5天前
鳥海山鐵板燒前菜沙律,新鮮沙律菜,仲有隻新鮮蕃茄仔,甜甜的呈現鮮紅色是日,精選刺身帶子 笛鯛 三文魚腩 油甘魚店員都叫我哋順時針食,刺身非常新鮮,帶子厚身,味道鮮甜,比較特別的是笛鯛刺身,口感清爽,肉質結實彈牙,油甘魚都非常好味,油脂滿溢,入口即化澳洲龍蝦整隻龍蝦師傅起肉加上鐵板炒超級香濃,加上蝦膏調製嘅醬汁非常惹味,每一啖龍蝦肉都包裹着龍蝦膏嘅醬 非常鮮甜,仲可以食到龍蝦膏嘅甘香,蝦肉又夠爽口彈牙,入口惹品南非活鮑魚鮑魚size好大隻好厚身,咬落帶小小咸香 ,肉質彈牙 ,帶有啖啖酒香嘅味道牛肉薄燒牛肉肉質鮮嫩 ,入面還包住蔥花粒同炸蒜粒,口感咁豐富,唔會覺得油膩鵝肝多士鵝肝非常厚身 ,味道細膩質地軟滑,又香甜奶油般的口感,味道濃郁又獨特,絲滑嘅口感,咬落去鵝肝油流晒出嚟,非常香口,多士size啱啱好,細細舊 一啖過 ,滿足晒口腔整個味蕾蛋炒飯飯粒粒分明 最後上埋麵豉湯同埋炒椰菜 椰菜配蒜粒炒熱辣辣又爽口
前菜沙律,新鮮沙律菜,仲有隻新鮮蕃茄仔,甜甜的呈現鮮紅色
是日,精選刺身
帶子 笛鯛 三文魚腩 油甘魚