2023-07-10 29 瀏覽
鴻啤啤串燒 (尖沙咀)秘制蒜蓉日本大元貝大元貝非常新鮮😍😍鮮美十足,蒜蓉醬汁的添加讓整道菜式更加豐富😋😋賣相好吸引,燒得剛剛好👍👍麻辣肉醬手打烏冬🍲🍲烏冬的口感十分彈牙❤️❤️非常適合搭配麻辣肉醬。麻辣肉醬的辣度適中,配搭手打烏冬十分美味🥰🥰三得利Suntory The PREMIUM MALTs日本頂級啤酒🍻啤酒口感清爽,帶有微微的苦味和果香,好易入口👍👍好岩同朋友飲返杯❤️❤️尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖整體評分:4/5味道:4/5環境:4/5抵食:4/5
鴻啤啤串燒 (尖沙咀)

秘制蒜蓉日本大元貝

麻辣肉醬手打烏冬🍲🍲

尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖

整體評分:4/5
味道:4/5
環境:4/5
抵食:4/5
2023-07-10 20 瀏覽
深宵同朋友去搵食,去左試依間位於佐敦同尖沙咀交界的串燒店😋店舖營業至零晨三點,慢慢吹水飲酒都無問題👍👍試左多款特色串燒,個人特別推薦以下幾款🥰🐮燒牛肉串🐤汁燒雞柳串🐏東北風味羊肉串賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧燒牛肉串牛肉肉質非常緊實,嚼勁十足,外皮經燒烤焦香四溢,加上特制調味料,牛味更出眾,必食❣️雞柳串淋上醬汁烘燒,散發著燒汁獨有的甜香,入口肉質嫩滑水潤,鹹中帶甘,滋味十足。羊肉串色澤醬黃油亮,肉質鮮嫩軟脆,味道醇香濃厚,東北獨有的風味盡現。燒虎皮尖椒🌶賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧尖椒採用多款香辛料調味,味道辛香帶辣,口感外脆內軟,惹味十足,送酒必點。Suntory - The Premium malts 250 ml食串燒點少得一杯生啤😚個人點選了Suntory - The Premium malts,入口新鮮清爽,酒花香氣濃烈,非常誘人。🐧❣️如果嫌250ml 裝太少唔夠喉,餐廳還有500 ml 巨杯裝可供選擇❣️喜歡飲酒的你切勿錯過喲🍻

試左多款特色串燒,個人特別推薦以下幾款🥰

燒牛肉串、汁燒雞肉串、東北風味羊肉串

燒虎皮尖椒

燒虎皮尖椒🌶

賣相:🐧🐧🐧🐧🐧
味道:🐧🐧🐧🐧🐧

Suntory  -  The  Premium  malts  250  ml

宵夜
燒牛肉串、汁燒雞肉串、東北風味羊肉串
燒虎皮尖椒
1K
店名: 鴻啤啤串燒地址: 尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖佐敦站D出口,行7分鐘環境: 4/5價錢: 4/5味道: 4.5/5今次黎到尖沙咀嘅串燒店,呢間串燒環境都幾舒服,仲有啲霓虹燈招牌,好適合打卡😝而且佢地採用生燒燒法,雖然製作需時,即點即燒,等下都無所謂啦~😆好適合同朋友黎把酒談歡😙熊本一口和牛粒❤️❤️❤️❤️❤️$68和牛肉質非常鮮嫩,口感細膩得黎又帶有和牛獨有嘅油脂香,充滿肉汁,而且佢地燒到啱啱好~😍煙肉荔枝卷❤️❤️❤️❤️❤️$35第一次食煙肉荔枝卷,係用煙肉🥓包住荔枝,味道好有驚喜,甜甜嘅荔枝果肉中和左煙肉嘅油膩感,食落鹹甜鹹甜咁,兩者配搭得十分出色😋Suntory-The Premium malts (Black)250ml❤️❤️❤️❤️❤️$38生啤夠凍,入口芳香醇滑,口感溫醇,充滿著麥味😚
店名: 鴻啤啤串燒

地址: 尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖
佐敦站D出口,行7分鐘

環境: 4/5
價錢: 4/5
味道: 4.5/5

熊本一口和牛粒❤️❤️❤️❤️❤️

煙肉荔枝卷❤️❤️❤️❤️❤️

生啤夠凍,入口芳香醇滑,口感溫醇,充滿著麥味😚
2023-07-10 10 瀏覽
有時返工太大壓力就要放工happy hour,但未必成日想食西餐小食,所以串燒都係一個好選擇。今次收工約埋幾個朋友去左尖沙咀金巴利道食。呢到都好好氣氛,裝修新潮,有酒飲,野食都好食,呢d moment最緊要盡興嘛!呢晚我飲左幾杯250ml嘅Suntory-The Premium malts,比較有floral味,夠凍所以好refreshing.另外食物方面我覺得有兩樣野特別好味!就係燒秋葵同燒香口五花腩!秋葵我本身都唔食,點知佢燒完之後出邊脆,成條又甜甜地咁樣,幾好食,至於五花腩肥瘦分布剛剛好,肉冇鞋,調味夠重!配啤酒一流!

🐻鴻啤啤串燒 (尖沙咀)🐻尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖話說昨日乳豬收工同同事去左尖沙咀,同事話想飲杯酒喎,佢話佢請客喎😂😂咁我就卻之不恭啦,於是我地去左一間串燒店—鴻啤啤串燒🐻🐻🐻吹水講是非🤣🤣🤣🐷🐷乳豬同同事兩人叫了燒牛舌、燒菠蘿、同埋一杯三得利啤和一杯黑啤酒🐮燒特級牛舌芯🐮乳豬想話個牛舌燒得焦香,食落唔似平時食既牛舌難𡁻,廚師切作條狀,咬下去口感像泰式豬頸肉,但有香香牛肉味,不俗不俗~送酒一流😋😋乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🍍燒菠蘿🍍乳豬平常比較少吃水果,菠蘿就好鍾意食,細個成日食菠蘿腸仔🤭🤭但燒菠蘿就未試過,乳豬以為會好亁身,誰不知是外脆內軟,多汁爽口,值得關注乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🍺三得利啤酒🍺相信大家飲不少啤酒,三得利啤酒感覺上口味較淡,清香可口,沒有好一股大的麥味,無試過可以試下佢👍👍乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
🐻鴻啤啤串燒 (尖沙咀)🐻

乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷

🍺三得利啤酒🍺

乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
2023-06-30 32 瀏覽
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥 📍鴻啤啤串燒🔍 尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖🩵一夜干馬友💰238大大條干馬友,魚肉鮮嫩,肉質緊實,搭配上醬汁的調味,更能提鮮😍鹽腌的馬友肉質緊實,入口香脆,十分適合作為開胃小菜。🩵秘製燒豬頸肉💰68肉質鮮嫩多汁,燒烤的火候恰到好處,讓豬肉表面香脆,內部依然保持著肉汁。配上秘製醬汁,味道更加美味。推薦~🩵熊本一口和牛粒💰68和牛肉質鮮嫩,口感細膩,燒得剛好~好juicy 🤤🩵燒金菇肥牛卷💰39牛肉口感細膩,搭配上金菇的鮮香,味道更加豐富。🩵燒牛肉串💰29牛肉肉質緊實,口感鮮嫩,烤熟的表面香脆多汁。配上調味醬汁,令味道更加美味。😍🩵燒香口五花腩💰29烤熟後肥肉與瘦肉的比例非常適中,口感香脆🩵蒜蓉焗金針菇💰48金針菇鮮嫩細緻,搭配上蒜蓉的調味,味道更加香濃,份量大大份!十分適合用來下酒!🩵秘製黃金香蒜茄子皇💰49超大條茄子🍆燒得剛好,柔軟多汁,醬汁係以香蒜和一些特別的調味料製成,味道濃郁而不膩,香氣四溢~
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥
📍鴻啤啤串燒
🔍 尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖

🩵一夜干馬友💰238

🩵秘製燒豬頸肉💰68

🩵熊本一口和牛粒💰68
和牛肉質鮮嫩,口感細膩,燒得剛好~好juicy 🤤

🩵燒金菇肥牛卷💰39
牛肉口感細膩,搭配上金菇的鮮香,味道更加豐富。

🩵燒牛肉串💰29

🩵燒香口五花腩💰29
烤熟後肥肉與瘦肉的比例非常適中,口感香脆

🩵秘製黃金香蒜茄子皇💰49
  • 一夜干馬友
  • 燒牛肉串
  • 燒香口五花腩
  • 蒜蓉焗金針菇
🎀尖沙咀。高質惹味多款生燒串燒🍢🎀🪄店名* #鴻啤啤串燒🔮地址*尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$655 已加一(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_尖沙咀剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_串燒➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵平時出去尖沙咀食野通常都係去厚福街,今次同男朋友行街無意中發現左金巴利道原來有間好出色既串燒店😋熊形霓虹燈招牌好搶眼 配上綠色外牆作點綴 餐牌食物都幾吸引 而且爆曬場 即刻吸引左我地入去😍店內裝修十分用心 燈光偏幽暗 偏酒吧感覺 配上五光十色既霓虹燈公仔及文字裝飾 牆身更有壯觀香港油畫 水吧各款酒類飲品 都幾適合打卡 同朋友一齊聚一聚 啤一啤🍺😎🍽️食物質素🍽️比期望中高質素😍餐廳串燒採用生燒燒法 所以等候時間會稍耐 但係串燒質素好好味 而且唔知係咪店員會留意住我地食野進度 然後再安排出餐 所以全部野食都係可以食到熱辣辣即刻燒既口感味道!平時出去食串燒最驚一次過出曬 然後凍左會影響口感 今次呢個好意外☺️而且餐牌有清晰分類 方便揀選✨另外如果平時好中意飲酒既人都
🎀尖沙咀。高質惹味多款生燒串燒🍢🎀

🪄店名* #鴻啤啤串燒
🔮地址*尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖 🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$655 已加一(2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾
#pickyme_尖沙咀

剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜
#pickyme_串燒
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️
比期望中高質素😍餐廳串燒採用生燒燒法 所以等候時間會稍耐 但係串燒質素好好味 而且唔知係咪店員會留意住我地食野進度 然後再安排出餐 所以全部野食都係可以食到熱辣辣即刻燒既口感味道!平時出去食串燒最驚一次過出曬 然後凍左會影響口感 今次呢個好意外☺️而且餐牌有清晰分類 方便揀選✨另外如果平時好中意飲酒既人都好適合 有各款酒類😎

🪄 招牌風味烤豬手$58
佢呢款豬手同韓式切片豬手唔一樣 主要系食外皮 滿滿膠原蛋白😗外皮微脆內裡軟淋 外皮撒上適量孜然粉及蔥花 味道香口惹味😋

🪄 秘製燒豬頸肉$68
豬頸肉會切條上 食落較方便 一樣都係外皮好香脆 肉質會偏彈牙 沾上酸辣醬 酸酸甜甜更可口

👀評分💖💖💖💖
🪄 特製燒豬大腸$55
外皮較脆 唔會有異味 賣相唔會太吸引 但食落都幾唔錯😆

🪄 燒特級牛舌芯$69
口舌芯都係切條上 好有咬口 香濃燒汁 食唔停口😊

🪄 古法鹽烤盲曹$228
餐廳推介 試下先😋平時食魚最怕多骨 但係呢款魚唔算多細骨 所以食落都好方便!本身黎到已經打開左魚肉部分 好貼心☺️而且最估唔到既系肉質極嫩滑 入口魚香味好香濃 再帶輕微咸香 條魚份量都頗大條!勁滿足啊😍😍推介必食😚😚😚

🪄 燒芝士廣島蠔$36/1
呢款蠔一定要最少兩隻起 同男朋友一人一隻岩岩好 芝士勁爆多 識拉絲tim😍廣島蠔超肥美飽滿 味道好甜 芝士加爆汁蠔簡直系完美配合😍😍

🪄 秘製黃金香蒜茄子$49
串燒點可以唔食燒茄子呢😊呢款茄子同平時有少許唔一樣 平時會連皮食 但係呢款系外片燒得比較脆及硬身 所以建議有勺羹不入面茄子肉食就OK啦!香濃蒜蓉味 軟淋茄子肉 正啊😉

🪄 煙肉芝士燒巨菇$45
一隻菇已經可以切四份兩個share😎又係爆多芝士 菇燒得完全唔乾 一咬落去系爆汁😂好誇張啊!值得試下

🪄 燒菠蘿$28
平時我就好少食菠蘿🍍男朋友比較愛😂但呢個我都食左兩塊 想講佢既菠蘿系超級無敵甜 勁多汁 又無渣😛

🪄 飲品-烏龍茶&可樂$20 & $18
唔飲酒既我地剩系可以叫汽水同茶🤣飲品夠凍🤗

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
  • 燒特級牛舌芯
  • 秘製燒豬頸肉
  • 招牌風味烤豬手
  • 秘製黃金香蒜茄子皇
餐廳:鴻啤啤串燒地點:尖沙咀金巴利道菜式:串燒餐牌:肉類,海鮮類,蔬菜類,錫紙類,開胃小食,麵食,飲料,酒類招牌風味烤豬手 $58一隻 另加一招牌風味烤豬手 一大隻切開兩份容易食,燒得皮脆而入面好淋,骨膠原重,面頭灑上香口孜然粉同蔥花,味道好惹味。燒特級牛舌芯 $69一份 另加一燒特級牛舌芯一份十二條,切得呈長條形,口感外脆內彈牙。味道頗濃,燒汁味鹹香。燒鮮白鱔 $76一串 另加一燒鮮白鱔一串三件,燒得皮非常脆,而肉非常嫩又多汁,魚肉味道調得好好,少少甜帶少少孜然味,伴少少椰菜絲沙律可解膩。燒日本廣島蠔 $28一隻 另加一燒日本廣島蠔兩隻起。連殼上,殼都燒得熱辣辣。蠔好大隻又厚肉,又嫩又多汁,個蒜蓉蔥花芫荽汁好好味,下底墊有椰菜絲沙律。秘製蒜蓉烤蟶子皇 $68 另加一蟶子皇果然好大隻,連殼上,面頭加上充足蒜蓉同蔥花。蟶子非常鮮甜,好爽口彈牙,正。下底伴有椰菜絲沙律,撈蒜蓉汁一齊食都好好味。以上都係推薦菜式,呢度採用生燒燒法,需時等候,不過食材新鮮可口。總括而言,今餐食物質素唔錯,價錢唔算貴,小店座位環境都唔差。
餐廳:鴻啤啤串燒

秘製蒜蓉烤蟶子皇 $68 另加一
2023-06-12
燒鮮白鱔
2023-06-07 53 瀏覽
今日放工過左黎食串燒,超高質,每一樣食材都十分新鮮,燒得超級惹味。調味不太濃烈,食到食物本身嘅鮮味。呢間串燒店又係一間酒吧,同朋友收工過嚟邊飲邊食串燒真係一個好地方👍🏻燒鱔白鱔本身好新鮮,個皮燒得脆卜卜,一咬落去唔知爆汁定爆油,肉身十分彈牙,真係想encore ! 難忘的好吃。燒油甘魚鮫個皮燒得好香脆,油甘魚好香好多魚油,香味十足,肉質超滑溜。燒韮菜真係燒得好出色!燒烤香味十足的同時保留韮菜本身嘅水份,又爽又嫩又鮮甜,調味不濃。燒豆卜連燒豆卜呢度都燒得誠意滿満,脆卜卜的豆卜上面舖上蕃茄粒,蒜蓉同䓤花令豆卜生色不少。燒芝士年糕超好味,年糕十分軟糯,一咬落去啲流心芝士湧哂出來,又想encore!燒牛舌心牛舌心入爽滑彈牙,肉質鮮嫩。一定會再來嘅串燒店!已bookmarked !

燒鱔

燒油甘魚鮫
個皮燒得好香脆,油甘魚好香好多魚油,香味十足,肉質超滑溜。

燒韮菜

燒豆卜

燒芝士年糕

燒牛舌心
牛舌心入爽滑彈牙,肉質鮮嫩。
一定會再來嘅串燒店!已bookmarked !
  • 燒特級牛舌芯
  • 燒鱔
2023-05-29 57 瀏覽
📍鴻啤啤🗺️尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖之前晏晝經過見到佢全單8折(酒水除外)幾抵,但係未開所以未試今次約左朋友夜晚一齊黎食,我係大概夜晚7點walk-in有檯,但之後都陸續有人入座,好快就滿座,所以建議book檯啊~見到寫住採用生燒燒法,製作需時,真係幾點即燒👍🏻⚡️秘製黄金香蒜茄子皇 $48份個人好鍾意食茄子🍆所以一定會叫呢樣😆黎到嚇親因為好大條!軟糯嘅茄子配上超惹味蒜蓉真係好正💜⚡️芝士黑松露巨菇 $58份巨菇好juicy,黑松露味撲鼻而來,上面嘅芝士都好味🤤⚡️ 秘製燒豬頸肉 $68份豬頸肉燒得啱啱好,唔會太乾硬,可以點甜酸醬食~ ⚡️秘製蒜蓉烤日本大元貝 $68@1隻(時價)元貝幾大隻,厚肉同淋,同蒜蓉又係絕配🥳👍🏻⚡️煙肉荔枝卷 $35串幾鍾意呢個卷,煙肉🥓包住香甜爆汁嘅荔枝,鹹鹹甜甜咁😙🫶🏻⚡️汁燒大葱和牛粒 $48串和牛粒肉味濃,肉質好淋,大葱食落甜甜地,兩樣都燒得好入味🥰⚡️燒雞軟骨 $32/2串雞軟骨串燒得好香,上面灑上孜然粉,好惹味🔥⚡️汁燒安格斯牛仔骨 $88份牛仔骨一份有3塊,我呢份就偏肥,不過味道OK⚡️蟹柳麻醬手打烏冬 $32最後食返個冷烏冬作結😉整體黎講,基
📍鴻啤啤
🗺️尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖

見到寫住採用生燒燒法,製作需時,真係幾點即燒👍🏻

⚡️秘製黄金香蒜茄子皇 $48份
個人好鍾意食茄子🍆所以一定會叫呢樣😆
黎到嚇親因為好大條!軟糯嘅茄子配上超惹味蒜蓉真係好正💜

⚡️芝士黑松露巨菇 $58份
巨菇好juicy,黑松露味撲鼻而來,上面嘅芝士都好味🤤

⚡️ 秘製燒豬頸肉 $68份
豬頸肉燒得啱啱好,唔會太乾硬,可以點甜酸醬食~

⚡️秘製蒜蓉烤日本大元貝 $68@1隻(時價)
元貝幾大隻,厚肉同淋,同蒜蓉又係絕配🥳👍🏻

⚡️煙肉荔枝卷 $35串
幾鍾意呢個卷,煙肉🥓包住香甜爆汁嘅荔枝,鹹鹹甜甜咁😙🫶🏻

⚡️汁燒大葱和牛粒 $48串
和牛粒肉味濃,肉質好淋,大葱食落甜甜地,兩樣都燒得好入味🥰

⚡️燒雞軟骨 $32/2串
雞軟骨串燒得好香,上面灑上孜然粉,好惹味🔥

⚡️汁燒安格斯牛仔骨 $88份
牛仔骨一份有3塊,我呢份就偏肥,不過味道OK

⚡️蟹柳麻醬手打烏冬 $32
最後食返個冷烏冬作結😉

整體黎講,基本上每一樣嘢都好味😋 想食串燒嘅可以試下呢間~
2023-05-28 48 瀏覽
今日去完美麗華商場買完衫就行咗落去近佐敦與尖東之間嘅位置搵串燒食。舖頭外面非常吸引,寫住深宵食堂四個字。入到舖頭看到有霓虹燈管寫住「及時行樂」及一隻figure公仔,牆上掛住一幅維港油畫,好地道好港式。古法鹽燒盲曹 $228超大條鹽燒盲曹,魚嘅肉質非常鮮嫩。魚既外皮烤到好脆。秘製蒜蓉烤蟶子王 $68隻一上到枱見到超大隻蟶子,果然係蟶子王。肉質好爽好彈牙,非常新鮮,好有蟶子味。再加上蒜蓉嘅香味令蟶子味道更出。燒多春魚(四條)$46多春魚燒到剛剛好,原條上相唔會爛晒,亦唔會烤到燶晒。 咬落去多春魚魚子脆卜卜,無得頂。

舖頭外面非常吸引,寫住深宵食堂四個字。

古法鹽燒盲曹 $228
超大條鹽燒盲曹,魚嘅肉質非常鮮嫩。魚既外皮烤到好脆。

秘製蒜蓉烤蟶子王 $68隻

燒多春魚(四條)$46

2023-05-23
  • 秘製蒜蓉烤蟶子王
2023-05-17 70 瀏覽
同老公勁鍾意食串燒,咁啱收工喺尖沙咀想搵間串燒食,就嚟到呢間熊啤啤串燒裝修氣氛幾好,店舖小小亦都唔會太密集,坐低咗之後就係餐紙點嘢食😁都好多種類俾你選擇。秘製黃金香蒜茄子皇茄子真係好大一條,上面鋪滿晒秘製嘅香蒜,每一啖茄子肉都有蒜頭味,勁香口,亦都燒得好Juice,啱啱好燒火雞腎爽口彈牙,再配埋微辣嘅調味一流清酒花甲酒味唔算太濃郁,但係花甲份量都多煙肉芝士燒巨菇大啡菇啖啖肉,入口爆汁,在鋪滿芝士同煙肉,口感層次豐富鹽燒盲曹呢條魚真係值得推薦,魚肉好亂口,唔會燒到老晒,好滑,每一啖亦都好香鹽燒味,亦都非常大條,兩個人份量都已經好足夠五花腩,多春魚,燒雞皮呢三款都燒得好香口,亦都脆卜卜而家仲要做緊全單八折優惠,其實真係好抵食,仲要開到凌晨三點,有時同朋友收工收得夜,想食飯真係可以過嚟呢度試吓,傾吓計飲下啤酒🍻

秘製黃金香蒜茄子皇

燒火雞腎
爽口彈牙,再配埋微辣嘅調味一流

清酒花甲
酒味唔算太濃郁,但係花甲份量都多

煙肉芝士燒巨菇
大啡菇啖啖肉,入口爆汁,在鋪滿芝士同煙肉,口感層次豐富

鹽燒盲曹

五花腩,多春魚,燒雞皮
呢三款都燒得好香口,亦都脆卜卜

2023-05-10
10 分鐘 (堂食)
2023-05-11 366 瀏覽
發現金巴利道有間唔太起眼嘅串燒店,喺著名嘅「三角公廁」附近😆 望一望入去店內嘅裝修氣氛都唔錯bor~ 就試一試吓佢啦! 店內嘅裝修明顯用心設計過,幽暗嘅燈光配合一系列嘅霓虹燈裝飾,牆身嘅香港風景油畫,水吧位置悉心排列嘅酒品,幾好feel👍🏻飲品種類都好多,酒品有啤酒、生啤、紅白酒同埋Sake選擇👍🏻 啱曬同friend子嚟飲杯酒chill住食燒烤🤩============ヽ(○´∀`)ノ♪🐮燒特級牛舌芯 $69/份 ⭐️推薦🫶🏻🐟一夜干馬友(時價)$238/條 ⭐️推薦🫶🏻🍆秘製黄金香蒜茄子皇 $48/份 ⭐️推薦🫶🏻🥬燒蒜芯 $25/串 ⭐️推薦🫶🏻🐷秘製燒豬頸肉 $68/份🍝蟹柳麻醬手打烏冬 $32/碗🥓煙肉荔枝卷 $35/串🍺Suntory-The premium Malts $68/500ml============ヽ(○´∀`)ノ♪呢度嘅燒烤寫明係生燒燒法,燒烤嘅時間比較長,落完Order就同friend子飲住啤酒🍻慢慢等~杯生啤 500ml巨大杯😂 都只係$68,又係好抵飲🤩============ヽ(○´∀`)ノ♪特別介紹吓推薦嘅嘢食先🤩燒特級牛舌芯 - 必食!勁好食,厚切嘅牛

🐮燒特級牛舌芯 $69/份 ⭐️推薦🫶🏻
🐟一夜干馬友(時價)$238/條 ⭐️推薦🫶🏻
🍆秘製黄金香蒜茄子皇 $48/份 ⭐️推薦🫶🏻
🥬燒蒜芯 $25/串 ⭐️推薦🫶🏻
🐷秘製燒豬頸肉 $68/份
🍝蟹柳麻醬手打烏冬 $32/碗
🥓煙肉荔枝卷 $35/串

============ヽ(○´∀`)ノ♪

Suntory-The premium Malts 500ml

杯生啤 500ml巨大杯😂 都只係$68,又係好抵飲🤩

特別介紹吓推薦嘅嘢食先🤩

燒特級牛舌芯

燒特級牛舌芯 - 必食!勁好食,厚切嘅牛舌芯,咬落去爽彈軟嫩,好Juicy~

一夜干馬友

一夜干馬友 - 最近愛上食一夜干,呢度條魚好大條🤩 略嫌好多細骨要小心啲慢慢食,魚肉質地都軟嫩亦唔會好鹹,側邊魚骨位燒得脆可以食埋😋 餸酒一流👍🏻

秘製黄金香蒜茄子皇

秘製黄金香蒜茄子皇 - 必食!巨大條茄子皇😂 $48好抵食! 黃金香蒜非常之香,茄子亦燒到好淋好多汁,正👍🏻

燒蒜芯

燒蒜芯 - 加咗子孜粉,蒜芯好嫩又甜~ 好好味😋

蟹柳麻醬手打烏冬

另外如果必定要食主食嘅朋友不仿試吓🍝蟹柳麻醬手打烏冬,手打烏冬好滑,加咗蟹柳麻醬嘅呢個凍食法,唔錯👍🏻
2023-05-03
一夜干馬友
燒蒜芯
蟹柳麻醬手打烏冬
2023-05-09 67 瀏覽
今次搵到間又抵食 服務態度又好嘅生燒串燒鋪😝生燒真係好少見 見到咁吸引 我地兩個人都叫咗好多嘢食🤣熊本一口和牛粒燒雞中翼燒火雞腎麻辣肉碎手打烏冬秘製蒜蓉烤蟶子王蒜蓉焗娃娃菜秘製黄金香蒜茄子皇煙肉荔枝卷燒菠蘿芝士黑松露巨菇先講肉類 一口和牛粒真係做到好出色😍一啲筋都無 而且有濃濃嘅牛味 燒得啱啱好 又唔會過熟🥰 而個雞中翼好大隻 入面嘅肉仲好嫩 而外皮都燒到好脆🤓 我地仲叫咗燒雞腎 好厚肉 但唔會燒到太硬 食落爽爽地😚 海鮮方面 就叫咗蟶子皇 果然真係好大隻😎食得出鮮味 加埋啲蒜茸同埋蔥 超級香😜 燒茄子皇又係超吸引🤩一整條嘅茄子加埋超惹味嘅蒜茸辣椒🌶️真係好正🤣 燒菠蘿都係一貫地好食 茄咬落好多汁 又甜🥳 我地仲叫咗個麻辣手打烏冬 估唔到又幾好食 辣辣地幾開胃💯

熊本一口和牛粒
蒜蓉焗娃娃菜
燒菠蘿
芝士黑松露巨菇

2023-05-07 62 瀏覽
唔使返大陸都可以系香港食到間好食嘅串燒店啦🍢😆-燒日本廣島蠔 $28必點🔥好正,🦪真係好大粒☺️燒完都唔會縮咗水,而且好新鮮🤤-錫紙花蛤 $68又係必點🔥完全無沙,粒粒都好新鮮,脹卜卜☺️-淡淡魚肉,都無唸過🐟會咁大條☺️-燒特級牛舌芯 $69必點🔥牛舌就係要厚切,食每一啖都好滿足☺️-燒茄子落咗海量既蒜,蒜蓉愛好者必食😝-雞泡魚乾 $52食燒烤點可以冇雞泡魚乾,我最愛☺️-燒蒜芯 $28每一條蒜芯都好嫩☺️-燒香口五花腩 $29---大家收工之後真係可以來chill下,食物質素全部都好高🥰
唔使返大陸都可以系香港食到間好食嘅串燒店啦🍢😆

燒日本廣島蠔 $28

必點🔥
好正,🦪真係好大粒☺️
燒完都唔會縮咗水,而且好新鮮🤤
錫紙花蛤 $68

又係必點🔥
完全無沙,粒粒都好新鮮,脹卜卜☺️

淡淡魚肉,都無唸過🐟會咁大條☺️
燒特級牛舌芯 $69

必點🔥
牛舌就係要厚切,食每一啖都好滿足☺️
燒茄子

落咗海量既蒜,蒜蓉愛好者必食😝
雞泡魚乾 $52

食燒烤點可以冇雞泡魚乾,我最愛☺️
燒蒜芯 $28

每一條蒜芯都好嫩☺️
燒香口五花腩 $29

大家收工之後真係可以來chill下,食物質素全部都好高🥰