2021-10-18
平時火鍋放題都有限時 對於食極都唔夠既人真係會唔夠喉🤔但呢間馬祖台灣養生涮涮鍋係無限時 真係可以由朝食到晚🤣🤣🤣一坐低店員就送上炸地瓜條🍠 仲有4款味既shake shake粉比你揀~地瓜好甜👍🏻佢總共有4款食到飽涮涮鍋套餐 每款既不同之處在於牛肉同豚肉質素~不過就算最平個款都係prime grade既牛肉 真係性價比好高!🥰今次我地揀左$239個套餐 有Prime grade安格斯牛肉🥩同西班牙無激素豬肉片🐖而湯底方面足足有19款甘多 真係有辣有唔辣 任均選擇☺️由於我好鐘意食鴨血 就揀左麻辣鴨血凍豆腐鍋 佢麻味好香 岩晒我既口味😋另外火鍋配料有60幾款 仲有海鮮揀!當日有細蟶子 沙白 仲有蝦🦐真係超多選擇‼️野飲有成4個大雪櫃甘多 最鐘意仲有冷泡茶!清清地解下膩可以再食過😂坐位夠闊 而食物質素幾好 性價比好高!最重要佢真係無限時🙈🤣