2019-10-05
最近真係發生太多事,連出街心情都無...唯有得閒食下食評,呢間corndog真係想食好耐,而且我見影相好多芝士,因為我好鍾意食芝士,所以經過都話要食!呢次係我第二次食corndog,第一次係尖沙咀batboys, 所以都會用兩者作比較呢次係叫薯仔芝士,第一眼見到嘩份量好大!大過batboy 成倍...心諗一定超正!同埋價無想像中咁貴,全部都3x,同batboy 其實差唔多價錢不過食落真係超級濟,外面厚厚薯仔粒再包住面包再住芝士...重點係3樣野都無咩味,薯仔、面包同mozzarella 芝士,三樣野本身已經好淡,如果唔係靠自己落調味根本係無味再者呢次叫薯仔再加面實在太厚,厚過舊iphone5...同batboy塊薄薄面包實在太唔同啦,不過唔肯定呢間如果叫有腸會唔會好少少,起碼都有d味道。總括我覺得呢款一般,唔肯定正宗corndog係咪咁厚皮,但如果下次再叫我一定唔會再揀呢一款!同埋服務可以好返少少...