2022-09-18
一直都好想試下呢間韓國菜💛💛🇰🇷今日收工終於黎到新都城呢間食😎 一入到去燈光幾有feel暗暗地 充滿韓國風味好多韓國posters 坐得幾舒服💛一口炸蝦角 ($18/3pcs)依家做緊好多款特價小食! 好多選擇每碟細細份 啱晒啲想試少少但又唔食得多既朋友🤣呢個炸蝦🍤皮炸得好脆又夠薄 食落唔會好油 🍤大大隻配埋沙律醬 做餐前小食一流✨牛骨蘿蔔湯跟飯 ($128)呢個十分推介❤️🔥❤️🔥 啖湯真係不得了! 好清甜好有牛味 好似餚佐好耐既感覺☺️飲到蘿蔔既甜味!! 蔬菜有冬菇翠玉瓜洋蔥大葱🧅 全部都索晒啲湯好林好入味🤤 蘿蔔係超級甜!! 牛都有成6舊份量十足!! 有啲仲要有牛脂肪堅好味!! 同埋個煲都有用心 用銅煲上食到一半都仲出緊煙熱辣辣🥰 Recommended 🌟🌟🌟🌟蜂蜜牛油味炸雞 ($118/半份)食完個清清地既牛骨湯 整份邪惡炸雞又另一番口味🍗🍗 有成5大舊都幾抵食!! 牛油加入蒜蓉仲有蜜糖好惹味 啖啖肉外脆內肉質嫩滑✨✨心多多蛋卷 ($78)呢個真係啱晒心多多既朋友! 每個口味有兩件可以試曬🥚有泡菜辣醬+紫菜明太子+芝士二重奏😋 厚厚既蛋卷口感軟綿綿 入邊似係有芝士一齊捲👍🏻
一口炸蝦角 ($18/3pcs)
牛骨蘿蔔湯跟飯 ($128)
蜂蜜牛油味炸雞 ($118/半份)
心多多蛋卷 ($78)
呢個真係啱晒心多多既朋友! 每個口味有兩件可以試曬🥚有泡菜辣醬+紫菜明太子+芝士二重奏😋 厚厚既蛋卷口感軟綿綿 入邊似係有芝士一齊捲👍🏻 蛋唔會太老或太生🌟
為食指數: 3.3/5
性價比指數: 3.3/5