5天前
早排同朋友一齊去左位於啟德既餓虎藏龍食晚餐😆呢度原來係每個星期六晚都有Live Band同埋DJ show🎙️Vibe勁正又非常熱鬧!另外仲有室外位置,不過當日天氣好熱,所以我地揀左坐室內涼下冷氣🍴火灸左口魚裙邊燴飯 $158本身我對左口魚係非常喜愛💕呢碟risotto入口係比較creamy,但係略嫌左口魚油脂唔夠豐富,希望下次再試多次😙🍴兒童餐 Sonic Spin Dash Set $128同小朋友食飯離唔開叫一份kids meal👶🏻呢份兒童餐都算幾豐富!除左有飲品,仲有熱狗同埋洋蔥圈❤️其實係可以散叫,但係叫套餐抵食好多😗🍴雞脾肉 $40認識我既朋友都知我好鍾意食雞脾肉😆因為夠嫩!但又好怕會燒太耐肉質會唔好食,但呢度燒得岩岩好!🍴雞皮 $40原本以為會係一大片咁燒到又乾又脆,好彩唔係😆係日本便利店果種既燒法,加埋醬汁好好味😛🍴小食拼盤 $108一個套餐有齊3款小食💕包括黃金花生醬單骨雞翼4件、脆炸焦糖牛油粟米 4件同埋香脆薯格✨同朋友一齊開心share就岩哂喇//留意單骨雞翼比較辣唔太岩小朋友,但會好鍾意粟米同埋薯格😊🍴新鮮大蜆配清酒些厘牛油汁 $158其實煮既過程清酒都會揮發左,
🍴火灸左口魚裙邊燴飯 $158
🍴兒童餐 Sonic Spin Dash Set $128
🍴雞脾肉 $40
🍴雞皮 $40
🍴小食拼盤 $108
🍴新鮮大蜆配清酒些厘牛油汁 $158
其實煮既過程清酒都會揮發左,所以食落都無咩酒味,但牛油味好香!每隻蜆都係脹卜卜好新鮮,係今餐既MVP🏆
🍴朱古力奶昔 | 士多啤梨奶昔 $58
有小朋友係度都係叫返milkshake🥰朱古力味唔算好濃,士多啤梨味既甜度岩岩好,正常發揮🫶🏻
樓下仲有Joypolis Sports HK!!玩完上去醫肚岩岩好🎉
@hungrytigerhiddendragon @hthdhk
📍餓虎藏龍
九龍城啟德體育園運動健康中心4樓