2020-12-28
我想take my time飲埋杯野唔想番工🗿1. 蘋果優格蓋茶 $38佢有得揀茶底: 桂花烏龍/ 茉莉綠茶我揀咗桂花烏龍 淡淡茶香 再加清甜嘅蘋果汁 真係幾fresh 而且飲落仲食到啲蘋果蓉 都幾飽肚 唔係啲好假化學味嘅果汁 上面個奶蓋酸酸甜甜 撈埋下面啲果蓉食 真係覺得可以通便哈哈2. 超級水果茶 $38同樣都揀左桂花烏龍茶 入面超多果肉 唔係講笑 有蘋果、橙、火龍果、百香果……成杯仲要勁大杯 做完運動過嚟飲一定爽哂 又或者喺附近返工可以過嚟買番去飲一個晏晝 好鬼抵飲 重點仲要幾健康Overall推介指數:4/5呢間已經成為我最愛飲品鋪頭三甲 味道清新又健康 感覺上唔會好似飲珍奶咁飲到好肥 但係又好大杯可以止下口癮 今鋪真係take your time 慢慢飲番日都得
1. 蘋果優格蓋茶 $38
2. 超級水果茶 $38