2023-08-04
📍 雙魚座咖啡館 (旺角)旺角通菜街123號地下A 及 B號舖早幾日諗住去花園街行下,點知發現街市對面有間好別緻嘅餐廳🍴吸引眼球,決定食埋野先去行街😊餐廳環境簡約而有格調,而且空間感大,令人坐得非常舒適😊我同朋友點左兩份lunch set,埋單$221,性價比都唔錯👍可以再去…🤤蜜糖芥末雞扒漢堡 配脆炸薯條雞扒漢堡睇落非常惹味,雞扒厚肉又夠大塊,仲有我最愛嘅蜜糖芥末汁,加埋香軟漢堡包🍔愈食愈惹味😋😋薯條炸到好香脆,就算凍左都唔會變腍,正🤩芝士汁菠菜海鮮焗千層麵呢個芝士菠菜海鮮焗千層麵,以為份量好細,點知原來係勁飽肚🤣🤣鮮蝦彈牙,加千層麵口實口感,幾特別,不過我略嫌硬身左少少🤏但係味道整體幾好👍伯爵紅茶(熱)跟餐送,味道好醇鮮奶咖啡(熱)喺咁靚環境,突然好想飲杯拉花咖啡,可以打下咭🤩🤩個拉花超級靚,花紋好細膩,師傅應該功架不凡👍💯#旺角咖啡店 #推介咖啡店 #高質餐廳 #高質Cafe #性價比高 #環境舒服 #打卡一流 #聚會之選 #咖啡控必到 #coffee #mk #旺角美食推介 #美食日記 #香港探店 #必到咖啡店 #拉花咖啡
旺角通菜街123號地下A 及 B號舖
蜜糖芥末雞扒漢堡 配脆炸薯條
芝士汁菠菜海鮮焗千層麵
伯爵紅茶(熱)
跟餐送,味道好醇
鮮奶咖啡(熱)
喺咁靚環境,突然好想飲杯拉花咖啡,可以打下咭🤩🤩