2015-02-16
食物質素差,員工態度更差!情人節個日諗住同男朋友靜靜地食個飯,所以留左係元朗。聽朋友講話佢係北韓人開,見幾特別就諗住帶男友去試下。一去到好彩有人走,唔洗等就入得。叫左d串燒,石鍋飯,韓國菜餅,韓式炒年糕,泡菜炒五花腩。嘿,真係嬲,首先黎左個石鍋飯,同男朋友開心share, share完仲有一大半放左係度,諗住一陣再食。點知個肥妹仔侍應走黎問係咪收得-_-"想收左佢,傻架?食左都冇10分鐘!後來d串燒黎左,咁我就好順手一路燒,一路「審」d 粉係d串燒上,點知佢話我搞到佢間鋪好大煙-_-搞到有人投訴,但重點係佢鋪頭係以BBQ作賣點,但係無抽風系統,亦都冇提我唔可以直接「審」d粉落去。好啦,開始有人等位啦,佢就想趕走我地,ok我明白,我都唔想阻人做生意,但我地叫左d食物都未食完,仲有一大碟韓國菜餅,韓式炒年糕,泡菜炒五花腩!佢我係咁望住我地,好似俾緊壓力我地咁,咩事!?食物質素真係唔好提,好普通。唯一想講係果個韓國菜餅,厚到無倫,韓國食過同見過都冇厚! 味道仲衰過酒樓d咸薄撐!係佢地呢2母女(我懷疑)ge服務態度,眼神催趕下,以及係咁樣ge食物質素,我地真係無福消受!好差ge用膳經歷!永遠都
食物質素差,員工態度更差!
好差ge用膳經歷!永遠都唔再去!