今晚約咗好友食飯😎去旺角食飯就最好不過,大家四散返屋企都好方便💕見好耐冇食過韓式燒烤,我哋今晚就去食韓燒啦~近近哋行咗嚟創興呢度揀,好似選擇多d、同埋感覺質素都會好d丫嘛😝沿住自動電梯上去就有一間韓燒❗️今日就揀咗呢間——韓牛❣️🌟裝修風格好有舊式韓國燒肉店feel✨一個價錢,場內全部任飲任食❗️🌟飲品櫃有唔少飲品任君選擇~眼見自助吧已經有好多選擇❣️未開始燒嘢食,淨係食熟食、飲湯、壽司、刺身都足以食到半飽😆炸物方面,有炸蝦、炸雞、炸雞翼、炸芝士波、蝦片、麥樂雞等大熱炸物,好吸引🤤仲有韓式泡菜煎餅添!至於熟食,除咗大熱菜食韓式炒粉絲之外,仲有牛肋骨湯、豬腳薑醋等韓式菜式~食落仲款款都唔差!刺身方面,三文魚、希靈魚、青口、大蝦、帆立貝都有✨壽司都有十幾款可以揀~食韓燒當然要有開胃菜相伴❗️呢度嘅韓式開胃菜種類好多,醃泡菜蘿蔔、醃白菜、酸辣鳳爪、芽菜、青瓜等,仲有幾款啱你心水💕甜品亦好充足,有雪糕、水果、啫喱、奶凍等~主菜肉類選擇非常多❗️牛肉、雞肉、豬肉、羊肉、雞翼、牛仔骨、豬扒、墨魚仔、多春魚、魷魚、金菇肥牛卷、三文魚扒、牛肉粒、鮮蝦、魚柳、五花腩...燒烤食材,應有盡有❣️仲有雪糕機、棉花糖機同埋
今晚約咗好友食飯😎
去旺角食飯就最好不過,
大家四散返屋企都好方便💕
見好耐冇食過韓式燒烤,
我哋今晚就去食韓燒啦~
近近哋行咗嚟創興呢度揀,
好似選擇多d、同埋感覺質素都會好d丫嘛😝
沿住自動電梯上去就有一間韓燒❗️
今日就揀咗呢間——韓牛❣️
🌟
裝修風格好有舊式韓國燒肉店feel✨
一個價錢,場內全部任飲任食❗️
🌟
飲品櫃有唔少飲品任君選擇~

眼見自助吧已經有好多選擇❣️
未開始燒嘢食,
淨係食熟食、飲湯、壽司刺身都足以食到半飽😆
炸物方面,有炸蝦、炸雞炸雞翼、炸芝士波、蝦片、麥樂雞等大熱炸物,好吸引🤤
仲有韓式泡菜煎餅添!

至於熟食,除咗大熱菜食韓式炒粉絲之外,
仲有牛肋骨湯、豬腳薑醋等韓式菜式~
食落仲款款都唔差!
刺身方面,三文魚、希靈魚、青口、大蝦、帆立貝都有✨
壽司都有十幾款可以揀~

食韓燒當然要有開胃菜相伴❗️
呢度嘅韓式開胃菜種類好多,
醃泡菜蘿蔔、醃白菜、酸辣鳳爪、芽菜、青瓜等,
仲有幾款啱你心水💕

甜品亦好充足,有雪糕、水果、啫喱、奶凍等~

主菜肉類選擇非常多❗️
燒烤食材,應有盡有❣️

仲有雪糕機、棉花糖機同埋朱古力噴泉玩😍

呢個價錢來講係超豐富、抵食呀❗️❗️❗
🥢
拎咗牛肋骨湯來試試~
見到湯料都好多,
湯味唔算淡,當然亦唔算非常濃郁,
但食燒肉食到有啲油膩的話,飲啖湯係唔錯👍🏻
五花腩
話明腩就梗係肥㗎啦🤣 不過五花腩先係韓式燒肉中最有傳統風味嘅肉,用塊生菜蘸D 醬汁包住食,口感豐富,肉汁四濺,非常滿足❣️
最有驚喜嘅竟然係雞肉😳
可能係醃料醃得夠耐,好夠入味✨
肉質既嫩滑又有彈性,咬落爽口實在❗️
牛仔骨係另一出色之作❗️
唔知係咪醃料有啲唔同,
比平時食嘅燒牛仔骨更多汁、更香牛肉味💕
熱辣辣燒完即食,更添滿足😋
個人亦好鍾意佢哋嘅魚柳🐟
燒完之後外皮焦脆🌟肉質非常嫩滑✨
外脆內軟💯
牛肉肉味夠濃郁👍🏻
肥瘦均勻,肉質嫩滑軟腍,
好易咬💕
🥢
有咁多嘢食,今餐真係食得超滿足呀❣️
2021-03-25
2021-03-26 134 瀏覽
今日嚟到旺角創興廣場呢間🐮🐮韓牛🐮🐮韓國燒肉任食 😍😍無論係前菜、泡菜、 水果 、冷盤 、刺身、 壽司、 熟食、燒肉、甜品通通都有😋😋雖然佢叫韓牛,但係除咗韓國嘢之外連日式泰式港式都有👍任君選擇三文魚刺身希靈魚刺身🐟 新鮮厚切,仲有多款壽司 🍣冷盤有蝦 🦐青口🦪帶子,唔講以為自己去咗食日式放題😂😂燒肉非常多選擇 🐔🐷🐮🐑雞牛豬羊,醃咗唔同味嘅都有, 食肉獸就啱曬啦🤩甜品方面有各款水果 🥭🍉🍊朱古力噴泉🍫 雪糕雪條🍨仲有豆腐花 😍記得留肚食! 呢個港式奶茶& 玄米茶雪糕係私心推介!飲品有氣/冇氣/有酒精/無酒精,三個大雪櫃畀你任揀👍👍
今日嚟到旺角創興廣場呢間🐮🐮韓牛🐮🐮

韓國燒肉任食 😍😍無論係前菜、泡菜、 水果 、冷盤 、刺身壽司、 熟食、燒肉、甜品通通都有😋😋雖然佢叫韓牛,但係除咗韓國嘢之外連日式泰式港式都有👍任君選擇

飲品有氣/冇氣/有酒精/無酒精,三個大雪櫃畀你任揀👍👍

2021-03-22 98 瀏覽
呢間韓燒店真係超多選擇😍除左好多肉類、蔬菜提供俾客人燒烤外,仲有炸物、刺身、凍海鮮、水果、甜品🤤包你食到飽一飽!韓牛韓牛,顧名思義梗係主攻食牛啦!先黎試下燒肥牛,肥牛脂肪比例算均勻,唔會太肥亦唔會太瘦,牛味一流,值得一試。牛仔骨就有醃左既同無醃既,我就鍾意醃左既,夠晒入味😚 海鮮方面有蝦,仲有墨魚仔,魷魚,多春魚等等。蝦大大隻幾新鮮,鮮甜彈牙,絕對推介。三文魚刺身keep住有refill,都幾新鮮,質素係呢個價位黎講算係幾好👍🏻另外熟食方面仲有幾樣菜選擇,西蘭花,白菜等等,食左咁多肉,食番d菜平衡下就最岩😎食到飽飽地,又係時候食甜品。除左有雪糕雪條,有杯裝甜品,仲有小朋友最鍾意既朱古力噴泉!岩哂一家大細,男女老幼去食😚

2021-03-22 101 瀏覽
跟舊同學飯聚大家提到以前讀書時期正宗韓國菜未算普及一班人去吃漢X苑已經好開心的回憶於是選定地點在旺角這間韓燒放題當然 如果你想吃什麼1++韓牛這裡絕對沒有的但2百多一位有齊各種冷盤 沙律 熱食  飲品 甜品 還有大量肉類腸仔魷魚等等 應有盡有烤肉選擇非常多 每款醃肉都非常不錯 調味適中比預期中更好而且入座時明明說是120分鐘但最後基本上都沒什麼時間限制店內電視不停播著kpop組合最新mv有一秒去了韓國的錯覺一班老朋友 又飲又食 吹水話當年我絕對推薦這家餐廳
跟舊同學飯聚

有一秒去了韓國的錯覺

一班老朋友 又飲又食 吹水話當年
我絕對推薦這家餐廳
2021-03-17 78 瀏覽
Affordable and filling bbq buffet in Mong kok!! I loved the wide range of food provided (both cooked and uncooked), catering to various tastes 😋 for the raw meat there was a diversity of meats and cuts, marinated and not marinated. Personally I liked eating the marinated meat as the meat has been soaking up all the delicious flavours and so it smells amazing when cooking, even more so when eating it 🤣😁 I like the huge amount of desserts to satisfy my sweet tooth after a very fulfilling meal 🥘 ou

I like the huge amount of desserts to satisfy my sweet tooth after a very fulfilling meal 🥘 out of all, I liked the chocolate fondue the most with the thin crisp chocolate coating and soft sweet marshmallows 😋👍
2021-03-16 115 瀏覽
成年冇食過燒肉,朋友一聲號令食韓牛,即刻gogogo!燒肉款成10幾20款,有五花腩,牛仔骨,牛仔骨,牛柳粒。有醃有原味,任均選擇!呢度主打韓燒,韓式小菜又點少得,例如:覓菜仔,白菜仔鹹魚仔,辣蘿蔔,醋醃青瓜,泡菜。味道十足。辣蘿蔔食左幾轉。 好欣賞呢度熟食款,唔單只款式多,仲有泡菜餅,平時好少見。
除左韓食,仲有日系款式,魚生、壽司任你揀。 甜品款,中西任你食,有泡芙、桂花糕、雪糕,豆腐花。 食左豆腐花,算唔錯。
成年冇食過燒肉,朋友一聲號令食韓牛,即刻gogogo!

好欣賞呢度熟食款,唔單只款式多,仲有泡菜餅,平時好少見。
除左韓食,仲有日系款式,魚生、壽司任你揀。

甜品款,中西任你食,有泡芙、桂花糕、雪糕,豆腐花。
食左豆腐花,算唔錯。
2021-03-13 175 瀏覽
路經創興中心有多食肆即管試吓呢間韓牛!聽個名以為食韓國牛肉一定唔差!點知佢啲牛超級差,一點牛肉味都冇!好碎!整塊肉不完整的,好重嘅味精醃料味,豬肉片鞋到不得了!食物款式都唔係太多!甜品甜到嘔!水果方面,西瓜雪得太耐有苦味同埋有滑潺潺嘅感覺!呢間野可一不可再!
2021-03-13
1 分鐘 (堂食)
2021-03-11 110 瀏覽
難得晚市堂食令鬆綁🥳🥳就要去同朋友行一行 去左創興樓上既十二蚊店🤭諗食咩既時候 落黎見到間韓燒🧐🧐見價錢好似幾相宜咁 就揀左佢😆😆💰門外睇好似唔係好多人排隊咁 其實入面已經塞滿左好多人🙈🙈一入座 店員會幫你斟豉油 之後就可以出去自己拎碟夾野食😚😚呢間韓燒放題選擇都好多下 沿住餐廳既兩面都係放野食🐣🐣由一開始既沙律區 🥗🥗有好多既蔬菜水果類 連提子同柑桔都有 🍊🍊仲有幾款既沙律汁可以比你試 因為本身我就係食肉獸既關係 所以就直奔主題☺️☺️再行過少少就會有凍海鮮 有蝦 青口 帶子 雖則唔係今日既燒肉既主題 但都夾左啲試下 都唔錯 如果唔中意凍食海鮮既話 ❄️❄️都可以放上個鍋燒熱佢黎食🦐🦐平時食韓式餐廳都唔少得種類好多既小碟 佢都有 你仲可以全部都試少少 佢既泡菜幾好食 可以用黎夾住舊燒肉一齊食😚😚👍🏻到真正既主角 👏🏻👏🏻肉既種類都好多 出到去既時候咩都好想食就會夾下又夾下 夾到一碟兩碟滿滿咁返黎 通常我食燒肉都好少拎豬肉類 🐷🐷因為會覺得好韌 但呢度既豬扒😆😅😆唔韌 同埋有蜆燒 👍🏻👍🏻蜆既質素係勁高 勁推薦食 又大隻又多汁 不過燒既時間就會耐啲 牛肉都好正🐂🐂仲燒左兩片菠蘿 燒既菠蘿真心正

到真正既主角 👏🏻👏🏻肉既種類都好多 出到去既時候咩都好想食就會夾下又夾下 夾到一碟兩碟滿滿咁返黎 通常我食燒肉都好少拎豬肉類 🐷🐷因為會覺得好韌 但呢度既豬扒😆😅😆唔韌 同埋有蜆燒 👍🏻👍🏻蜆既質素係勁高 勁推薦食 又大隻又多汁 不過燒既時間就會耐啲 牛肉都好正🐂🐂仲燒左兩片菠蘿 燒既菠蘿真心正 多汁到爆出黎 最好燒到有少少焦🍍🍍

甜品就淨係食左佢個韓國密瓜🍈🍈雪條同食左密瓜🍈同柑🍊既生果 因為太飽 估唔到呢度都有呢隻雪條任食 生果好甜 但記得食左生果先食其他甜品 始終佢啲生果好似無浸糖水 我見仲有朱古力噴泉同埋細細杯既甜品 下次食再試👏🏻👏🏻👏🏻

真係好耐未試過韓燒 學生既時候 會成日去食中午既放題 今次食返個感覺都唔錯 🙈🙈🙈最緊要呢度d食材唔會話太重口味同選擇多 仲要refill速度極快 基本上未到無 佢已經會拎走去補返一盤出黎 👏🏻👏🏻👍🏻

野飲有三個大雪櫃 除左有大路野 可樂忌廉之外 佢仲有好多款啤酒同茶 你仲可以狂飲樂天忌廉溝鮮奶☺️

必食推介 菠蘿 蜆 牛肉👏🏻👏🏻👏🏻
2021-03-11 88 瀏覽
放工去12蚊店買野左揀右揀 買完都7點幾都係食埋野先番屋企啦落番兩層見到間韓燒 二百頭嘅價錢可以燒足兩個鐘 都ok喎決定一試先其實平時真係好少食呢類任食韓燒而且價錢都幾平 所以都冇咩大期望點知反而有驚喜巡一圈睇下有咩好食嘩 款式真係好多有刺身 凍海鮮 壽司熟食 前菜肉類 海鮮蔬菜類水果甜品多款飲品選擇多到冇可能食得晒呢個價錢真係冇得輸推介醃過嘅肉呢度啲醃野味道幾好唔會太咸 但又好入味性價比好高牛仔骨食左成十件食完大量肉食番多啲菜均衡番先本身想食埋甜品但因為啲肉醃得太正 食下食下就飽晒淨係食得落水果 蝕左
放工去12蚊店買野

食番多啲菜均衡番先

本身想食埋甜品
但因為啲肉醃得太正 食下食下就飽晒
淨係食得落水果 蝕左
約咗朋友喺旺角食飯,俾佢揸曬主意去邊度食,唯一條件係要我未食過嘅餐廳,咁佢就帶咗我嚟呢間喺一樓嘅燒烤店😊呢度係「任食韓燒」,平日9pm前入座每人$228。食物種類有好多,單係燒嘅肉類,已經有:羊肉、牛肉、牛脷、牛仔骨、肥牛、牛小排、一口牛肉粒、豬梅花肉、五花腩、鮮醃豬梅肉、豬扒、雞肉、雞翼、魚柳等等 ... 真係有好多選擇!除咗肉類之外,仲有韓式泡菜、蔬菜、魚生、壽司、各種甜品等等 ... 亦有啤酒汽水任飲 ... 總之款式極多😆如果你係大胃王,呢度就真係啱晒啦😋,用某國嘅術語:性價比好高😆

2021-03-10 69 瀏覽
實在太愛吃,唔知點減肥😅😅工作壓力大,就特別愛吃😂😂眼前太多美食,有食唔食、罪大惡極😁愛九唔撘八的我、做人就會開心好多😆懂得悉放壓力,生活才活得精彩😋—————————😇任飲任食:食物款式多到數唔哂,仲要食物又靚又正又好食,潮流興任食、想食就去食😍————————🟫牛仔骨、牛舌、牛肉、一口牛粒、豬扒、豬五花、羊肉、雞翼、蝦、魚柳、鴨胸、多春魚、魷魚🦑⋯⋯雞肉、了等等😋🟩青紅椒、洋蔥🧅、茄🍆子、冬菇🍄及各款蔬菜..........等等🟧刺身:青口、三文魚🍣、希霊魚、元貝、各款壽司🍣、反卷、紫菜卷🟪飲品:啤酒🍻、汽水、茶類及多款飲品….....等等🥳🟨多款甜品🍮及雪糕🍦⋯⋯又有棉花朱古力棒棒、仲有自己動手捲起的棉花糖機的棉花糖,🥳牛仔骨又靚又嫰又軟熟又好味的豬五花油脂的焦香魷魚的爽脆雞翼的惹味蔬菜🥬的新鮮多款甜品🍮及多款雪糕的選擇⋯⋯任飲啤酒🍻汽水🥤的盡情食物款式又多又惹味的滿足————————-食得滿足、吃得盡情、飲得盡興開心🥳⋯⋯就係咁簡單—————————-
實在太愛吃,唔知點減肥😅😅
工作壓力大,就特別愛吃😂😂
眼前太多美食,有食唔食、罪大惡極😁
愛九唔撘八的我、做人就會開心好多😆
懂得悉放壓力,生活才活得精彩😋

—————————
😇任飲任食:

————————
🟪飲品:啤酒🍻、汽水、茶類及多款飲品….....等等🥳
牛仔骨又靚又嫰又軟熟又好味的
多款甜品🍮及多款雪糕的選擇⋯⋯
任飲啤酒🍻汽水🥤的盡情
食物款式又多又惹味的滿足

————————-
食得滿足、吃得盡情、飲得盡興
開心🥳⋯⋯就係咁簡單
—————————-
2021-03-07 151 瀏覽
這家店食物衛生質素很差 肉類的顏色很黑 看起來很不乾淨 而且燒烤爐我開的火很小 但是一放肉下次燒烤爐里的火立馬就冒上來了 有好幾次手都差點被火燒到 服務態度非常差 服務費還收的這麽貴 憑什麼?而且食物看著就讓人很沒有食慾 大家千萬不要去 而且收費非常不合理 我們在網上的餐牌看見是178一位 但是進到去吃了還未到一個小時就叫我們買單 單上寫著198/位 於是我們找店員理論 店員也解釋的不清不楚的 我們也還是沒給著錢先 後來過了一會 這家店的一個長的凶神惡煞的男人走過來叫我們給錢 他的態度非常差 恨不得想把我們殺了 後來我們很無奈的給了錢 這是一頓吃的很不情願給錢的體驗 這家店烤肉的醬料也極其難吃 服務員看到我倒油時還跟我們說不要倒這麽多油 你的肉本來就這麽就劣質 燒烤爐又這麽容易糊 不倒油你想我們把糊的全吃了?希望大家避開這家店 見到就繞道走。

2021-03-06
2021-03-05 115 瀏覽
每次同朋友gathering通常都離唔開起打邊爐。 而韓牛呢類放題從來都唔係我杯茶, 但估唔到今次有驚喜。 一去到已經聞到好香嘅燒烤味,接待員非常有禮,好快就可以安排入座。入到去放低個袋,就即刻出去睇吓有咩好食。眼見有好多選擇,有魚生、海鮮、熱盤、大量甜品、雪糕、同埋主菜各式肉類。個人最喜歡食燒腩肉, 燒咗燶燶哋, 好香口惹味。而腸仔並唔係普通嘅腸仔,係大大條粗身嘅脆皮腸。好味!另外值得推介嘅係韓國粉絲,好正宗韓國嘅風味!甜品有軟雪糕,杯裝雪糕,同埋最正嘅係有棉花糖!整體來講,呢間餐廳嘅價錢同埋食物嘅種類性價比高,鍾意食放題嘅朋友同埋懷念漢陽苑味道嘅朋友可以黎試吓!
入到去放低個袋,就即刻出去睇吓有咩好食。
另外值得推介嘅係韓國粉絲,好正宗韓國嘅風味!
甜品有軟雪糕,杯裝雪糕,同埋最正嘅係有棉花糖!
2021-03-03 88 瀏覽
好早之前就預訂了自助餐,特別特別期待。無論事情再忙,飯還是要好好吃完的。畢竟這麼辛苦,也就是為了混口飯吃嘛!🤪🥰 明顯感覺到,自己胃口好的時候,幹什麼都有動力。吃飽飽的,才有力氣幹活! 韓燒+火鍋雙放題!任食 任飲好久沒有吃放題了,今天決定放肆一把。叫上朋友過來旺角。 去年就來過一次了,一試難忘。主要是選擇很多,食物又新鮮,又抵食。 可以一次過試自己最愛❤ 直到飽! 我自己是以蔬菜新鮮水果為主的,而我朋友專攻肉類,哈哈,一樣都不會錯過。 鮮美刺身也是任食,三文魚好厚,還有鮮蝦和刺身。美味無法抵擋。 飲品的選擇也是多種多樣,韓國進口。🤩🤩🤩最愛的是大菲菇,烤完之後,鮮美到飛起來!牛肉粒也很入味。要選擇被醃過的牛肉,雖然看上去顏色不算特別搶眼,但是味道那是一流。韓牛韓式燒烤旺角彌敦道601號創興廣場1樓

韓燒+火鍋放題!任食 任飲
好久沒有吃放題了,今天決定放肆一把。叫上朋友過來旺角。

可以一次過試自己最愛❤ 直到飽!

飲品的選擇也是多種多樣,韓國進口。🤩🤩🤩

最愛的是大菲菇,烤完之後,鮮美到飛起來!

韓牛韓式燒烤
旺角彌敦道601號創興廣場1樓
2021-03-03 96 瀏覽
久唔久都要放肆一下自己!今日食咗韓式燒烤,要食得盡興,當然要仼食啦!震撼價$228!所有食物都會refill得好快!大家吾洗去搶😂😂吾洗爭!人人有份!🤗☮️燒烤☮️肉類:雞、牛、豬!今日就冇羊!如果有就更好!魚類有多春魚、魚柳!海鮮🦞都有海蜆、卜卜蜆、魷魚!仲有好多蔬菜,例如:菠蘿、金菇、冬菇等!☮️壽司☮️估唔到仲有壽司供應!好齊整,款式多樣化,當中最有人氣嘅三文魚🍣,就快一掃而空🤣☮️海鮮☮️食物未燒熟,好肚餓。唯有食住啲新鮮嘅海鮮,有海蝦、帆立貝、青口等,全部係冰塊上,保持冰涷!仲有好多韓式熟食!🥲由於太多款,今次重點食燒烤,所以未試曬,下次要再來食😂不過,我最鍾意係香口小食印尼蝦片、麥樂雞、炸天婦羅,啤酒🍻仼飲,食得好痛快😚最後,甜品區更加令我食吾停口,可以自己動手整棉花糖、朱古力噴泉,又有雪糕、雪條、不同糕點,為整頓晚餐添上甜蜜滿足😌😍

☮️燒烤☮️

☮️壽司☮️