2022-03-13
呢間之前bookmarked左好耐🌟終於都食到啦😍平時食拉麵/沾麵就食得多 冇湯既拉麵你又食過未呢😋💕正宗全料東京撈麵 $99(M)佢有分2個size😌啱曬唔同食量既人🤤今次我就嗌左M size☺️發現都幾夠食🤣碗撈麵相當之吸引😍有好多唔同既料🤤而且枱面上都有教你有4個步驟去食🤣首先就係將所有醬料撈勻一齊😋啲蛋汁掛滿曬係啲麵條上面🤩麵條係屬於粗身嗰種 食落去都唔會太硬 煮得啱啱好👍🏻撈麵仲放滿左辣肉碎 生蒜 魚粉嗰啲😌所以食落去係非常之濃味🤤啱曬啲重口味人士🤭叉燒粒唔算好肥 但又唔會好難咬☺️唔錯😉溏心蛋都有啲醬油味😚好好味😋😋食到三分一後就可以加少少黑胡椒粉 更加惹味😌我就唔係好食到太大分別🤣可能我落太少 但最令人驚喜既係食淨三分一後就建議你加入佢地秘製既香醋🤩呢個係超級推薦😍😍食落去有種酸酸既感覺 好開胃😌亦都冇咁膩😚到最後食曬店員會主動問你需唔需要加白飯撈埋剩低既肉碎同醬料食😋但我已經好飽 所以都冇加到🤣💕雞白湯拉麵 $89我朋友就係人地專食撈麵既餐廳嗌左個雞白湯拉麵黎食🤣但出奇地都好好食 清清地咁☺️個湯好香好creamy🥰完全唔油膩 配料都好有誠意😌有紫菜 糖心蛋 竹筍 豆苗 雞肉
💕正宗全料東京撈麵 $99(M)
💕雞白湯拉麵 $89
我朋友就係人地專食撈麵既餐廳嗌左個雞白湯拉麵黎食🤣但出奇地都好好食 清清地咁☺️個湯好香好creamy🥰完全唔油膩 配料都好有誠意😌有紫菜 糖心蛋 竹筍 豆苗 雞肉同叉燒片😍雞肉都好嫩滑😋唔錯💕