2016-11-21
其實咁多年來間唔中都會食下, 不過感覺係越來越差!去到門口完全無人理會, 我們因為不想逼人所以6點左右已去到,人唔多但很多張檯無執野, 又無人安排, 門口那位"小姐", 說很忙, 沒有理會我們.後來我們等了一會沒反應, 先入去就近門口的位置坐.我們坐下等了5分鐘都無人執檯, 叫了一會終於有人執並即時落單.(6:10PM) 叫了一個炸蝦餅河, 一個雞翼扎肉河, 及椰汁冰加底.因為見很多外賣都明白, 所以慢慢等候, 2位小朋友就玩住先,但開始唔對路, 一路等, 都完全無野食, 最後等了40分鐘, 先有野食.小朋友已經等到訓著左, 仲要完全無服務, 大家都係出去自己拿茶, 拿餐具, 拿碗, 見到有很多外賣, 所以可能阻慢了廚房,但無可能在6:10分呢D未最繁忙的時間, 都要等40分鐘先有野食, 好過份!!!我們在中途追了一次但完全無人理會.至於食物方面, 都叫KEEP到水平, 不過雞翼浸了落湯就林晒唔好味,同埋個蝦餅有縮水之感,所以我相信我以後唔會再來幫襯! 感覺很差!破壞了我本來星期日輕輕鬆鬆唔趕時間去食野的心情!!
後來我們等了一會沒反應, 先入去就近門口的位置坐.
小朋友已經等到訓著左, 仲要完全無服務,
大家都係出去自己拿茶, 拿餐具, 拿碗,
見到有很多外賣, 所以可能阻慢了廚房,
我們在中途追了一次但完全無人理會.
同埋個蝦餅有縮水之感,
所以我相信我以後唔會再來幫襯! 感覺很差!
破壞了我本來星期日輕輕鬆鬆唔趕時間去食野的心情!!