2022-10-16
星期日去食野都唔算太逼,但望住佢地既枱就已經覺得逼,四人枱其實係兩張二人枱,拍埋再加隔板,其實真係覺得好逼。前菜果兩小碟,如果話係韓式餐廳就未免太失色喇。叫左個無骨豬手,個人覺得太乾身,朋友就覺得好食唔油膩。野食呢方面真係見人見智。鐵板香辣魷魚筒,有大蔥,紅蘿白響底。唔覺得辣。上枱果陣有把鉸剪,本來感覺就幾好既。但同時間又不停上菜,基本上就唔夠位擺,朋友一邊剪佢地就一邊上。頓時感覺超差。最終餐廳方面幫我地拆左中間既隔板先可以放晒四個餸。豆腐海鮮湯可以加餸,加左兩隻鮑魚都只係加$30。鮑魚煮到啱啱好,其餘的魷魚,海蝦都夠晒鮮味,仲有蜆添。甜辣黃金豆腐磚,係今餐最正既餸。外脆內滑,如果鍾意食臭豆腐既,就會覺得感覺一樣,當然入面既豆腐係滑滑的,唔係霉霉地既感覺啦。果個甜辣醬可以㨂正常/多辣/走辣,我地要正常既,小小辣好惹味。埋單$330 無加一。好耐無試過喇。抵食
前菜果兩小碟,如果話係韓式餐廳就未免太失色喇。
鐵板香辣魷魚筒,有大蔥,紅蘿白響底。唔覺得辣。
甜辣豆腐磚
埋單$330 無加一。好耐無試過喇。抵食