2025-06-30 243 瀏覽
難得約班朋友一齊唱K 梗係要去中環新場試吓啦😎「魅KTV」係蘭桂坊,7000呎旗艦店有別傳統K場魅KTV主打「智能互動」:AI修音+虛擬MVAI即時修音超正呀🥳唱完即自動優化走音、氣聲,秒變「歌手級」錄音 虛擬現實MV係用APP自選場景(太空/演唱會舞台),合成專屬MV即時分享 房內/跨房PK,AI評分決勝負,啱晒一班Friend鬥歌 VIP房小舞台仲有落地式咪高峰+燈光特效🪩滿足戲魂大爆發~梗係要叫返🍺同班friend飲到盡啦仲有唔少小食、串燒佐酒質素都唔錯啊!
難得約班朋友一齊唱K
梗係要去中環新場試吓啦😎

「魅KTV」係蘭桂坊,7000呎旗艦店有別傳統K場
魅KTV主打「智能互動」:AI修音+虛擬MV
AI即時修音超正呀🥳
唱完即自動優化走音、氣聲,秒變「歌手級」錄音

房內/跨房PK,AI評分決勝負,啱晒一班Friend鬥歌

VIP房小舞台仲有落地式咪高峰+燈光特效🪩滿足戲魂大爆發~

梗係要叫返🍺同班friend飲到盡啦

仲有唔少小食、串燒佐酒
質素都唔錯啊!

2025-06-29 177 瀏覽
中環都有得唱K ?星期五晚收工約左舊同事去蘭桂芳飲杯嘢,飲完出黎見對面有間 「魅 Mei 」 卡拉OK ❗️舊同事話已開了一陣子,是國內的卡拉OK連鎖店,佢都去過一次問我有無興趣,也好,我好耐無唱K了‼️@meiktv_hongkong 位於加州大廈四樓,甫踏出電梯就被迷幻燈光吸引咗,登記過後等了一陣子就有房,走進房間前的走廊都相當迷幻,房間除左燈光效果好強之外,仲有AI評分系統,唱完每一首都會評分,有時佢評簂感情分太低😂明明我好有感情架,咁嚴格架❣️食物方面真的有點驚喜,有好多燒物選擇,而且仲熱辣辣幾好食添,無諗過卡拉OK既食物有咁好質素😆$268/位唱足3小時,仲包一杯無酒精飲品,都幾抵玩,食物又唔貴,去開港島區都可以去玩下❣️ #foodiemilkteahk #hkfoodieblogger #魅KTV #放工前K一唱 #AI打分K歌 #蘭桂坊好去處 #KTV #karaoke #唱K #魅KTVGOLD #MEIKTV #HongKongParty #LanKwaiFong #中環唯一KTV #hongkonglife #蘭桂坊 #卡拉ok #唱k #central #meiktvg

#foodiemilkteahk #hkfoodieblogger #魅KTV #放工前K一唱 #AI打分K歌 #蘭桂坊好去處 #KTV #karaoke #唱K #魅KTVGOLD #MEIKTV #HongKongParty #LanKwaiFong #中環唯一KTV #hongkonglife #蘭桂坊 #卡拉ok #唱k #central #meiktvgold #魅ktv香港首店 #MEIKTVGOLD #魅KTV #HongKong #MEIKTV #LanKwaiFongVibes #SingWithStyle #HongKongNights #KaraokeVibes #MEIKTVGold #CentralHK

📍魅KTV (中環)
中環蘭桂芳德己立街30-32號加州大廈4樓
2025-06-27 363 瀏覽
由加州大廈落成開頭開始玩,玩到依家棟大廈越開越多唔同嘅遊樂設施,實行日夜都精彩~今次嚟到主打以科技驅動充滿未來主義✖️豪華 KTV 體驗嘅 MeiKTV~ 將人工智能、虛擬實境呢啲尖端技術注入傳統KTV,推出AI智能修音、AI 評分系統、元宇宙MV製作等創新功能而且間間房都有一流音响加動感灯光效果,sound effect light effect 任意挑選,人人都可以係巨星!✨🌟啤酒$298一 set,喺蘭桂坊其實都算相宜~ 同埋延續返蘭桂坊嘅玩法有 Moet, Dom , Ace 比你開 😂😂 所以轉場玩都唔洗驚唔夠喉食物都有中菜,泰國菜,串燒,小食呢啲~我哋就要咗送酒嘅:汁煮牛舌,鹽燒雞皮,燒雞泡魚乾,椒鹽鹽燒白鱔,雞皮餃子,燒明太子多士~個人最愛個燒明太子多士勁鹹香
而且間間房都有一流音响加動感灯光效果,
啤酒$298一 set,喺蘭桂坊其實都算相宜~

食物都有中菜,泰國菜,串燒,小食呢啲~
雞皮餃子,
燒明太子多士~個人最愛個燒明太子多士勁鹹香
2025-06-16
  • 燒明太子多士
2025-06-27 290 瀏覽
好耐冇唱過k,🎤中環新開魅KTV🎶, 即約埋成班friend一齊唱k🎤, 一上去裝修cyber華麗夢幻,入到房用電話掃螢幕qr code就可以控制所有燈光✨效果,音響🎙️,歌曲等等,非常方便, 最重要音響🎵非常高質🤩,唱歌有ai評音準🎼,節奏,感情分數👍🏻感覺好似開緊演唱會😂試埋小食🍡 $168起唱足3小時香烤蜜糖雞翼$88仲有叫左串燒,日本一口番薯仔$15,燒秋葵$22, 芝士和牛串$32, 明太子玉子燒$58, 金菇牛肉卷$28, 燒肉鬆小貝吐司$19所有串燒即叫即燒, 上枱熱辣辣仲正過居酒屋👍🏻👍🏻

香烤蜜糖雞翼$88
仲有叫左串燒,日本一口番薯仔$15,
燒秋葵$22,
芝士和牛串$32,
明太子玉子燒$58,
金菇牛肉卷$28,
燒肉鬆小貝吐司$19
所有串燒即叫即燒, 上枱熱辣辣仲正過居酒屋👍🏻👍🏻
內地連鎖卡啦OK品牌「魅KTV」正式登陸中環蘭桂坊,亦係中環唯一嘅KTV🎤🎶環境裝修時尚型格,門口設有酒吧區,仲有戶外露台位置方便chill一吓小型房間大小適中,梳化座位寬敞舒適,音響一流,最重要嘅係歌庫齊全,適合唔同年齡層泰式辛辣雞鎚炸雞鎚皮脆肉嫩,啖啖肉,沾上泰式甜辣醬更加正炸饅頭即叫即炸嘅饅頭仔,外脆內軟,表面有少許煉奶,錦上添花脆炸3.6牛乳表面有少少草莓醬,表面炸得金黃色,內裏嘅3.6牛乳唔會太甜,幾好味燒新鮮秋葵 & 尖椒串 & 荔枝豚肉卷新鮮秋葵同尖椒都新鮮翠綠,口感爽脆荔枝豚肉卷好juicy,肥美又好食燒魚肉燒賣燒賣燒得啱啱好,唔會過火,外脆內軟地道燒羊腸串金菇牛肉卷肥牛配上金菇,完美配搭香辣雞翅包飯雞翼微微辣,內裏包住飯,吸滿肉汁經典炸魚薯條配塔塔醬金黃香脆炸粗薯條,邪惡美味!經典炸魚有三件,配上塔塔醬,正啊招牌茄子燒原條茄子加咗蒜蓉醬一齊去燒,口感軟軟,充滿蒜香

泰式辛辣雞鎚

炸雞鎚皮脆肉嫩,啖啖肉,沾上泰式甜辣醬更加正

炸饅頭

即叫即炸嘅饅頭仔,外脆內軟,表面有少許煉奶,錦上添花

脆炸3.6牛乳

燒新鮮秋葵 & 尖椒串 & 荔枝豚肉卷

新鮮秋葵同尖椒都新鮮翠綠,口感爽脆
荔枝豚肉卷好juicy,肥美又好食

燒魚肉燒賣

燒賣燒得啱啱好,唔會過火,外脆內軟

地道燒羊腸串

金菇牛肉卷

肥牛配上金菇,完美配搭

香辣雞翅包飯

雞翼微微辣,內裏包住飯,吸滿肉汁

經典炸魚薯條配塔塔醬

招牌茄子燒

原條茄子加咗蒜蓉醬一齊去燒,口感軟軟,充滿蒜香
2025-06-26 225 瀏覽
起大陸去開嘅魅KTV完來香港都有分店😍今次唱k重叫左好多野食!真係好正,每首歌唱完重會有AI評分😂好搞笑🤣分享下我地叫左嘅野食先烤魷魚-燒到啲觸鬚脆卜卜,咬落去仲有juicy彈牙,海鮮嘅鮮甜爆出嚟,正到癲韭菜燒韭菜燒到外脆內嫩,一啖咬落去,韭菜汁多到漏,重口味人士必嗌炸大魷魚足-成條魷魚腳炸到金黃酥脆,入面仲好煙韌,點沙律醬食真係邪惡到爆炸饅頭-外皮炸到脆脆哋,入面軟綿綿,再淋埋煉奶,甜到入心,熱辣辣食超滿足!黑松露粗薯條-薯條粗身夠晒薯味,黑松露碎多到好似唔使錢咁,成個口都係松露香,食到停唔到口燒大啡菇(一隻)-隻菇超大!燒到出晒菇汁,蒜蓉牛油味超香,咬落去仲有啲肉感,素食者都話正!燒魚肉燒賣-燒賣燒到外皮微焦,魚肉餡彈牙又鮮甜,加啲豉油仲惹味,街邊小食升級版!黑松露燒牛油果-牛油果燒到暖笠笠,黑松露味勁濃,入口creamy得嚟又有炭香,健康得嚟又好食!椒鹽薄燒白鱔-鱔魚皮脆到好似薯片,肉質肥美又彈牙,椒鹽吊出鮮味,食完仲想encore!招牌無骨白鱔-去晒骨嘅白鱔啖啖肉,照燒汁甜甜哋,魚油香到漏,懶人恩物!燒和牛胸爽串-牛胸肉燒到外脆內嫩,油脂香到不得了,咬落去爆汁,食一串邊夠喉!汁

分享下我地叫左嘅野食先

汁煮牛舌-牛舌煮到超淋,入口即化,醬汁濃郁得嚟唔會太鹹

日本博多雞心-雞心燒得啱啱好,彈牙又唔會韌,醬汁甜甜哋,完全冇內臟嘅腥味!

燒日本博多雞子-雞子大大粒,燒到外皮微微脆,咬開入面creamy到爆,口感超正
除咗唱K音質靚之外,食物都唔錯👍🏻👍🏻
上星期第一次去🥳裝修好cyber!好有氣氛😍唱歌特別hyper🎤環境好新淨企理😎本身對食物不大期望,但估唔到好好食🤩有串燒、炸物、燒物等!全部即叫即燒,嚟到仲熱辣辣👍🏻而且樣樣都好惹味👍🏻而且服務員服務都幾好,有細心介紹俾我哋知房間內嘅設施🤣例如可以用QR code掃描即可選曲、控制氣氛燈光,冷氣風速、點選餐飲等。而且歌曲都算幾新,中台韓日等歌曲,由經典金曲到新歌都有,滿足不同年齡😆👍🏻最有趣係有AI評分,就音準節奏感情三方面評分,可以同朋友一較高下🤣🤣

用餐優惠
試食活動
我超耐冇唱K 啊🎤原來而家嘅K歌體驗係咁新鮮啊~首間蘭桂坊旗艦店魅KTV佔地7000平方呎由晏晝3點至翌日早上8:30都有得唱,啱晒組隊唱通宵全新體驗高科技玩歌,有齊AI修音+虛擬MVAI智能修音即時優化歌聲,走音都唔怕🤣虛擬現實MV製作可自選場景,生成專屬音樂影片仲有跨房唱歌對戰,同朋友挑戰歌技,AI評分決勝負🎯 VIP房自帶舞台,特設小舞台+落地式🎤13間主題K房,最大房可容納15-20人,適合Party、生日聚會 200吋4K大屏幕 + 環繞立體聲音響🪩音質媲美演唱會 🎵 歌單超齊全,涵蓋經典金曲、最新流行歌、廣東話、國語、英文、日韓熱歌無論是係80後懷舊組,定Gen Z都啱唱~ 可以食住唱,叫下串燒、薯條、雞翼醫下肚唔少得啤啤佢🍺有唔少小食可以選擇,其中炸物即叫即炸, 上檯熱辣辣脆卜卜雞較骨好香口, 佐酒小食一流薯條仲有得沾黑松露醬, 好滋味串燒好多款!!午餐肉勁厚切, 一啖咬落去啖啖肉好滿足~咖哩魷魚串好惹味, 咖哩汁味道濃郁鵪鶉蛋一口一粒, 好香!炸饅頭外脆內軟, 沾煉奶甜甜地好好味
我超耐冇唱K 啊🎤
原來而家嘅K歌體驗係咁新鮮啊~

首間蘭桂坊旗艦店魅KTV佔地7000平方呎
由晏晝3點至翌日早上8:30都有得唱,啱晒組隊唱通宵

全新體驗高科技玩歌,有齊AI修音+虛擬MV
AI智能修音即時優化歌聲,走音都唔怕🤣
虛擬現實MV製作可自選場景,生成專屬音樂影片
仲有跨房唱歌對戰,同朋友挑戰歌技,AI評分決勝負🎯

VIP房自帶舞台,特設小舞台+落地式🎤

200吋4K大屏幕 + 環繞立體聲音響🪩音質媲美演唱會

無論是係80後懷舊組,定Gen Z都啱唱~
可以食住唱,叫下串燒、薯條、雞翼醫下肚
唔少得啤啤佢🍺

有唔少小食可以選擇,
其中炸物即叫即炸, 上檯熱辣辣脆卜卜
雞較骨好香口, 佐酒小食一流
薯條仲有得沾黑松露醬, 好滋味

串燒好多款!!
午餐肉勁厚切, 一啖咬落去啖啖肉好滿足~
咖哩魷魚串好惹味, 咖哩汁味道濃郁
鵪鶉蛋一口一粒, 好香!
炸饅頭外脆內軟, 沾煉奶甜甜地好好味
2025-06-22 119 瀏覽
最近中環蘭桂坊新開咗間「魅KTV」,仲要係成個蘭桂坊唯一一間KTV!🎤 作為K歌愛好者,當然要即刻去試吓啦~入到去,環境真係好正!裝修型格又帶啲奢華感,燈光效果勁有氣氛,仲有超靚聲嘅音響設備,一開聲就覺得自己係巨星!✨ 房間私隱度高,同朋友傾計、唱歌都唔怕被打擾,仲可以揀唔同主題房,夠晒特別! 食物方面都唔輸蝕!我哋點咗炸雞翼🍗、炸雞軟骨同齋魚塊拼薯條🍟,全部即叫即炸,熱辣辣脆卜卜,雞翼醃得好入味,雞軟骨咬落去「索索聲」,炸魚塊外脆內軟,配埋啤酒🍻真係一流! 如果你都想同朋友搵個地方又唱得又食得,魅KTV絕對係首選!快啲約埋班friend去chill下啦~🎶

Let's enjoy the futuristic Luxury KTV experience here❤️..好耐有唱K 啦😆!今次黎到位於中環蘭桂坊既首間香港旗艦店魅KTV , 今年2月正式開幕🥳~店內設計非常型格,以暗黑色作主調,裝修夠Cyber 配上不同燈光舞台效果及光線配襯,設有專屬咪stand🎤 & 舞台💃,可以自由調整光影、聲效、畫面,一秒提升氛圍感😍!店內乾淨舒適~來帶你探索娛樂嘅可能性。🔸AI 智能收音:「天王」及「歌神」既咪聲,音響系統都不錯,無咩雜聲又夠清。🔸全幅式大螢幕:設有大投屏~加上房間四面牆都有電視,全方位照顧周到。🔸智能操作模式:用自己手機📲 scan QR code點歌,仲可以調校房間燈光 & 空調,十分方便。🔸歌曲選擇類型:歌手類型不少,而且歌曲🎵🎶分類好好,有排行榜、新歌速遞,分門別類。🔸AI 自家評分系統:幫你即時計分📊 (分別喺音準、節奏、感情)三方面計算喔。🔹收費方面:由$168 - $288 /3小時起,包一杯 $48或以下無酒精飲品🍹。另外店內亦提供點餐服務~快啲約埋朋友仔來體驗KTV新場,感受「科技與音樂連結」嘅快感吧~~🥳..×××【

×××【 中環蘭桂芳🎤🎶🎵 魅KTV】×××
©香港中環蘭桂芳德己立街30-32號加州大廈4樓
🤓 前幾日同男朋友放工去左蘭桂坊唱K🎤🎶😍見佢啲食物都唔錯,所以想介紹下😍👍🏻 ,🤭🎵 呢間K房唔單止環境好舒服,仲好適合同三五知己一班朋友去唱K同食飯,氣氛超好!🥳🫶🏻 佢哋嘅房間設計好有Feel,燈光同裝潢都好有格調,坐低唱歌真係一個享受~🥳🫶🏻最有趣係佢哋有AI評分功能!🎵 唱完一首歌,系統會即刻俾分你,仲會有評語話你知唱得點,好好玩!😂 雖然有時分數會有啲“嚴苛”,但同朋友一齊睇分數、笑住鬧對方唱得“太有感情”,真是一個好玩嘅體驗!同朋友一齊去邊唱邊比賽,氣氛High到爆!🔥$268人頭費唱3小時,仲送$48或以下嘅飲品,性價比都算ok!仲可同朋友鬥高分😎睇下邊個先係k歌之王仲有好多小食同燒物,k房嚟講算係幾高質!但要快啲食,小心會凍左😌 最推介炭燒牛板腱同安格斯牛肉蔥串!✨芝士雞髀肉串✨黑糖雞髀肉串✨鹽燒雞頸肉✨風味燒雞腎串✨鹽燒雞翼(兩隻)✨炭燒鴨胸✨雞肉軟骨棒✨大蔥雞髀肉串✨炭燒牛板腱(一塊)✨汁煮牛舌✨芝士和牛串✨安格斯牛肉蔥串✨鹽燒牛舌心✨椒鹽日本黑豚✨燒羊架✨黑松露醬燒牛油果✨Orange Juice 橙汁✨Ice Lemon Tea 凍檸茶

✨芝士雞髀肉串
✨黑糖雞髀肉串
✨鹽燒雞頸肉
✨風味燒雞腎串
✨鹽燒雞翼(兩隻)
✨炭燒鴨胸
✨雞肉軟骨棒
✨大蔥雞髀肉串
✨炭燒牛板腱(一塊)
✨汁煮牛舌
✨黑松露醬燒牛油果

✨Orange Juice 橙汁
✨Ice Lemon Tea 凍檸茶
2025-06-17 740 瀏覽
係魅KTV嘅唱K又食得又唱得!成個體驗非常好,房大而舒適,四面都電視,仲可以直接用電話點歌。歌單都幾新,音響設備幾好。唱到餓一餓 係中環蘭桂芳無乜嘢食揀 就直接食左佢啲提供嘅小食選擇,當中以串燒為主,種類好多,牛豬雞等肉類,到蔬菜,再到唔同小食都有。串燒方面,食咗日本一口蕃薯燒、汁燒京蔥串、燒娃娃菜、燒魚肉燒賣、荔枝豚肉卷等,味道幾好,又有孜然粉調味,更惹味。另外再飽肚啲,例如食左炸饅頭、燒肉鬆小貝吐司、拉絲水牛芝士條、明太子玉子燒!飲品選擇非常多,酒精類有啤酒、紅酒、香檳、威士忌等,又有唔少無酒精飲品,我就揀咗fruit punch同virgin mojito,味道都唔錯!

2025-06-16 584 瀏覽
裝修好cyber我哋間房四面牆都有電視仲有獨立廁所🌿方便又衛生📱用自己手機scan QR code點歌仲可以調校房間燈光及空調🪩歌曲都好新🎤 音響設備好好,唔使左調右調有排行榜、新歌速遞最正係有AI幫你計分📊,分別喺音準、節奏、感情三方面計分,唔好以為A級係最高分,上面仲有S, S S,最高係S S S🌟食物方面好有驚喜,包括各色小食、泰式串燒、燒烤,好似去咗餐廳食嘢咁!🌟 招牌燒澳洲龍蝦🦞$68唱K竟然有龍蝦食,雖然唔係好大隻,但啖啖肉㗎🌟香蒜燒鮮鮑魚$82/3隻呢個又係有驚喜!鮮鮑魚都有得食!好有蒜蓉味,容易咬開🌟烤魷魚$20其實係烤魷魚乾,鹹鹹香香,食到停唔到口🌟 拉絲水牛芝士條$58一個字「正」🌟 香烤蜜糖雞翼$88/8隻呢個雞翼,夠晒熱辣辣,甜甜地,唔油膩,幾好食,我哋再encore點多一份🌟玉子燒$38/4件甜甜地,軟綿綿,好有蛋香🌟 燒羊架$39鹽燒羊架,幾香口,味道不錯🌟荔枝豚肉$25荔枝嘅甜味加埋豚肉,好清新嘅組合🌟燒明太子多士$28明太子鹹鹹地,配上多士,好香口嘅組合🌟炸饅頭$23外脆內暖🌟鹽燒雞皮$16大大塊鹽燒雞皮,脆口惹味🌟芝士焗雜菌$45芝士好Creamy,
裝修好cyber
我哋間房四面牆都有電視
仲有獨立廁所🌿方便又衛生

📱用自己手機scan QR code點歌
仲可以調校房間燈光及空調🪩

歌曲都好新🎤 音響設備好好,唔使左調右調

有排行榜、新歌速遞

🌟 招牌燒澳洲龍蝦🦞$68
唱K竟然有龍蝦食,雖然唔係好大隻,但啖啖肉㗎

🌟香蒜燒鮮鮑魚$82/3隻
呢個又係有驚喜!鮮鮑魚都有得食!好有蒜蓉味,容易咬開

🌟烤魷魚$20
其實係烤魷魚乾,鹹鹹香香,食到停唔到口

🌟 拉絲水牛芝士條$58
一個字「正」

🌟 香烤蜜糖雞翼$88/8隻

🌟玉子燒$38/4件
甜甜地,軟綿綿,好有蛋香

🌟 燒羊架$39
鹽燒羊架,幾香口,味道不錯

🌟荔枝豚肉$25
荔枝嘅甜味加埋豚肉,好清新嘅組合

🌟燒明太子多士$28
明太子鹹鹹地,配上多士,好香口嘅組合

🌟炸饅頭$23
外脆內暖

🌟鹽燒雞皮$16
大大塊鹽燒雞皮,脆口惹味

🌟芝士焗雜菌$45
芝士好Creamy,加上雜菌好好食

🌟日本一口番薯仔燒$15
紫色番薯仔好甜

總括嚟講,唱K環境,音響設備無得輸
食物多樣化
最近大陸嘅魅KTV 開到黎中環嘅蘭桂坊😮,唔使再北上都可以玩到AI評分🎯。而且啲歌都好齊🙂‍↕️,用手機QR Code直接點歌就得夠晒方便📲。好似我哋咁放工即刻去嘅仲可以用QR code叫埋嘢食😝,估唔到都有幾多款可以揀而且味道幾有驚喜😚。我哋全部都係小食為主:必叫炸物🔥▪️ 黑松露粗薯條 $88 ── 熱辣脆身🍟 ▪️ 香辣酥炸雞翼 $88 ── 皮脆肉滑,辣度啱啱好🌶️ 串燒類🥟▪️ 燒汁牛仔骨 $48 ── 呢個係最驚喜,牛肉幾嫩又夠味😋▪️ 安格斯牛肉蔥串 $32 ── 牛味濃+焦香蔥段🤤 ▪️ 粟米燒 $18 ── 甜甜哋燒到微焦🌽 ▪️ 燒羊架 $39 ▪️ 燒雞泡魚乾 $58▪️ 香辣雞翅包飯 $19▪️ 金菇肥牛卷$28 📌價錢參考: 成人頭費 $268/位 (今次2人=$536) 食物真心抵讚,唔係普通翻熱貨色👏 唱完K落樓下蘭桂坊仲可以繼續chill。

我哋全部都係小食為主:

▪️ 燒雞泡魚乾 $58
▪️ 香辣雞翅包飯 $19
▪️ 金菇肥牛卷$28

📌價錢參考:
成人頭費 $268/位 (今次2人=$536)
用餐優惠
試食活動
2025-06-15 391 瀏覽
每次返深圳都好鍾意同班Friend去魅KTV唱K 🎵,而家終於殺到香港蘭桂坊!新店裝修勁有未來感✨,成個場好似外太空咁,雷射燈四圍閃,每間房仲有個迷你舞台——表演慾強嘅朋友可以衝上去開個人演唱會🎤🤭唱K點少得喪食+隊酒?🍻 呢度小食同串燒款式多到揀唔晒,全部燒得好惹味🔥 仲有齊晒唔同類型嘅酒,真係超級正! 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🧑‍🧑‍🧒‍🧒 成人人頭費 $268/人🧀 芝士雞髀肉串 $19 🐮 燒和牛胸爽串 $26 🐄 安格斯牛肉蔥串 $32 🍗 鹽燒雞翼(兩隻)$22🐔 鹽燒雞皮 $16🐓 宮崎去骨雞腿(一塊) $42🌱 韮菜燒 $16💫 拉絲水牛芝士條 $58 🥛 脆炸3.6牛乳 $28 💥 芝士和牛串 $32 🍟 炸厚切薯片 $23 🐮 椒鹽極品肥牛 $23 🥓 培根年糕卷 $26 🐮 荔枝牛肉卷 $26 🍄 黑松露醬燒牛油果 $26 🍏 Somersby Apple Cider $78

唱K點少得喪食+隊酒?🍻

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️