9 0 後 的 味 蕾 .男朋友係大胃王點算?!同佢食cafe又嫌份量少點算?!.咁就帶佢去食間無限時任食火鍋啦,如果你係大胃王就啱啦,你可以慢慢食到飽,60款火鍋配料,同30款飲品,金鋪真係食飽飲醉🙊!.🔸湯底選擇都幾多,有麻辣鴨血、蕃茄湯、芫荽湯、古早牛肉、椰子雞等等,我哋就揀咗個醉雞養生湯底,一滾起好大陣酒味,啲雞係超級滑👍🏻,記得熟就要撈起!.🔸佢三四款牛肉套餐,視乎自己budget,我哋揀咗$319嗰個,有美國Prime安格斯牛肉,呢款牛肉通常牛味都比較濃烈,不過口感就實啲,要咬多幾下.🔸最抵應該係時令海鮮,我食嗰日有蝦,細蟶子,蜆,蟶子幾新鮮,大胃王就可以慢慢食多啲,食夠一斤應該抵番哂🤣.🔸餐廳會送一份黃金地瓜條,連4份調味粉,自己可以揀自己鍾意嘅口味,shake shake,幾好玩幾得意😎.🔸飲品都有幾款冷泡菜,當然仲有幾款罐裝飲品,不過我想提嘅係佢哋竟然有個暖櫃,有熱飲揀,e.g.維他奶/茶,啱晒唔飲得凍飲嘅女仔👍🏻
9 0 後 的 味 蕾

男朋友係大胃王點算?!同佢食cafe又嫌份量少點算?!