2020-10-25 1063 瀏覽
等左成半個鐘多啲,都未上到我地放題叫左嘅食物,開頭叫嘅就泥左,之後嘅就無,好似鐘意上就上,唔鐘意上就唔會上你嘅食物。等位時都係,等左勁耐都無人理,個短髮女經理淨係理其他客,book左位同無book位都要等10-15 分鐘。食左一次唔會再食,服務質素差,淨係識講廚房一路都整緊,係呀,整緊俾其他客呀嘛!唔會再泥!NEVER VISIT AGAIN! Just one time is already too much!
2020-10-03 2752 瀏覽
跟同事再來一次,上次是食拉麵,叉燒拉麵係同事極力推介,但今次我們是...食「日式放題」呢🤤🤤因為是新開的店,所以環境相對衛生👍👍裝修也簡潔,不會太多花巧,減少塵埃堆積。還有光猛箱房,可以跟朋友自成一角聚餐😄點餐系統都十分方便,因為是電子系統點餐,不用怕漏單,或者食到一半,要問職員攞點餐紙,十分方便呢!食物大都十分好味職員熱情推介美食真的沒有推介錯誤呢😂😂雖然有些美食遲了上來,不過都無損我們的興致,可恨是...太飽啦!沒辦法再吃美味的雪糕😝期待下次再來呢🥰🥰

還有光猛箱房,可以跟朋友自成一角聚餐😄

食物大都十分好味
職員熱情推介美食真的沒有推介錯誤呢😂😂

期待下次再來呢🥰🥰
日式放題
2020-09-30
日式放題
2020-09-29 1639 瀏覽
疫情下難以出街食飯,今日難得同事生日,大家就高興地去食個午餐為壽星公慶祝生日因為限聚令於是早一日訂位每人自己order 一個定食,壽星公食左一個比目魚定食,有三大舊比目魚,一上枱各人已經我地三位因疫情下都吾敢食刺身及壽司於是各人都order熟食定食,一樣出色!太滿足的一個慶生飯!
疫情下難以出街食飯,
今日難得同事生日,
大家就高興地去食個午餐為壽星公慶祝生日

因為限聚令於是早一日訂位

每人自己order 一個定食,
壽星公食左一個比目魚定食,
有三大舊比目魚,
一上枱各人已經

我地三位因疫情下都吾敢食刺身壽司
於是各人都order熟食定食,一樣出色!
太滿足的一個慶生飯!
比目魚西京燒定食
汁煮滑蛋燒鰻魚定食
鰻魚炒飯定食
牛肉壽喜鍋定食
2020-09-24 1378 瀏覽
荃灣新開咗一間日式料理 入面嘅魚生飯好抵食😋呢個丼有三文魚、海膽、蟹肉、赤蝦、呑拿魚、蟹籽等等😋 都只係$88 性價比超高👍🏻👍🏻個魚生飯上面仲有金箔 打卡一流🤎🤎 所有魚生都好新鮮 而且仲有日式布甸🍮做甜品 大滿足🤤🤤
荃灣新開咗一間日式料理 入面嘅魚生飯好抵食😋

2020-09-23 969 瀏覽
用openrice 訂餐外賣自取明明通知有餐拎點知去到仲要等多30分鐘先有得拎,問服務員佢地d語氣態度好話妳阻住佢地搞到佢地咁.....如果唔係比左錢我一定唔會食呢間
2020-09-23
25 分鐘 (外賣自取)
2020-09-22 820 瀏覽
兩次外賣自取經驗第一次出現可以取餐標示 問待應取餐 叫我等 冇人跟進 等左十分鐘再詢問 發現原來十分鐘前 外賣已放入口右邊reception 位置 但沒有被理會第二次 電話顯示指定時間可取餐 詢問待應 又係叫我等 高大微胖長馬尾待應話 可取餐唔係佢禁 話綠茶紅豆未得 本人十分懊惱 因為我沒有預訂這東西 佢再望我電話預訂紀錄先發覺自己亂講 講錯 係下一張單未做起的食物 然後就走開 最後我俾原定時間(已標示可取餐)遲十五分鐘才取餐希望有待改善 如果唔係新舖好難生存在這疫情下
兩次外賣自取經驗

希望有待改善 如果唔係新舖好難生存在這疫情下
外賣自取
2020-09-18 1210 瀏覽
之前如心1和citywalk2吃過放题但自問吃吾到甘多... 今次阿仔介紹這店午餐除了放題外,重有鐵板燒定食~叫了定食後可每$2追加一件壽司!!!!可狂order. 鐵板燒午餐定食,好合適午餐吃吾到放题的人,可惜晚餐只做放题. 極力推介薄牛肉卷香蔥和厚牛柳粒香蒜片鐵板燒定食, 另外比目魚定食也必食. Order午餐後,可追加$2壽司 ,$2但他們用料不錯,而且所有放位賣相也不錯!絕對有心!!!另外多款十蚊小食也美味抵吃!!! 我們入了會,3000元有3xxx多元用.又送午餐.附近街坊入會化算!!!Gogogo!!!!!

2020-09-05 1654 瀏覽
荃灣漁屋新分店~ 他們所有分店主打放題~今次的新店除了放題外,午餐重有主打鐵板燒定食~另外有$2追加壽司!!!!用料上乘,抵食之選~ 鐵板燒午餐定食,好合適午餐吃吾到甘多的人,不用$100已可吃到飽飽~抵!!! 極力推介薄牛肉卷香蔥和厚牛柳粒香蒜片鐵板燒定食~色香味俱全!! Order午餐後,可追加$2壽司 , 吾好以為因為$2所以料不好,相反用料好,賣相不錯! 燒魚定食也足料,有飯,湯,沙律,甜品~不吃紅肉的可試下~ 星期六,日記得定位~😊
燒魚定食也足料,有飯,湯,沙律,甜品~不吃紅肉的可試下~
星期六,日記得定位~😊

2020-09-05
  • 鐵板燒定食~
開業至今已經第二次幫襯,餐廳整潔光猛,裝修日式Feel.坐位舒適,不覺太壓迫,講到食物就,睇相就知👍👍🤩🤩刺身夠新鮮 賣相超吸引,😱🥰有沙律,有湯,有餐飲,仲有甜品送。我一定會同朋友家人再次光顧

睇相就知👍👍🤩🤩
刺身夠新鮮
賣相超吸引,
😱🥰
有沙律,有湯,有餐飲,仲有甜品送。
我一定會同朋友家人再次光顧

2020-08-27
2020-08-23 907 瀏覽
We went there one time as the restaurant recently opened here in Nina Mall 2. First time was ok although the food serving size is smaller than expected. Taste good.Second time we went there, after asking two times the short hair girl at the entrance to be seated, she didn't bother to reply our request even though she was replying other customers.Strongly suggest to put her on training asap or give her notice if no results are shown immediately. Sad to see that a poor behaviour is impacting the

Sad to see that a poor behaviour is impacting the business and incomes of other hard working and services oriented workers.
2020-08-23
2020-08-13 1218 瀏覽
裝修方面雖然行木材簡約,但座位寬敞和簡潔,有部分卡位更方面兩三好友談心,而且環境亦見清潔,給予客人不少信心;食物方面,雖然因疫情關係暫只是定食套餐,但店主沒有hea做,一個100蚊以內午餐定食,食物嘅份量同質素絕對係100蚊以上嘅,重要的是食物嘅擺設整齊美觀,能夠吸引客人進餐,餐具方面,優雅而不花巧;而且如心分店主打係鐵板燒,但店主從沒有忘記對壽司刺身嘅要求,壽司嘅飯團從不令人失望,可見店主沒有忘記初衷。。。。。。