2025-01-27
<韓國人主理~ 釜山商會>🤩位於尖沙咀韓國美食街這間韓國料理餐廳, 全部由韓國人去主理, 當中有唔少Oppa😬 而且亦主打釜山美食, 一入餐廳真係令人有置身於韓國既感覺😍Menu內有好多美食可以選擇, 今次order左呢間餐廳既必叫主食, <釜山商會特色燉煮拼盤 (小章魚, 五花肉, 蝦) {$385}😋~ 好大塊既五花肉, 新鮮大蝦, 份量超大好足料. 特別係冬天食, so warm & yummy😍<蜂蜜蒜蓉炸雞> {$205}😋 ~ 超大份量, 有好多件炸雞, 而且好香蜂蜜味, 雖然係炸雞但完全唔會覺得熱氣, 好好味.每一款食物都大大碟, 而且價錢中等合理, 性價比高, 絕對值得回頭再食👍🍲餐廳: 釜山商會🍗地址: 尖沙咀金巴利道79-81號金栢閣地下A-C號舖
🍲餐廳: 釜山商會
🍗地址: 尖沙咀金巴利道79-81號金栢閣地下A-C號舖