2024-02-23 573 瀏覽
之前同過朋友食The Jang,試過啲烤肉四人餐都唔錯,今次試吓帶未食過嘅朋友一齊試吓。原來呢排又新出咗套餐,不過今次係二人份量,費時左諗右諗,我地決定直接叫呢個餐感覺方便啲。頭盤先上咗4小碟前菜,除咗有常見嘅泡菜,仲有切條嘅魚糕、沙律同蝦乾拌蔥,水準都正常。1++韓牛及鍋物套餐 $458/兩位用韓牛白泡菜壽司.伴有芥末蘑菇醬,加埋壽司一齊食好過癮,有啲刺鼻感.壽司飯唔同平時日式醋飯壽司,反而有啲似粥嘅質感,但食落又無散開.韓牛加白泡菜食落無咁油膩三合一(韓牛/帶子/蘑菇).擺盤吸引.帶子同蘑菇份量都唔少,帶子雖然未至於超厚切,但食落口感都算新鮮.韓牛輕輕炙燒就食得,牛味唔算超重但又未至於好淡,食落都唔會無咬口鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋伴烏冬.額外加配$68升級咗呢個海鮮鍋配烏冬.海鮮配料都唔少,鮟鱇魚都幾多,魚肉厚身.海鮮湯清清地幾好,無乜額外調味料嘅感覺.細細煲二人分享啱啱好韓國蜜桃奶昔.本身驚味道偏淡,但估唔到桃味比士多啤梨味濃.底部桃肉頗多,建議拌勻先飲,桃肉食落都唔太假味韓國草莓奶昔.士多啤梨果肉顏色鮮艷,但味道無想似中酸甜,有少少被奶味蓋過.兩杯奶昔嘅奶味都偏重,另附一小件酥皮

1++韓牛及鍋物套餐 $458/兩位用
韓牛白泡菜壽司
.伴有芥末蘑菇醬,加埋壽司一齊食好過癮,有啲刺鼻感
.韓牛加白泡菜食落無咁油膩

三合一(韓牛/帶子/蘑菇)
.擺盤吸引

鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋伴烏冬
.額外加配$68升級咗呢個海鮮鍋配烏冬
.海鮮配料都唔少,鮟鱇魚都幾多,魚肉厚身
.海鮮湯清清地幾好,無乜額外調味料嘅感覺
.細細煲二人分享啱啱好

韓國蜜桃奶昔
.本身驚味道偏淡,但估唔到桃味比士多啤梨味濃
.底部桃肉頗多,建議拌勻先飲,桃肉食落都唔太假味

韓國草莓奶昔
.兩杯奶昔嘅奶味都偏重,另附一小件酥皮餅仔幾好食
2024-02-22
今年情人節慶祝❤️❤️我哋就揀咗嚟尖沙咀呢一間馬場洞烤肉專門店🥰🥰🥰💛💜❤️叫左份馬場洞1++韓牛及鍋物套餐❤️💜💛套餐除左有份韓牛白泡菜飯卷😋😋仲包括左韓牛🐮帶子三合一烤肉拼盤😋😋 加$68升級仲有份鮟鱇魚🐠伴蜆及蔬菜豆腐鍋🥘🥘本來都想揀佢原本嗰份❤️韓式鍋肴雜菜盛合😍😍因為佢用魚糕湯底🍥又有鮑魚同埋魚蛋😂😂但少食鮟鱇魚,所以就升級試吓😘😘同2杯飲品🍹🍹💜主菜份量豐富,除咗有勁多韓牛之外😍😍都有帶子同埋蘑菇🍄🍄韓牛唔使燒咁耐🤤🤤燒香咗之後超嫩滑😋油脂好豐富😝😝帶子都夠晒鮮甜🥰🥰蘑菇配搭住韓牛一齊食😘有中和嘅作用,成個拼盤都好夾😋😋鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋配烏冬是用韓國進口魚🐠🐠低脂肪😝😝膠質豐富仲勁有營養❤️❤️飲落去鮮味十足☺️☺️暖笠笠🔥🔥韓牛白泡菜壽司嚟到師傅仲即席用火槍🔥🔥幫我哋燒熱啲韓牛😋😋熟度由自己選擇,牛肉嫩滑🤤🤤配埋白泡菜,口感相當豐富💜💜飲品方面,我哋就揀咗韓國蜜桃奶昔🍑🍑同埋柚子梳打❣️蜜桃奶昔超級靚,仲有cream喺面🥰🥰柚子梳打用罐包裝好,柚子味濃郁🥤🥤配埋烤肉就fit晒😍😍

同2杯飲品🍹🍹

💜主菜份量豐富,除咗有勁多韓牛之外😍😍都有帶子同埋蘑菇🍄🍄
韓牛唔使燒咁耐🤤🤤燒香咗之後超嫩滑😋油脂好豐富😝😝

鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋配烏冬是用韓國進口魚🐠🐠低脂肪😝😝
膠質豐富仲勁有營養❤️❤️飲落去鮮味十足☺️☺️暖笠笠🔥🔥

韓牛白泡菜壽司嚟到師傅仲即席用火槍🔥🔥幫我哋燒熱啲韓牛😋😋
熟度由自己選擇,牛肉嫩滑🤤🤤配埋白泡菜,口感相當豐富💜💜

飲品方面,我哋就揀咗韓國蜜桃奶昔🍑🍑同埋柚子梳打❣️
配埋烤肉就fit晒😍😍
情人節
2024-02-26 142 瀏覽
今年情人節去左邊到慶祝💘?眼見炸肉店推出既二人餐好抵食☺️諗都無諗簡左佢黎食.馬場洞1++韓牛及鍋物套餐 $458🥩三合一 (韓牛/帶子/蘑菇)一個拼盤有齊晒所有野食🫶岩晒有選擇困難症既我🤣唔好以為甘既價錢韓牛既質素會下降‼️依到既韓牛雪花紋❄️平均,入口即融🤩帶子肥厚,有光澤✨輕輕燒一燒帶有焦香味.鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋(+$68)魚糕湯做湯底配上烏冬🍜 鮟鱇魚係由韓國入口,低脂肪多膠質,成個煲煮出黎超鮮甜😍好飲到啲湯都唔想浪費😌配菜方面有豆腐,芽菜同茼蒿.🍣韓牛白泡菜壽司韓牛燒到半生熟,中間層夾住泡菜,底層就白飯配上菇菌醬既Wasabi,白泡菜相當之爽口,唔會話好辣/ 搶走牛味.🍑韓國蜜桃奶昔🍓韓國士多啤梨奶昔
馬場洞1++韓牛及鍋物套餐 $458
🥩三合一 (韓牛/帶子/蘑菇)

鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋(+$68)

🍣韓牛白泡菜壽司

🍑韓國蜜桃奶昔
🍓韓國士多啤梨奶昔
2024-02-18 121 瀏覽
餐廳係情人節前夕推出呢個高性價比套餐,內含韓牛、海鮮及鍋物,兩個人都唔使$500,確係心動🤭❤️【甜蜜呈獻1++韓牛及鍋物套餐】($458).🇰🇷三合一(韓牛/ 帶子/ 蘑菇)拼盤有齊晒肉類、海鮮及蔬菜,韓牛色澤紅潤兼肥瘦均稱,帶子則新鮮有亮澤,配醬汁輕烤或蘸wasabi菇菌醬同食更滋味😌🇰🇷鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋(+$68)套餐基本嘅韓式鍋肴雜菜盛合係用魚糕湯底,內有鮑魚魚蛋,另可升級要鮟鱇魚及蜆肉,鮟鱇魚係韓國進口,低脂肪且膠質豐富,深受韓國人喜愛。鍋物湯頭好甜,鮟鱇魚又唔多骨,可解燒物膩感😌🇰🇷韓牛白泡菜壽司韓牛燒至半熟,中間加入爽脆白泡菜增添口感,伴少少wasabi菇菌醬更惹味😌🇰🇷韓國蜜桃奶昔奶昔有淡淡桃香及奶香,加入cream更奶滑及邪惡😌.🇰🇷水果梳打梳打有幾款果味,荔枝味好香甜,飲落清爽又解渴,梳打配燒肉就最啱😌

❤️【甜蜜呈獻1++韓牛及鍋物套餐】($458)
🇰🇷三合一(韓牛/ 帶子/ 蘑菇)

🇰🇷鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋(+$68)

🇰🇷韓牛白泡菜壽司

🇰🇷韓國蜜桃奶昔
奶昔有淡淡桃香及奶香,加入cream更奶滑及邪惡😌
🇰🇷水果梳打
2024-02-13 62 瀏覽
提早慶祝情人節,來一個甜蜜蜜又暖粒粒的韓式烤肉盛宴,都是一個不錯的選擇👍🏻.馬場洞甜蜜呈獻💕1++韓牛及鍋物套餐 $458.🔸三合一(1++韓牛/帶子/蘑菇)選用由韓國直送的🐮韓牛,而且重係韓牛最高級別1++等級🥇牛味濃郁,油花分佈平均,肉質很細緻,口感軟嫩。帶子份量不少,味道鮮美,雪白透亮。厚切蘑菇🍄富肉汁,菇味香濃。.🔸韓式鍋肴雜菜盛合用上魚糕湯底,入面有好多彈牙魚糕、粉絲福袋,吸收哂湯汁,味道清甜又美味😋 另外,鍾意海鮮的朋友,亦可加$68 升級鮟鱇魚伴蜆及蔬菜豆腐鍋配烏冬,用上韓國進口魚,所以脂肪含量較低,而且有滿滿的膠質,營養豐富。.🔸韓牛白泡菜壽司由店員即場用火槍燒製,壽司同樣用上🐮最高級別1++ 韓牛,配上清新溫和的白泡菜,味道完美融合。.🔸韓國草莓奶昔/韓國蜜桃奶昔/水果梳打(2杯)韓國草莓奶昔🍓奶味濃郁,口感順滑,入面還有不少新鮮草莓,味道香甜。而荔枝梳打🍹味道清甜又解渴。
馬場洞甜蜜呈獻💕1++韓牛及鍋物套餐 $458

🔸三合一(1++韓牛/帶子/蘑菇)

🔸韓式鍋肴雜菜盛合

🔸韓牛白泡菜壽司

🔸韓國草莓奶昔/韓國蜜桃奶昔/水果梳打(2杯)
-馬場洞烤肉專門店 🔥位於尖沙咀既韓國餐廳以著名首爾馬場洞畜產物市場命名除左主打提供多款韓國直送矜貴燒烤肉品外仲會定期推出多項別具韓國特色既韓食務求令客人每次黎都彷如置身韓國既燒肉享受~ ✨ 韓燒豬五花肉放題 // 下午茶90分鐘無限量任食 ($128)+ 豬五花肉、白飯、生菜、炒泡菜+ 任飲汽水 + 送四件韓式甜辣炸雞🍗揀好套餐冇耐 店員已經即刻送上五花肉 炸雞同四款前菜 + 五花肉:每round既厚切五花肉一共有6件 肥瘦適中個人最中意將五花肉燒至金黃金黃 而表面焦脆時點啲鹽巴 + 包飯醬 + 生蒜片同炒泡菜包住五花肉黎食中意呢度無論encore 幾多次 五花肉都係零羶味的+ 韓式甜辣炸雞:都好唔錯 外皮炸得酥脆內裏依然有汁甜辣醬均勻地沾上炸雞 甜辣適中~
馬場洞烤肉專門店 🔥

位於尖沙咀既韓國餐廳以著名首爾馬場洞畜產物市場命名
除左主打提供多款韓國直送矜貴燒烤肉品外
仲會定期推出多項別具韓國特色既韓食
務求令客人每次黎都彷如置身韓國既燒肉享受~

+ 豬五花肉、白飯、生菜、炒泡菜
+ 任飲汽水 + 送四件韓式甜辣炸雞🍗

揀好套餐冇耐 店員已經即刻送上五花肉 炸雞同四款前菜
+ 五花肉:每round既厚切五花肉一共有6件 肥瘦適中
個人最中意將五花肉燒至金黃金黃 而表面焦脆時
點啲鹽巴 + 包飯醬 + 生蒜片同炒泡菜包住五花肉黎食
中意呢度無論encore 幾多次 五花肉都係零羶味的

+ 韓式甜辣炸雞:都好唔錯 外皮炸得酥脆內裏依然有汁
甜辣醬均勻地沾上炸雞 甜辣適中~
2023-12-10
2023-12-24 62 瀏覽
位於K11既韓式燒肉🇰🇷推出左節慶韓式烤肉盛宴好岩行完街影完燈飾去食🎄☃️🌟精選烤肉套餐✨極級霜降牛肉 🐮帶香濃既牛油脂且肉質鬆軟多汁✨韓國豬肩肉油脂分布均 而且肉質鮮嫩食落唔會太油膩✨馬場洞乾式熟成五花肉再花肉經乾式熟成後肉味更鮮濃而肥美油脂加上結實既瘦肉燒完之後油香四溢 入口甘香✨香脆炸雞炸雞外皮夠香嫩 肉質嫩滑試左兩款口味 芝士粉同蜜糖芥末都好好味✨莞島鮑魚鹿尾菜粥綿滑鮮甜既鮑魚粥作結尾💯

位於K11既韓式燒肉🇰🇷

試左兩款口味 芝士粉同蜜糖芥末都好好味

✨莞島鮑魚鹿尾菜粥
綿滑鮮甜既鮑魚粥作結尾💯
2023-12-19 57 瀏覽
近排天氣凍凍地,除咗打邊爐最啱就係食韓燒😆今日過嚟K11試咗呢間新開韓燒分店,環境闊落坐得舒服🥰 好多卡位選擇,私隱度高👍 品牌以著名首爾馬場洞畜產物市場命名,提供多款韓國直送矜貴燒烤肉品外,更推出多項別具韓國特色韓食,提供彷如置身韓國嘅燒肉享受😌🌟韓燒豬五花肉放題 下午茶90分鐘無限量任食豬五花肉🤩 白飯、生菜、炒泡菜、任飲汽水 及 送四件韓式甜辣炸雞😎一坐低,店員已送咗第一Round五花肉,炸雞同四款前菜👍五花肉肥瘦適中,厚切😎 燒到表面有啲焦香時點啲芥辣醬或椒鹽食落最正,零羶味,可以encore無限次😎韓式甜辣炸雞高質,鬆脆外皮均勻包住甜辣醬,肉質鮮嫩多汁,外脆內juicy🤩炒泡菜,生菜,白飯,汽水都係任食任飲,性價比高,好抵食👍 睇吓晚市套餐都好吸引🤩,下次再encore 😍

🌟韓燒豬五花肉放題
一坐低,店員已送咗第一Round五花肉,炸雞同四款前菜👍

2023-12-17
▪️K11入面有個food court集5種款式嘅韓國餐廳,有粥品、炸雞、烤肉、鍋物、中華料理,一班人想食韓國菜直接去呢個food court一定可以滿足哂唔同願望啦🔥▪️而家天氣咁凍,真係好想食啲暖粒粒嘅野可以暖下胃順便暖下人,食韓國嘅鍋物就啱哂啦😙🌟馬洞場烤肉仲有3款特選套餐超抵食🌟今次叫左其中一個套餐試下!🫕【馬場洞脊骨土豆鍋】馬場洞脊骨土豆鍋+豬脊骨湯炒飯+韓式野菜鍋物伴即食麵+兩杯梳打 $𝟑𝟑𝟖根據韓國人既食法,韓國人會食哂脊骨土豆鍋中嘅蔬菜同肉,最後再加入飯整成炒飯,但餐廳為左方便客人,套餐包埋豬脊骨湯炒飯,兩款賣相都超吸引😍🫕馬場洞脊骨土豆鍋土豆鍋份量超多,除左有好多舊排骨,仲有粉絲、金菇、薯仔、娃娃菜配料全部都好索湯,夠哂入味雖然排骨keep住係鍋到滾住,但肉質一啲都唔鞋身湯底夠湯郁同埋都幾辣,食到個人夠哂暖套餐另外仲跟左野菜鍋物伴即食麵,野菜鍋物嘅份量一樣超大份,等我地食哂啲肉之後可以用湯底撈公仔麵食🥘豬脊骨湯炒飯賣相好似平時嘅芝士泡菜炒飯,簡單嘅配料-泡菜、紫菜、芝士,但係炒飯混入左豬脊骨湯,飯粒吸哂湯底嘅味,夠哂入味之餘仲帶泡菜嘅辣味,混合埋芝士成個飯夠哂重口味😈炒飯

🌟馬洞場烤肉仲有3款特選套餐超抵食🌟
今次叫左其中一個套餐試下!

🫕馬場洞脊骨土豆鍋

配料全部都好索湯,夠哂入味
雖然排骨keep住係鍋到滾住,但肉質一啲都唔鞋身

湯底夠湯郁同埋都幾辣,食到個人夠哂暖

🥘豬脊骨湯炒飯
炒飯帶啲飯焦,食落有啲脆脆口感😋

🍢魚糕湯 $𝟭𝟭𝟴
魚糕湯都係成大個鍋咁上,分左4格
魚糕湯湯底相對較清,除左有唔同款嘅魚糕,有魚糕串,仲有好得意嘅熊仔魚糕

份量一樣夠多,食完包保夠哂暖笠笠又滿足😋

🍹水蜜核梳打
🍹士多啤梨梳打
梳打可以食到粒粒果肉,啱啱好可以中和返飽膩感

超推介佢地嘅3款套餐,$338有咁多野食,而且份量真係好多,食物質素唔差,性價比真係超高!
2個女仔完全食唔哂,呢個份量絕對夠4-5人share,唔怪之得見到每個人都會打包拎住一袋二袋走,夠抵食!

食物質素:🌕🌕🌕🌕🌗
環境:🌕🌕🌕🌗🌑
服務:🌕🌕🌕🌗🌑
抵食:🌕🌕🌕🌕🌘
回頭指數:🌕🌕🌕🌕🌘

📍𝗧𝗵𝗲 𝗝𝗔𝗡𝗚 - 𝗣𝗼𝗰𝗵𝗮 & 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗲
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓107號舖

#fukkar_尖沙咀
#fukkar_極不專業食評
2023-11-17 1059 瀏覽
🌟特選牛腱湯鍋套餐🌟牛腱湯賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧牛腱肉厚切大件,鋪滿整個湯鍋,非常足料。食落肉質軟腍嫩口,牛味滿溢,甘香又可口。牛腱湯底奶白醇香,吸納了牛肉的濃郁滋味,飲落鹹香帶鮮,不油不膩,伴飯送麵一流。🐧❣️隨湯鍋附有韓式野菜鍋物以及手工麵條,全部配料新鮮又爽脆,非常豐富吸引。石鍋蒸蛋賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧蒸蛋連石鍋熱騰騰送上,表層脹卜卜,散發著濃郁的蛋香,內裡蒸蛋嫩滑入味,鹹鮮中帶有淡淡的蔥香,又一伴飯良選。🐧❣️跟餐奉送白飯和水果梳打2杯❣️魚糕湯賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧魚糕湯超級大盆,份量足夠二至三人共享,非常抵食。內裡除了經典的魚糕、年糕外,更有粉紅熊仔造型魚蛋,十分可愛迷人。魚糕煙韌軟糯,嚼勁十足,吸納了清甜美味的高湯精華,更添滋味,值得一試。🐧❣️餐前贈送三款韓式地道前菜,惹味又開胃❣️環境:🐧🐧🐧🐧🐧餐廳設計新穎富現代感,色彩繽紛的裝橫非常搶眼奪目。座位寬闊舒適,空間感十足,歡朋聚會良選。🐧❣️餐廳採用QR code 自助下單,方便又快捷。🐧❤️結語:湯鍋套餐豐富又抵食,必點推薦。
🌟特選牛腱湯鍋套餐🌟

水果梳打

🐧❣️跟餐奉送白飯和水果梳打2杯❣️

味道:🐧🐧🐧🐧🐧

🐧❣️餐前贈送三款韓式地道前菜,惹味又開胃❣️

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

🐧❣️餐廳採用QR code 自助下單,方便又快捷。

🐧❤️結語:湯鍋套餐豐富又抵食,必點推薦。
水果梳打
2023-11-10 94 瀏覽
平時lunch食開既韓國野都推出咗新menu,有3款特式鍋物套餐,包括部隊鍋$358、薯仔排骨湯$358同埋牛腱湯$398牛腱湯鍋套餐牛腱湯、精選配料、蒸蛋、白飯同埋2杯飲品🌟牛腱湯奶白色淳香湯底,滿滿應該滷過既既腱子肉,仲有幾舊肉骨頭,仲圍咗一圈金菇、彩椒同埋韮菜,肉質柔軟無渣,牛味濃郁🌟韓式野菜鍋物伴手工麵條有娃娃菜、豆腐同埋韓國素麵等等,可以叫職員加湯慢慢煮,全部材料都新鮮爽脆,素麵好快煮軟掛汁🌟石鍋蒸蛋熱氣騰騰有蔥香,上層有氣泡感覺,中層好嫩滑,底層有點焦香🌟蔘雞湯足足有成半隻雞,肉質唔會老,入面釀咗糯米,蔘味唔會好甘,膠質豐富飲埋湯最好🌟水果梳打套餐包兩杯野飲,叫咗奇異果梳打同芒果梳打,飲落碳酸感強,甜度適中

牛腱湯鍋套餐
牛腱湯、精選配料、蒸蛋、白飯同埋2杯飲品

🌟牛腱湯

🌟韓式野菜鍋物伴手工麵條

🌟石鍋蒸蛋
熱氣騰騰有蔥香,上層有氣泡感覺,中層好嫩滑,底層有點焦香

🌟蔘雞湯

🌟水果梳打
2023-11-04
2023-11-04 86 瀏覽
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯係K11 同閨蜜行街shopping,見到呢間韓國燒烤舖頭好多人排隊。裝修都好精美,分咗兩部份,一部份係韓燒,一部份就係食其他韓食,雲石枱面好fancy!餐廳引入一級韓牛,以360小時濕式熟成處理,以確保新鮮程度貼近韓國當地韓牛,肉質更鮮嫩濕潤,肉味更香。我選擇咗精選二人韓燒套餐$378極級霜降肉韓式調味牛肋骨肉 牛膈肌牛肋骨包飯菜菠蘿燒烤(三選一)牛舌牛大腸/牛小腸燒蝦及什錦蔬菜小食(三選一)韓式生拌牛肉招牌炸雞(四件)芝士紫菜飯卷伴生牛肉 (加$18)韓牛果然好滋味,肉味濃郁,滿滿嘅油脂喺鐵板上面燒到噠噠聲,令人食指大動!當中我最鍾意食牛肋骨,一啲都唔韌!牛大腸都好肥美,處理得好乾淨!芝士紫菜飯伴生牛肉生牛肉肉質鮮嫩,用咗酸酸甜甜嘅醬汁醃製,口感好清爽。紫菜飯外面用麵粉包裹炸過嚟,超級香口!另外餐廳仲配左唔同嘅醬料俾我哋配搭牛肉,例如海鹽,Wasabi,芥茉醬,同埋韓式辣椒醬!飲品方面我就選擇咗蜜桃同埋柚子梳打,原來佢哋啲嘢飲都係用罐裝自家製,好有心思!而且喺葵芳都有分店㗎如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!

我選擇咗精選二人韓燒套餐$378

牛大腸/牛小腸
燒蝦及什錦蔬菜

小食(三選一)
韓式生拌牛肉
招牌炸雞(四件)
芝士紫菜飯卷伴生牛肉 (加$18)

牛大腸都好肥美,處理得好乾淨!

芝士紫菜飯伴生牛肉

而且喺葵芳都有分店㗎

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

馬場洞烤肉專門店 (K11購物藝術館) (尖沙咀)

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

馬場洞烤肉專門店 (K11購物藝術館) (尖沙咀)地址:尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓107號舖The Jang精選二人燒烤套餐$338有唔同部位牛🐂兩個人食啱啱好💁🏼‍♀️肉質多汁,就算燒完都唔會乾爭爭😍我就最鍾意牛舌煙煙韌韌咁樣😍再點埋燒肉汁冇得頂😳啲擺位仲十分之靚,我同朋友都忍唔住影多幾張相🤗雞翼四重奏拼盤$138招牌雞翼,韓式甜辣雞翼,蒜香醬油雞翼,白郡主每隻唔同味道既雞翼都各有特色,店舖好細心將雞翼切開一半好容易咬😘我特別喜歡蒜香醬油雞翼😝鹹得來又有啲蒜蓉味係我嘅至愛😍一食就食到停唔到口韓式甜辣雞翼適合一啲喜歡酸酸甜甜嘅人😍食落就比較開胃而另外兩款雞翼嘅味道就不過不失😘
馬場洞烤肉專門店 (K11購物藝術館) (尖沙咀)

精選二人燒烤套餐$338
有唔同部位牛🐂兩個人食啱啱好💁🏼‍♀️
肉質多汁,就算燒完都唔會乾爭爭😍
我就最鍾意牛舌煙煙韌韌咁樣😍再點埋燒肉汁冇得頂😳
啲擺位仲十分之靚,我同朋友都忍唔住影多幾張相🤗

雞翼四重奏拼盤$138
招牌雞翼,韓式甜辣雞翼,蒜香醬油雞翼,白郡主
韓式甜辣雞翼適合一啲喜歡酸酸甜甜嘅人😍
食落就比較開胃
而另外兩款雞翼嘅味道就不過不失😘
  • 雞翼拼盤
2023-10-31 76 瀏覽
除了烤肉外,現在還推出幾款鍋物套餐😋 天氣漸涼,熱乎乎的鍋物確實很吸引👅▫️店內的店員友善,反而當晚餐廳門外接待的男同事態度令人無語🙄️ 哈哈哈哈哈👻▫️❥$𝟯𝟵𝟴 特選牛腱湯鍋套餐🥢~~~~~~~~~~~~~~~~牛腱湯:◂ ◂ 韮菜、金針菇等蔬菜放在鍋底,再排上牛腱肉,份量不少◂ ◂ 店員隨之倒入奶白色的湯底,開火煮沸便可進食🍲◂ ◂ 喜歡鍋中牛骨頭的部位,除了肉還連著根位,吃著很有口感▫️石鍋蒸蛋:◂ ◂ 熱乎乎軟綿綿🍳▫️韓式野菜鍋物伴手工麵條:◂ ◂ 有豆腐、菇、蔬菜🥬◂ ◂ 手工麵條較幼身,很快煮熟▫️水果梳打:◂ ◂ 各式的水果梳打種類不少🍹◂ ◂ 選了酸酸甜甜的西柚和清香解渴的蜜桃🍑
❥$𝟯𝟵𝟴 特選牛腱湯鍋套餐🥢
~~~~~~~~~~~~~~~~
牛腱湯:
◂ ◂ 韮菜、金針菇等蔬菜放在鍋底,再排上牛腱肉,份量不少
◂ ◂ 店員隨之倒入奶白色的湯底,開火煮沸便可進食🍲
石鍋蒸蛋:
◂ ◂ 熱乎乎軟綿綿🍳
韓式野菜鍋物伴手工麵條:
◂ ◂ 有豆腐、菇、蔬菜🥬
◂ ◂ 手工麵條較幼身,很快煮熟
水果梳打:
◂ ◂ 各式的水果梳打種類不少🍹
◂ ◂ 選了酸酸甜甜的西柚和清香解渴的蜜桃🍑
2023-09-09 190 瀏覽
張枱根本冇位放嘢大家可以試吓叫個套餐跟手求其加-樣嘢,你張枱一定放唔到。但係唔緊要佢有一兩個女服務員非常犀利擺唔到會將你啲嘢堆埋一齊或者將你個汽水擺去火爐隔離跟住佢會話你知冇問題,只係放一陣喺度大家試吓就知道㗎喇你千祈唔好話係喎佢隨時仲會黑面對住你。食物方面中規中矩咁嘅價錢其實都OK嘅一係你約到三四個人就可以着坐張大小小嘅枱正常應該食得舒服啲的韓式鍋肴雜菜盛合,抵食 並且不錯的我將你的kimchi同埋辣醬撈晒落去煮個湯good。杯soda 也幾好味的
張枱根本冇位放嘢
大家可以試吓叫個套餐跟手求其加-樣嘢,你張枱一定放唔到。
但係唔緊要佢有一兩個女服務員非常犀利擺唔到
大家試吓就知道㗎喇
你千祈唔好話係喎佢隨時仲會黑面對住你。

食物方面中規中矩咁嘅價錢其實都OK嘅
一係你約到三四個人就可以着坐張大小小嘅枱
正常應該食得舒服啲的

韓式鍋肴雜菜盛合,抵食 並且不錯的
我將你的kimchi同埋辣醬撈晒落去煮
個湯good。