有沙白都好大粒
同埋可以任叫牛
啲牛都有幾款
仲有豬頸肉,豚肉等等
其實都一定會夠飽🤲🏻
#旺角地膽 今次去麻甩爐海鮮雞煲私房菜,用靚湯雞煲再打邊爐,menu主打無味精靚湯雞煲打邊爐!M7澳洲和牛海鮮雞煲套餐,先食雞煲、仲有刺身、冷盤、特色小食、海鮮盤、M7澳洲和牛無限添加!自助區有蔬菜丸類等!十分豐富!🍲M7澳洲和牛海鮮雞煲套餐 $398/位 🍣刺身。冷盤:有香甜肉嫩嘅冰蟹一隻、又冰又辣嘅冰火翡翠螺;刺身有厚切三文魚、赤蝦、油甘魚、八爪魚等,鮮味十足!🥣雞煲今次我揀左唔辣嘅養生蟲草花雞煲!無味精想試下靚湯!湯頭口感濃鬱,順喉美味!雞肉肉質滑嫩,新鮮美味!🍲食完雞煲跟住開始打邊爐,四款湯底中我揀左混你個醬卜卜蜆鍋!鍋底濃郁惹味,卜蜆隻隻都勁肥美飽滿!🦞動L豪華時令海鮮拼盤(每位五款):口感爽彈嘅鮑魚、鮮甜美味嘅海蝦、口感滑溜嘅魚片同大大粒沙白!🥩M7和牛、頂級牛板腱:M7和牛肉味香濃,呈雪花紋理,油脂香盈;頂級牛板腱脂肉均勻、肉質細膩!🍤炸物有炸蝦、餃子、章魚燒等,炸得香口而不油膩,份量啱啱好!大滿足!麻甩爐海鮮雞煲私房菜 (旺角)📍旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓

自助區有蔬菜丸類等!十分豐富!
🍲M7澳洲和牛海鮮雞煲套餐 $398/位

麻甩爐海鮮雞煲私房菜 (旺角)
📍旺角彌敦道565-567號銀座廣場LG樓
  • M7和牛
  • 頂級牛板腱
  • 養生蟲草花雞煲
2023-11-10 3001 瀏覽
呢幾日涼涼地,就約左朋友去打邊邊食雞煲呢間邊邊新開,所以就同朋友去try try有 凍食刺身雞煲打邊爐 咩都有, 啱曬我咩都想食嘅人。入到去,位置唔會太迫,全部卡位,所以都坐得好寛落。因為得一個套餐,所以都不用諗太多,店員好快就送上凍食同刺身,宜家雞煲加打邊邊好多地方都有,但有凍蟹同凍螺食都係第一次見到,好特別。兩樣都好好食我朋友就欣賞凍螺既汁。之後就食刺身, 刺身都好多有三文魚 帆立貝 生蝦 北寄貝,全部都好新鮮,而且係厚切,所以食落係啖啖肉感未食雞煲之前, 仲有碟炸物, 脆卜卜好好味, 炸得啱啱好。之後就到戲肉,我地叫左 招牌麻甩雞煲,店員預先幫我地加熱,當我地食完 刺身,就啱啱好可以食雞煲,個雞煲既 醬料好特別,好野味,一般雞煲係麻辣多,他仲有香同甜味,而且d 雞 好嫩滑, 個雞煲可以任食, 但為咗留肚打邊爐所以冇再叫喇!但他個汁好好味,我朋友不停食他既配料,因d 汁已吸曬味好想打包d 汁回家自己用來炒菜,問店員加左咩,店員話係 秘製配方最後就打邊邊,有幾個湯底揀,我地揀左卜卜蜆煲。先食左個卜卜蜆,再加湯打邊邊,本身會另上幾款海鮮同幾碟和牛,靚肉肉,之後其他配料就係出面自己拎,配
呢幾日涼涼地,就約左朋友去打邊邊食雞煲
呢間邊邊新開,所以就同朋友去try try
有 凍食刺身雞煲打邊爐 咩都有, 啱曬我咩都想食嘅人。

入到去,位置唔會太迫,全部卡位,所以都坐得好寛落。
兩樣都好好食
我朋友就欣賞凍螺既汁。
之後就食刺身刺身都好多有三文魚 帆立貝 生蝦 北寄貝,全部都好新鮮,而且係厚切,所以食落係啖啖肉感

未食雞煲之前, 仲有碟炸物, 脆卜卜好好味, 炸得啱啱好。

最後就打邊邊,有幾個湯底揀,我地揀左卜卜蜆煲。先食左個卜卜蜆,再加湯打邊邊,本身會另上幾款海鮮同幾碟和牛,靚肉肉,之後其他配料就係出面自己拎,配料都幾多 選擇, 飲品都好多揀。出到去拎野,發現原來有k 房,好正
打邊邊加唱K
下次約朋友試下。
個卜卜蜆,大大隻好美味😋而且份量唔多。
我朋友基本上食完雞煲, 戰鬥力已下降

我就默默努力試不同既食物,他既海鮮 拼盤, 有教我哋每款海鮮用淥幾多分鐘, 之後即刻食,啱啱好!
佢配嘅牛肉都好正 好滑好軟,和牛好有肉味。仲可以繼續encore。
食左咁多野,食到超飽。
真係超多野食,唔係只係傳統打邊爐咁簡單

最後食埋條 榴槤雪條,非常滿足

招牌麻辣雞煲

招牌麻辣雞煲
  • 招牌麻甩雞煲
📢calling大胃皇,唔知食咩嘅你放題就岩晒啦,刺身雞煲卜卜蜆邊爐,真係食食食到冇停手,3個鐘任食,唔怕你食,最怕你唔嚟🤪🤪🤪環境:7/10旺角港式火鍋店風格,地方勝在夠寬敞闊落,行過路過唔好錯過😋食物:8/10M7澳洲和牛海鮮雞煲套餐 $398每位1️⃣套餐會跟據人數先嚟時令刺身拼盤同凍蟹或翡翠螺頭盤,刺身竟然好新鮮👍🏿2️⃣香脆炸物拼盤🐙有唔同款色炸物如炸餃子、南瓜餅、章魚燒等味道唔錯,嚟到個時仲熱辣辣😜3️⃣招牌麻甩雞煲🐥(小辣)醬汁非常惹味,炒雞個時香氣四溢,而且雞件數量都唔少(仲可以無限encore)🤩,雞肉滑之餘仲相當入味,薯仔仲係另一焦點,軟腍之餘更吸收哂醬汁,正4️⃣灑你個醬卜卜蜆鍋🐚湯底酸酸辣辣相當醒神,有d泰感覺🌿,蜆肉嫩滑入味,食完啲蜆道可以正式打邊爐啦🤤打邊爐個時仲會有一個動L豪華時令海鮮拼盤,M7和牛、特家海鮮同自助區無限任食添加,真係食到不要不要🙈💰性價比:7.5/10 人均$400蚊左右有咁蟹咁豐富嘅食物任君選擇,成班朋友仔嚟就唔洗左就右就,鐘意食咩就去拎,當要仲有雪條飲品放題啦🤣

環境:7/10
旺角港式火鍋店風格,地方勝在夠寬敞闊落,行過路過唔好錯過😋

食物:8/10
M7澳洲和牛海鮮雞煲套餐 $398每位

2️⃣香脆炸物拼盤🐙
3️⃣招牌麻甩雞煲🐥(小辣)
4️⃣灑你個醬卜卜蜆鍋🐚

💰性價比:7.5/10