2015-11-30
剛剛同friend系朗豪坊看完電影,就系附近搵食。上openrice見到這餐廳幾多好評,就試下啦。Menu 好多選擇下,花多眼亂,唔好考慮甘多,叫返我之前想食的部隊鍋。 等左十分鐘左右就有得食啦。有塊芝士系上面,好香。有好多腸仔同埋午餐肉, d午餐肉系切咖! 重有泡菜,雞蛋,辛辣面。個湯底除左有辛辣面的辣味仲有泡菜湯的酸辣味,好正!叫埋罐可樂一齊飲,覺得罐可樂都特別好味!我個friend就叫左個海鮮烤肉豆腐鍋,石鍋上。個鍋熱辣辣,香噴噴! 我見個鍋有蝦,青口,豆腐,烤肉,雞蛋等,好多材料。d蝦系鮮紅色,新鮮的,豆腐好滑好好味,個底有粉絲,佢個湯底同我個湯底d味道唔同,佢個個系海鮮辣湯味,粉絲索晒d湯的精華,好好味,唔錯呀!另外我地仲叫左個海鮮蔥餅。個餅底本身整得唔錯,鬆軟好味。有好多蝦同蔥,材料豐富。個蔥餅汁係亮點,酸酸辣辣,味道特別,好好味!韓國菜黎講呢間餐廳都算價錢相宜,性價比高,值得推介!
韓國菜黎講呢間餐廳都算價錢相宜,性價比高,值得推介!