2022-11-17 71 瀏覽
西環呢間主打石燒和牛小店,價錢非常親民,座位唔算多,繁忙時間可能要等一陣,記得早啲去拎位啦!小編同朋友試左和牛西冷同埋吉列和牛,以呢個價位食到和牛都冇得要求咁多~ 極上薄燒A4黑毛和牛西冷($198)和牛西冷好大塊,雪花紋理令小編垂涎欲滴~ 油香極重,接近入口即溶,食到後尾略嫌有少少膩,建議二人分享!吉列A4黑毛和牛小排($178)牛排都幾厚身,外層嘅吉列皮都幾鬆脆,炸粉唔會太厚,但好易就散開曬⋯食落油香豐腴,略嫌肥肉多左少少

極上薄燒A4黑毛和牛西冷($198)

吉列A4黑毛和牛小排($178)
呢間石燒既牛牛都係黎自日本鹿兒島既A4和牛🇯🇵但整體價錢又唔會話好貴😍各位牛魔王絕對唔可以錯過😆.📌吉列和牛牛小排(160g) $178一份入面有五塊吉列牛小排🥩淨係睇相已經睇到牛肉既油花分佈得好平均❄️顏色好粉嫩 未食已經覺得好吸引🤩食石燒牛最好就係可以自己食幾多成熟就燒幾熟🥳輕輕燒一燒到五成熟 入口勁滑嫩 好重牛既油脂味得黎 脂肪又唔會太多 完全唔油膩🐮炸皮燒完好香脆 夾埋嫩滑和牛 口感好豐富🥰唯一不足係 有幾塊都有啲筋 食落有啲韌🥺不過整體係高質嘅✨.📌和牛西冷 $198和牛西冷一份大概有七-八塊 份量都幾多😎整體油花分佈都平均 但邊邊位就比較肥🤣食落會比起牛小排油脂感豐富 有啲入口即溶既感覺🤤但就會膩啲🫣如果鍾意食和牛豐潤既油花呢 和牛西冷就啱啲😈.📌轉套餐 +$481️⃣月見蛋紫菜飯隻蛋好香好有蛋黃味🥚撈埋紫菜同日本米食真係一流❣️2️⃣日式雜菜沙律有生菜, 粟米, 車厘茄同少少黑醋 食落好開胃🥗3️⃣蜆湯有啲豆腐,昆布,蜆肉 味道比較清淡🍲.📌日式雞皮餃子 $38呢個好特別 係用雞皮做餃子皮包住入面既餡料‼️雞皮炸得勁香脆 仲有啲雞油香 配埋入面啲菜肉餡食落好好食💯得四件完全唔夠喉😭.📌梅酒

📌吉列和牛牛小排(160g) $178

📌和牛西冷 $198
和牛西冷一份大概有七-八塊 份量都幾多😎

📌轉套餐 +$48
1️⃣月見蛋紫菜飯
隻蛋好香好有蛋黃味🥚撈埋紫菜同日本米食真係一流❣️
月見蛋紫菜飯

2️⃣日式雜菜沙律
有生菜, 粟米, 車厘茄同少少黑醋 食落好開胃🥗
3️⃣蜆湯
有啲豆腐,昆布,蜆肉 味道比較清淡🍲
套餐

📌日式雞皮餃子 $38
日式雞皮餃子

📌梅酒威士忌特飲 $24
跟餐飲品會半價🤓餐廳嘅梅酒係自家製 緊係要叫黎試下啦🥹入口會有whisky味 之後就會有淡淡既梅味滲出黎 飲落層次感好豐富🥃
梅酒威士忌特飲

📌富士山特飲 $18
店員會你面前唧啲Cream喺面 襯埋成杯造型 好似富士山咁🗻base係cream soda黎 所以飲落就係普通梳打氣水味🥤不過咁打卡able 都值得一試🙌🏻
富士山特飲

月見蛋紫菜飯
套餐
日式雞皮餃子
梅酒威士忌特飲
富士山特飲
呢間西環新開嘅燒肉店主打石燒日本A4和牛餐廳店面較細 同埋抽風較差所以會食到成身燒肉味 同埋環境較窄著左圍裙 都會俾啲油彈到食物方面 主打和牛 但我就覺得啲牛一般【吉列A4黑毛和牛 牛小排(160g) $178】牛小排 一層酥皮包裹黑毛和牛但筋同脂肪嘅比例好似太多唔係太食到軟腍嘅肉不過要一讚餐廳嘅自家醬汁昆布鹽 日式醬油 鹽麴【厚切A4黑毛和牛三角腩(150g) $168】厚切嘅三角腩 雪花紋理唔錯 但解凍耐啲會好啲【和牛溏心蛋漢堡扒 $138】一燒成個散開左 感覺上燒一片片嘅牛肉會開心啲+$38 日式雜菜+白飯+蜆湯+$48 日式雜菜沙律+月見蛋紫菜飯+蜆湯+汽水另外要提套餐加錢嘅月見蛋紫菜飯用上日本生食級蛋黃同日本新潟米紫菜飯食燒肉襯紫菜飯係開心啲嘅整體而言 食物環境一般但可能啱啱開業 過一排再睇下有冇進步
呢間西環新開嘅燒肉店主打石燒日本A4和牛

食燒肉襯紫菜飯係開心啲嘅

整體而言 食物環境一般
但可能啱啱開業 過一排再睇下有冇進步
2022-11-15 36 瀏覽
裝修極具日本居酒屋風格,吉列牛味道都很正宗有驚喜! 微微燒過後做到外脆內嫩的效果☺️ 個人更喜歡薄燒和牛,油脂感更豐富😋 兩款牛味都頗重,配合店家的特色醬料,送飯一流🤤👍🏻
鄰近西營盤站最近開了間全新日式燒肉小店🇯🇵 餐點主打1人前石燒和牛! 包括了不同和牛部位:吉列牛小排、牛舌、西冷、一口牛等~ 價錢約是由$128至$198~ 一進去便留意到牆壁貼了很多日本雜誌單頁以及海報 營造出和風燒肉店/居酒屋的感覺呢🏮🍻🎌 🔻🔻🔻🔻🔻 ✨ 吉列A4黑毛和牛牛小排 (160g) ($178)吉列牛色澤亮麗🥩 而且切得挺厚身 外層的吉列皮鬆脆 但就未夠紮實~ 由於石燒關係 火喉充足熱力夠🔥 燒過的牛小排充滿油脂香 但個人認為油脂比例較高 整體偏油膩呢~ 旁邊有三色椒🫑、番薯和少許蔬菜 可以解膩一點🤏-✨ 和牛糖心蛋漢堡扒 ($138)很少看到漢堡扒裡面再包裹著糖心蛋呢🥚~ 將整個漢堡扒放在石盤上煎 要花時間慢慢煎至裡面熟透~ 糖心蛋仍然保時流心狀態 肉質軟腍 但同樣偏油膩~-另外+$48可以配日式雜菜沙律、月見蛋紫菜飯、蜆湯和汽水~ 飲品我們轉了富士山特飲和日式威士忌梅酒西柚特飲! 富士山特飲店員即場加上忌廉奶泡🗻 好適合打卡呢~ 而梅酒威士忌味道幾清新🥃喝下去有淡淡西柚清甜味🧡🔺🔺🔺🔺🔺 📍 頑石燒肉所🗺️ 西環皇后大道西393號地舖

🔻🔻🔻🔻🔻
✨ 吉列A4黑毛和牛牛小排 (160g) ($178)

✨ 和牛糖心蛋漢堡扒 ($138)

🔺🔺🔺🔺🔺
📍 頑石燒肉所
🗺️ 西環皇后大道西393號地舖
2022-11-08 68 瀏覽
⁡香港大學站最近開左間新既石燒燒肉所裝修激似去左日本 🤩 岩晒我呢啲無得去旅行既人 最巴閉既係佢地全部都係用日本和牛 包括鹿兒島、宮崎同熊本⁡𓂄 吉列𝖠𝟦 黑毛和牛牛小排𓂄 極上薄切𝖠𝟦黑毛和牛西冷⁡所有石燒都可以加錢轉套餐 我地就加左$𝟦𝟪有沙律、湯、紫菜拌飯同野飲 ✨ 吉列和牛喺呢度主打!相比起出面呢度嘅吉列牛更厚 所以煎嘅時候都要俾啲耐性 油香非常豐腴 😳 我會建議兩個人𝗌𝗁𝖺𝗋𝖾 食冇咁滯我更中意另一款既極上薄切西冷 薄切得黎仲帶好香油脂 入口半即溶狀態 🫶🏻飲品方面貪得意叫咗杯富士山特飲 幾好飲💙⁡

香港大學站最近開左間新既石燒燒肉所

𓂄 吉列𝖠𝟦 黑毛和牛牛小排
𓂄 極上薄切𝖠𝟦黑毛和牛西冷

飲品方面貪得意叫咗杯富士山特飲 幾好飲💙
2022-11-05 100 瀏覽
黑毛和牛性價比好高👌🏼 而且標榜用日本新潟米及日本生食級雞蛋,有品質保證!.極上薄燒A4黑毛和牛肉眼上蓋三食 (120g) $168一食 原味(客人自行配搭醬汁)二食 日式昆布湯三食壽喜燒月見風.吉列A4黑毛和牛 (160g) $178: 牛小排好厚切 口感好好 油花豐富😆 吉列炸粉夠薄脆👍🏼 .蒜香A4黑毛和牛他他 $88: 第一次食和牛他他 有被出奇高嫩滑度及油脂感驚豔❤️ 入口即溶嘅感覺 配一啖飯好滿足✨.富士山特飲 $36
極上薄燒A4黑毛和牛肉眼上蓋三食 (120g) $168
一食 原味(客人自行配搭醬汁)
二食 日式昆布湯
三食壽喜燒月見風

吉列A4黑毛和牛 (160g) $178
: 牛小排好厚切 口感好好 油花豐富😆 吉列炸粉夠薄脆👍🏼

蒜香A4黑毛和牛他他 $88

富士山特飲 $36
西環最近開咗間日式和牛燒肉店🔥,餐廳內佈置到好似日式居酒屋咁幾有feel‼️全店選用日本A4和牛🇯🇵 分別;鹿兒島、熊本同埋宮崎和牛🐃,價錢仲幾親民平均百令蚊就有交易💸!另外+$48轉套餐包括蜆湯、日式雜菜沙律、月見蛋飯同飲品。🔸吉列A4黑毛和牛牛小排 (160g) $178充滿人氣招牌之一嘅吉列A4牛小排,炸皮夠薄之餘亦非常酥脆🥹,建議兩邊燒到7成熟就可以,入口外脆內軟肉味濃💥 可配埋日本昆布鹽或者蒜味燒汁食。🔸極上薄燒A4黑毛和牛西冷 $198另一款黑毛和牛西冷油脂分泌就非常豐富,雪花紋夠晒靚仔❄️,而且經石燒後油香更出眾入口有即溶感,鍾意油脂豐腴就必叫呢款啊✨🔸蒜香A4黑毛和牛他他 $88和牛他他加入日式燒汁同日本生蛋黃,入口鮮嫩同時加咗炸蒜點綴更加惹味。🔸富士山特飲 /半價 $18🔸西瓜乳酸特飲 /半價 $19跟餐除咗汽水更可以半價轉特飲,富士山飲品就夠晒打卡啱晒呢度嘅環境,面頭喺藍橘子奶泡🫧底部就有啲似波子汽水🗻。另一杯因為西瓜無貨就轉咗柚子🍉,味道都幾夾配埋乳酸非常解油膩~
另外+$48轉套餐包括蜆湯、日式雜菜沙律、月見蛋飯同飲品。

🔸吉列A4黑毛和牛牛小排 (160g) $178

建議兩邊燒到7成熟就可以,入口外脆內軟肉味濃💥
可配埋日本昆布鹽或者蒜味燒汁食。

🔸極上薄燒A4黑毛和牛西冷 $198

另一款黑毛和牛西冷油脂分泌就非常豐富,雪花紋夠晒靚仔❄️,

🔸蒜香A4黑毛和牛他他 $88

🔸富士山特飲 /半價 $18

🔸西瓜乳酸特飲 /半價 $19

2022-11-01 67 瀏覽
西環新開 主打和牛石燒店!西環又有新石燒和牛店!呢間頑石燒肉所喺水街同皇后大道西中間,通泰超市斜對面佢裝修超有日本居酒屋感 menu主打日本A4和牛,有熊本、鹿兒島同埋宮崎牛產地既牛;仲有不同嘅部位既牛可以任君選擇!📍吉列A4 黑毛和牛牛小排 $178用咗黑毛和牛嘅牛小排做吉列牛,佢哋嘅炸皮夠哂薄,唔會成口粉同埋吸哂啲油。將其兩邊輕炙,就可以食到外脆內嫩嘅吉列牛,牛肉肉質嫩滑,有滿滿嘅油香,加埋佢哋秘製嘅昆布鹽或者蒜味燒汁,可以有效減低整體嘅油膩感。📍極上薄燒A4黑毛和牛西冷 $198黑毛和牛嘅西冷油脂分布均勻,有好靚嘅雪花,牛肉仲以薄切方式處理,所以只需輕炙幾秒就能熟透,燒嗰陣油香四溢,入口即化嘅口感,加埋其他自家製嘅醬汁就仲好味。📍升級御膳套餐(+$48)入面包括有味噌蜆湯、雜菜沙律、月見飯。蜆湯夠哂鮮甜,真係一飲上癮,月見飯用料講究,用上嚟自日本新瀉嘅珍珠米,而上面嘅蛋係生食級嘅無菌蛋,蛋味濃郁,又夠安全。📍雞皮餃子用雞皮作為餃子皮拎去炸,香脆之餘仲仍保留雞皮所帶嘅煙韌口感,而餃子有濃郁嘅雞味同埋雞油香味,令味道層次豐富不少。📍日式威士忌梅酒西柚特飲呢杯野飲同燒肉好夾!威士忌、梅
西環新開 主打和牛石燒店!

📍吉列A4 黑毛和牛牛小排 $178

📍極上薄燒A4黑毛和牛西冷 $198

📍升級御膳套餐(+$48)

📍雞皮餃子

📍日式威士忌梅酒西柚特飲
呢杯野飲同燒肉好夾!威士忌、梅酒、西柚梳打呢三款不同嘅飲品加埋一齊嘅味道無諗過會咁夾,梅酒同西柚嘅酸甜味可以有效減低燒肉嘅油膩感之外,仲可以消減威士忌嘅酒味,令其變得更易入口

📍富士山特飲
有富士山嘅造型,顏色呈藍底白面,層次分明,用嚟打卡影相無得輸,味道甜度適中,夠哂清爽,喺燒肉時會想飲嘅其中一款飲品

#大口在西環#西環美食#打卡餐廳#打卡美食#西環新餐廳#西環和牛#和牛石燒
#topcitybiteshk#hkfoodie#hongkongfood#hongkonger#hkrestaurant#hkfood#hkig#like4like#followme#photooftheday#foodoftheday#ufoodphoto
2022-10-31 60 瀏覽
同一個位開過幾間日本,上一手其實唔差不過都係敵唔過疫情,希望呢間頂得住。據我所知呢頭唔多燒肉鋪,難得開左要試試。鋪頭裝修ok,算係幾日本風,但鋪頭有d細,上餐果時有d危險,另外抽風一個問題,食完預左全身都係陣燒肉味,雖然比左圍裙,但d油彈到周圍都係,所以應該避唔倒,個人物品最好有咁遠放咁遠。野食方面唔差,大部份餐都係A4和牛,選擇相對比較少,睇d雪花應該係A4黎既。$200內個set冇飯冇前菜冇湯,要加38先有,加48就跟多個汽水同埋白飯變月見飯。叫左個吉列牛同一口牛,價錢相差幾十蚊但食落分別唔算好大。200蚊左右食倒石燒燒肉算係抵食,牛既quality都唔錯,份量係夠既,飯可以多返少少,個蜆湯可以。特飲半價就18蚊都算合理。有個唔算好既setting就係個燒蠟好快燒完,如果你想逐少逐少燒既話,最少都要加一次蠟,不過都知冇計,我就加左兩次。整體上係抵食,鍾意石燒既可以去試下,我dinner時間食係接近滿座。我埋單$430。
A4一口牛
2022-10-30
A4一口牛
餐廳:頑石燒肉所 (西環)地址:西環皇后大道西393號地舖西環呢間位於皇后大道西嘅頑石燒肉所 @rockwagyuhk 開咗接近一個月,佢哋主打石燒日本A4和牛🐂,而最近所提供嘅和牛喺嚟自鹿兒島縣,有多款唔同嘅牛肉部位俾你揀,例如三角腩、西冷、一口牛、牛小排等改名叫做「頑石」,喺出於店主對食物質素嘅執著,堅持選用100%優質嘅日本A4和牛🇯🇵,以百幾蚊嘅價錢嚟講都真喺唔錯。行到入餐廳仲好有日本味道,睇得出佈置同設計花咗唔少心思💕✝️極上薄燒A4黑毛和牛肉眼上蓋三食(120g) $168一款牛肉三種食法,帶嚟三種唔同嘅體驗同享受😎,第一食梗喺原汁原味,或者自行配搭餐廳提供嘅自製醬汁同調味料:昆布鹽、日式醬油、鹽麴;第二食喺將牛肉浸入日式昆布湯裡面,呢種食法真喺第一次仲要更加突顯牛肉嘅鮮味👍;第三食點少得好多人都鍾意嘅壽喜燒月見風,即喺蘸入生雞蛋蛋黃漿當中享受住綿密嘅口感同蛋黃香✝️吉列A4黑毛和牛牛小排(160g) $178未食就已經流晒口水🤤,牛小排有多重口感,喺軟嫩嘅牛肉之間痴住少少筋膜同脂肪,油脂嘅香味都幾突出,加上燒到香脆嘅吉列外層,食落就更加香口好味,真喺會令人食唔停口😍✝️蒜香A4
餐廳:頑石燒肉所 (西環)
地址:西環皇后大道西393號地舖

✝️極上薄燒A4黑毛和牛肉眼上蓋三食(120g) $168

✝️吉列A4黑毛和牛牛小排(160g) $178
未食就已經流晒口水🤤,
牛小排有多重口感,喺軟嫩嘅牛肉之間痴住少少筋膜同脂肪,

✝️蒜香A4黑毛和牛他他 $88
將A4黑毛和牛剁成碎粒,整成牛肉他他,面頭放上一隻月見蛋同埋香脆嘅炸蒜片,配埋餐廳自家製嘅日式醬油,
撈勻晒所有材料一啖又一啖放入口,綿綿嘅和牛質感加上蛋黃漿嘅配搭真喺絕配💯

唯一感覺有啲貴同唔抵嘅喺要另外加$38先有日式雜菜沙律、月見蛋紫菜飯同蜆湯,本身仲以為叫牛肉就包埋呢啲,不過嚟到一場都唔緊要啦🙈。特別一提佢哋嘅月見蛋紫菜飯,拮穿日本生食級蛋黃撈勻用日本新潟米整嘅紫菜飯,配埋牛肉一齊食真喺冇得頂😋。
飲品叫咗杯西柚乳酸特飲($38)同日式威士忌梅酒西柚特飲($48),
老實講$48咁大杯Whisky特飲你仲想點🤩?一啖燒肉一啖Whisky特飲確實喺perfect match🍹
2022-10-30
10 分鐘 (堂食)
2022-10-30 55 瀏覽
西環又新開咗新餐廳當然要試試佢😍非常之有日本昭和風格嘅裝修同店舖音樂,座位上有坐墊同cushion,都幾乾淨但有小小迫,要同其他客人搭枱佢份menu啲全部都係跟飯湯沙律,點知order個waitress先話係另外加錢😂有啲無奈❇️吉列和牛牛小排 $178+$48賣相❇️❇️❇️❇️份量❇️❇️❇️❇️味道❇️服務❇️❇️❇️❇️❇️個爐未夠燒熟咁厚嘅肉,好多時咬一啖發現裏面仲係生勾勾,一燒啲吉列就散晒架,如果要食就要分開夾嚟食,越燒越多油,食到後面好似飲緊油咁😂#foodie #燒肉
西環又新開咗新餐廳當然要試試佢😍

❇️吉列和牛牛小排 $178+$48

賣相❇️❇️❇️❇️
份量❇️❇️❇️❇️
味道❇️
服務❇️❇️❇️❇️❇️

#foodie #燒肉
2022-10-28 37 瀏覽
難得去開西環見到西營盤開左間石燒燒肉店咁有特色一定要支持下🙈🙈-當晚去到餐廳既時候入面已經full晒得番高枱位置 不過都冇問題 照坐🙆🏻‍♀️鋪頭內有個特色日系打卡牆🇯🇵成間店都好有日本氣氛😌-叫左兩個石燒套餐二百蚊內有找🤗抵食又好食另外仲有富士山同西柚飲品富士山飲品非常吸晴又可愛 好有日本feel🗻唯一不足係個石燒燒爐成日都熄左😅一餐飯熄左三次🥲兩個爐都係🥲要成日麻煩侍應過黎點著番😮‍💨-大家如果都有興趣食既話可以book定位咁就驚要排隊等位了🙈
難得去開西環
大家如果都有興趣食既話可以book定位
咁就驚要排隊等位了🙈
2022-10-23
2022-10-27 78 瀏覽
❌無下次既餐廳❌吉列和牛 $178 +$48 轉套餐 (月見蛋飯+蜆湯+沙律+汽水)一口和牛 $158 +38配白飯+蜆湯+沙律雖然服務員態度好好,但上餐速度好慢,食完成餐飯先上飲品。 鐵板用既酒精石燒兩塊牛肉就燒完,舖頭完全冇抽風系統,啲煙燻到對眼流晒眼淚。🙄食物方面,牛肉完全無味,連普通嘅肉味都無,加埋伴碟既醬只有醬油味,唔好話食和牛,我連自己食緊牛肉都食唔出。😥 一定要講嘅就係佢嘅飯!好硬!好硬!好硬!好似翻熱又翻熱既隔夜飯, 同店員講完之後換咗另一碗依然都係咁硬😓 蜆湯同沙律完全無咩特別🤨舖內無抽風系統,食完仲成身油煙味,絕對不推薦❌
❌無下次既餐廳❌

一口和牛 $158 +38配白飯+蜆湯+沙律

舖內無抽風系統,食完仲成身油煙味,絕對不推薦❌
2022-10-25 517 瀏覽
𝗼𝗻𝗲 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝘀𝘁 𝗴𝘆𝘂𝗸𝗮𝘁𝘀𝘂 𝗶 𝗵𝗮𝘃𝗲 𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗵𝗮𝗱🤤 𝘁𝗵𝗲𝘆'𝗿𝗲 𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝗿𝗳𝘂𝗹! 𝗮𝗹𝘀𝗼 𝗶 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗵𝗼𝘄 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗲𝗳 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗹𝘁 𝗶𝗻 𝗺𝘆 𝗺𝗼𝘂𝘁𝗵 𝘄𝗶𝘁𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗺𝘂𝗰𝗵 𝗰𝗵𝗲𝘄𝗶𝗻𝗴. 𝗼𝘂𝘁 𝗼𝗳 𝗮𝗹𝗹 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗱𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 𝘄𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗳𝗲𝗿𝗿𝗲𝗱 𝘀𝗵𝗶𝗼 𝗸𝗼𝗷𝗶 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗼𝘀𝘁 𝗮𝘀 𝗶𝘁 𝗴𝗮𝘃𝗲 𝗮 𝗺𝗶𝗹𝗱, 𝘀𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗺𝗶𝘀𝗼-𝗹𝗶𝗸𝗲 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝗿 𝘄𝗶𝘁𝗵𝗼𝘂𝘁 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗽𝗼𝘄𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗲𝗳𝘆 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲🥩.好耐無食石燒吉列牛,搵開先知西營盤有間充滿日本居酒屋風味嘅小店,閒日中午嚟都好多人,睇嚟都好受附近返工嘅朋友歡迎~ 吉列和牛極厚切,咬落更有口感仲好鬆化,油脂豐腴勁滿足👅 薄燒西冷都推介,追求入口即溶嘅必點!加$48轉餐有埋沙律、蜆湯、飲品,性價比都幾高~
和牛他他
和牛他他