2024-02-24
👱🏻♀️勁鍾意韓國嘅朋友仔生日🎂今次搵左呢個間韓國餐廳同佢慶祝生日🎂🫕和牛蘑菇火鍋🌈和牛非常之嫰滑🐂店員幫我地烹製🐃灼得啱岩好👍啲牛索晒啲新鮮蔬菜嘅汁之後✅味道更加鮮甜❤️呢個好好食呀🥳🦪海膽紫菜包飯 🌈剩係睇佢個賣相已經靚到不得了😍呢個上面☝️有魚籽同埋鋪滿晒新鮮嘅海膽😋下層仲有生牛肉😋層次感超級豐富呀❤️成舊一齊放入口好正呀💯好推介比鍾食海膽嘅朋友試吓呀🥳🐃韓式生牛肉 🌈第一次咁樣食韓式生牛肉🐃口感柔軟嘅生牛肉加上秘制醬汁❤️配埋生蛋黃✅撈勻放喺炸咗嘅紫菜上面一齊食💯絕對係一個好好嘅味道新體驗喔🥳🌮煎餅拼盤 🌈一次過可以食到兩個口味嘅煎餅拼盤😋煎餅皮外脆內軟👍配埋豐富嘅餡料💯口感非常之唔錯😍秒殺 🥳醃漬前菜 🌈好喜歡傳統嘅韓式醃漬💯呢四款簡單醒胃嘅醃漬✅好開胃又爽口😋正呀🥳
🫕和牛蘑菇火鍋
🦪海膽紫菜包飯