出開旺角,見到呢間烤肉店新開,價錢又唔算貴就試吓!一上到去,第一個感覺係好靜淨,全部卡位,有空間感~周圍都有好多貓貓,愛貓之人一定要黎!本身諗住食二人套餐,但見到D小食又好吸引,最後都係決定散叫。我地叫咗「貓抓全明星拼盤」($308),有齊豬、牛、雞共六款!個人最推薦係「滕椒雞肉」同埋「蒜香五花腩」,前者既滕椒味好突出,雞肉唔會太鞋,好食呀!後者就夠爆蒜,超惹味!見到佢有好多小食,價錢唔貴就叫黎試吓!大!推!「荔枝蝦球」!本身以為係有荔枝肉或者荔枝味,原來係蝦球外面有一層紅色凹凸外皮,望落好似荔枝皮咁!呢個食落真係超!驚!喜!佢個外皮炸得好脆,入面個蝦球又好彈牙,唔單止有造型,食落更係有口感!最重要係一D都唔貴,只係$38就有5粒!食完咸食,又叫咗三個甜品,黎個happy ending~黑糖糍粑($28):黑糖味唔會死甜,上面仲有黃豆粉,炸到外脆內軟,超好食!冰粉($19):配料非常豐富,有山楂、酒釀、紅豆、花生等配料,好夾滑滑既冰粉!黑糖豆花($22):唔好睇佢細細碗好似好普通,估佢唔到個豆味好香濃!今餐真係食到好滿足,最鍾意係佢環境好乾淨企理,店員好貼心會主動埋黎幫你換烤板!值得一
出開旺角,見到呢間烤肉店新開,價錢又唔算貴就試吓!

食完咸食,又叫咗三個甜品,黎個happy ending~

今餐真係食到好滿足,最鍾意係佢環境好乾淨企理,店員好貼心會主動埋黎幫你換烤板!值得一讚係佢會有兩部電視播住烤肉教學,整個用餐體驗都好好!
2023-12-29 121 瀏覽
臨迎聖誕慶祝節日 當然想食返餐好 慶祝一番又黎佈置充滿可愛,貓貓圖案嘅貓爪烤肉嚟食嘢見到海報有個聖誕貓貓罐好靚呀,襯返聖誕節 打咭一流份量足二人享用秘製豬梅排洋蔥牛小排豬五花泡椒肥牛猫抓藤椒雞(特別喜愛 小小辣帶香)特色牛肋條 重叫左蔬菜拼盤 烤一烤 中和一下喜歡烤薯仔重叫貓抓伴飯超多紫菜 食曬成碗意猶未盡叫多碗甜品貓爪焦糖燉蛋奶凍可愛 少少焦糖唔過甜貓抓烤肉 (旺角)旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓#貓抓烤肉#貓抓烤肉hk#烤肉#hkfoodie#hkfoodblogger #hkfoodie #hkfoodblog
臨迎聖誕慶祝節日 當然想食返餐好 慶祝一番
又黎佈置充滿可愛,貓貓圖案嘅貓爪烤肉嚟食嘢
見到海報有個聖誕貓貓罐
好靚呀,襯返聖誕節 打咭一流
份量足二人享用
秘製豬梅排
洋蔥牛小排
豬五花
泡椒肥牛
猫抓藤椒雞(特別喜愛 小小辣帶香)
特色牛肋條
超多紫菜 食曬成碗
意猶未盡叫多碗甜品
貓爪焦糖燉蛋奶凍
可愛 少少焦糖唔過甜

貓抓烤肉 (旺角)
旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓
🔥大滿足二人燒肉套餐🔥以往嘅聖誕節 多數食自助餐 一邊肉赤荷包 一邊要狂食回本 今年轉風格 食燒肉‼️ 揀咗間CP值高嘅😉 全新二人套餐折實$348 前菜/多肉拼盤/拌飯/飲品/甜品全包 食到捧住個肚走😍-🥚涼拌小皮蛋🥠鐵板豆腐前菜一冷一熱 小皮蛋晶瑩剔透 鐵板豆腐上面嗰啲秘製醬汁 好鬼惹味😋-🐷豬梅花肉/蒜香豬五花肉🥒小瓜雙拼半肥瘦五花肉烤到金黃焦脆再反轉 每面受熱均勻 淨食做生菜包或者夾瓜片 都咁好味-🐂牛五花肉/拌牛肉/雪花牛肉/籐椒牛舌🐂追加一口牛柳粒 $89牛肉係must have😙 多個部位多款醃醬 一次過食勻 追加一口牛柳粒 嚟一個豐盛全牛宴🥳🥓簿切牛五花口感油潤 有油脂甘香🥓拌牛肉汁多軟嫩肉味濃 🥓五成熟牛柳粒配秘製醬汁 very good😌🥓雪花牛仲正 燒嘅時候逼出部份油脂 火勢熱紅紅夠晒氣氛 食入口更係油脂豐腴👍-🐓籐椒雞肉/雞脆骨🍚紫菜拌飯以為雞肉只係做配搭 原來係小驚喜🤩-🍮焦糖布甸🫘黑糖豆花🍍燒菠蘿貓系裝修夠晒cute 連個小布甸都咁卡哇伊呢🥹-🥤貓草茶🥤貓檸茶檸茶解渴解膩 草茶裏面有滑嘟嘟仙草同埋chewy椰果 -📍貓抓烤肉旺角豉油街104號XX Arcade
🔥大滿足二人燒肉套餐🔥

🥤貓檸茶
檸茶解渴解膩 草茶裏面有滑嘟嘟仙草同埋chewy椰果
📍貓抓烤肉
旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓
好耐冇同呢個朋友仔食飯勒!朋友仔介紹咗間幾好氣氛嘅燒肉店一齊食,就快聖誕🎄仲有個好啱打卡嘅聖誕燒肉拼盤😍入面有齊牛肉、豬肉同雞肉,相當抵食!價錢只係$298🥳睇得又食得ღ 貓抓烤茄子 $39茄子口感軟綿綿,微辣惹味ღ 重慶小吃紅糖糍粑 $28炸得酥脆香甜🤤口感軟糯ღ 白喵雪花冰 $42🐱🐱面頭有隻白喵爪奶凍,加上cream、椰絲,再淋上士多啤梨醬,層次感非常豐富~~~ღ 貓檸茶|貓草茶 各$28~~~
就快聖誕🎄仲有個好啱打卡嘅聖誕燒肉拼盤😍

ღ 貓抓烤茄子 $39
茄子口感軟綿綿,微辣惹味

ღ 重慶小吃紅糖糍粑 $28
炸得酥脆香甜🤤口感軟糯

ღ 白喵雪花冰 $42🐱🐱

~~~ღ 貓檸茶|貓草茶 各$28~~~
2023-12-23 56 瀏覽
餐廳唔重油煙,通風和吸油煙機設施都幾好。座位都幾大,一大班朋友一齊食都無問題。二人套餐好抵食($348)!包括皮蛋、燒肉拼盤(各種豬、牛、雞肉,共7款)、燒雞軟骨、鐵板豆腐。拌飯、檸檬茶、甜品各兩份。本身以為燒肉份量未必夠食,但食到後期其實真係會好飽。其中五花肉比較驚喜,無冷藏味,肥瘦適中,好香又軟滑。鐵板豆腐超大份,足夠4人share而家聖誕餐廳仲有個貓罐頭set都非常吸引,好啱聖誕節同朋友一齊聚會過節🎄

鐵板豆腐超大份,足夠4人share

行過洗衣間果邊發現 竟然香港都開左貓爪燒肉!!店內很大 很寬敞 好有日式氣氛呀QR code下單 本來想點2人套餐 看很多人講但看看還是只想吃牛肉 全牛拼好抵呀 還有小吃看起來都好好吃呀爭札要選豆腐還是茄子 最後還是想吃燒茄子好有串燒店的燒烤風味 雖然圖示2隻辣椒但是也不會太辣 好香好吃全牛拼的肉片都是滿滿雪花 肉質量很高!CP值超高其中大推牛仔粒 一口一粒剛剛好就算不沾醬都很夠味 軟軟的 自己燒都不會太難其他的牛小排、牛五花、雪花肥牛、炭燒肥牛都好好吃 點這一盤絕對不虧後來又加點一份 玫瑰牛舌超級推薦!份量很多 薄薄的很大一片燒幾秒翻面再燒一燒就可以吃 很嫩加一點最左邊的萬能乾料一起吃 好讚的口感 一定要試呀!2個人吃得很飽才500多 在旺角太太太划算了最後再吃個甜品:紅豆豆花 連男生都吃完一碗🤭🤭不甜 真材實料 正吃完燒肉完全沒有油煙味下次還會再來
行過洗衣間果邊發現 竟然香港都開左貓爪燒肉!!

店內很大 很寬敞 好有日式氣氛呀

就算不沾醬都很夠味 軟軟的 自己燒都不會太難

後來又加點一份 玫瑰牛舌
超級推薦!份量很多 薄薄的很大一片
燒幾秒翻面再燒一燒就可以吃 很嫩

加一點最左邊的萬能乾料一起吃 好讚的口感 一定要試呀!

2個人吃得很飽才500多 在旺角太太太划算了
最後再吃個甜品:紅豆豆花 連男生都吃完一碗🤭🤭
不甜 真材實料 正

吃完燒肉完全沒有油煙味
下次還會再來

2023-12-21
  • 貓抓洋蔥牛小粒
  • 玫瑰牛舌
店名/Shop Name:貓抓烤肉地址/ Adresss: 旺角豉油街104號XX Arcade東翼1樓種類/Type:烤肉晚餐推介/Recommend:聖誕貓鑵頭人均價錢:$200店舖環境: 招財貓為主題,性價比好的烤肉餐廳交通:旺角地鐵站行3分鐘上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️聖誕貓鑵頭 $298貓罐頭由雞肉牛肉和豬肉多種不同口味的肉類組成的烤肉拼盤,但是賣相非常吸引,一個巨型貓罐頭外貌,加上聖誕裝飾,非常切合聖誕節氣氛,只係賣相已覺得非常靚,不同口味的肉,肉質非常好,味道也一流,一定要是他們不同口味的烤肉汁,柚子醋、傳統烤肉汁和特製的調味粉,每一片肉都有不同口味,非常精彩蔬菜樂園 $32有金菇冬菇,翠玉瓜茄子和薯仔組成的蔬菜拼盤,厚薄切得啱啱好用來燒烤剛剛合適猫紋冰粉牛奶 $35主要是牛奶冰涼粉和黑糖做成的特色飲品,再加埋忌廉令到成杯飲品非常香滑,冰涼粉微微帶甜味,整杯飲品非常好的平衡貓草茶 $28像是小麥草的健康飲品,比較清爽像前菜的那兩碟蘿蔔絲,記着不是用來吃的,是用來清洗鐵板,非常好玩
店名/Shop Name:貓抓烤肉
種類/Type:烤肉晚餐
推介/Recommend:聖誕貓鑵頭
人均價錢:$200
店舖環境:
招財貓為主題,性價比好的烤肉餐廳
交通:旺角地鐵站行3分鐘
上菜速度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物口味:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

聖誕貓鑵頭 $298

蔬菜樂園 $32
有金菇冬菇,翠玉瓜茄子和薯仔組成的蔬菜拼盤,
厚薄切得啱啱好用來燒烤剛剛合適

猫紋冰粉牛奶 $35

貓草茶 $28
像是小麥草的健康飲品,比較清爽

2023-12-18
  • 貓罐頭拼盤
2023-12-18 73 瀏覽
📍🐈 貓抓烤肉 -旺角🐈‍⬛📍#chowweisik鹹#chowweisik旺角貓貓為主題嘅烤肉餐廳🐈🐈‍⬛周圍都係貓貓嘅身形而且店家好貼心PS 🔔喺牆上嘅電視會播放烤肉嘅示範睇完之後跟住烤就最好食🤤估唔到性價比超高‼️🫶🏻而且嘢食份量都好大碟!二人餐對於情侶嚟講都綽綽有餘就算再追加價錢都非常合理😌一🐾 二人套餐|$348🐾川味凉拌小皮蛋冇晒皮蛋嘅關係皮蛋嘅關係轉咗紅糖糍粑俾我哋口感煙韌韌🫶🏻 啱晒飯前飯後食🐾全明星拼盤呢個拼盤包含七款肉類😳😱本身肉類都有調味,包括:藤椒、蒜香🧄值得一讚每款肉類都保持到肉汁而且真係食到醃製過之後嘅味道,但係有唔會太鹹非常非常推薦藤椒雞腿肉🌶️‼️記住要連埋成盤落去烤 嗰個辣,同埋香味超好食🤤🫶🏻🐾雞脆骨呢個份量又係大到傻咗🤣而且都係調味,剛剛好🐈‍⬛🐾鐵板豆腐鐵板豆腐就略嫌唔夠熱但係嗰張就好好食😌 食埋烤肉,又有豆腐,好滿足🐾貓抓拌飯2份食烤肉,當然要食埋飯有充分慷慨嘅紫菜🫶🏻🐾貓草茶/貓檸檬茶 2杯飲品就有兩款我自己就鍾意檸檬茶多啲🐾貓爪焦糖布丁/貓抓黑糖豆花 2款黑糖豆花甜度比較低唔使驚甜品過分甜 剛剛好👍雜菜沙律可以揀生菜🥬 加埋啲肉食就可以減低個
📍🐈 貓抓烤肉 -旺角🐈‍⬛📍

而且店家好貼心
PS 🔔喺牆上嘅電視會播放烤肉嘅示範
睇完之後跟住烤就最好食🤤

估唔到性價比超高‼️🫶🏻
而且嘢食份量都好大碟!
二人餐對於情侶嚟講都綽綽有餘

轉咗紅糖糍粑俾我哋
口感煙韌韌🫶🏻 啱晒飯前飯後食

🐾全明星拼盤
呢個拼盤包含七款肉類😳😱
本身肉類都有調味,包括:藤椒、蒜香🧄
值得一讚每款肉類都保持到肉汁
而且真係食到醃製過之後嘅味道,但係有唔會太鹹
非常非常推薦藤椒雞腿肉🌶️‼️
記住要連埋成盤落去烤
嗰個辣,同埋香味超好食🤤🫶🏻

🐾雞脆骨
呢個份量又係大到傻咗🤣
而且都係調味,剛剛好🐈‍⬛

🐾鐵板豆腐
鐵板豆腐就略嫌唔夠熱
但係嗰張就好好食😌
食埋烤肉,又有豆腐,好滿足

🐾貓抓拌飯2份
食烤肉,當然要食埋飯
有充分慷慨嘅紫菜🫶🏻

唔使驚甜品過分甜 剛剛好👍

雜菜沙律
可以揀生菜🥬 加埋啲肉食就可以減低個肥膩嘅感覺🤤

🚏

貓抓烤肉 (旺角)
2023-12-17 79 瀏覽
愛貓🐱嘅我,知道旺角新開咗一間以貓做主題嘅燒肉店之後,當然即刻要去朝聖啦❣️一開頭我只抱住打卡嘅心態,估唔到會有意外驚奇!呢度無論價錢、食物質素定份量都符合晒我嘅標準😍環境雖然餐廳係食燒肉,但燒烤嘅臭味一啲都唔勁,佢嘅通風系統做得相當唔錯!而且呢度地方仲好乾淨企離,一大班朋友嚟食亦好有私人空間,一啲都唔覺得逼夾!最重要嘅係,餐廳有好多貓貓公仔同圖畫🐈🐈‍⬛食物個人覺得佢嘅套餐menu比起單點食物更為抵食!我哋當日叫咗個2人套餐 ($348),入面有麻辣青瓜、燒肉拼盤(各種豬、牛、雞肉,共7款)、燒雞軟骨、鐵板豆腐、拌飯🍚2份、檸檬茶、甜品、生菜。開頭我哋都擔心啲燒肉未必夠食,但食到後期其實真係會好飽,基本上唔使額外再叫其他食物🤭我尤其鍾意牛舌,因為麻麻辣辣咁,好啱我口味!至於其他燒肉,啲醃汁都好正,好高質!當然啦,一定唔可以同貴價和牛比,但咁平嘅價錢,我真係冇嘢要投訴!自己喺屋企整燒肉都一定唔止呢個價錢😆仲有仲有佢杯檸檬茶真係好好飲,入面有埋青檸🍋,唔太甜,但就好fresh好解渴🩷而Bonus就係餐廳啲姐姐👧🏼好nice!好似我咁,想食燒肉,但又唔想俾咁多錢,我首選一定會嚟呢度!而家聖誕

食物

好似我咁,想食燒肉,但又唔想俾咁多錢,我首選一定會嚟呢度!而家聖誕🌲,餐廳仲有個貓罐頭🥫set都非常吸引🤩下次四個人去食可以叫埋呢個set!
2023-11-13 300 瀏覽
比佢個貓字吸引咗入黎,星期五晚市時段,人唔多。我哋叫咗個2人set,都幾多野食,但因為我自己唔太好BBQ豬同雞,最終都食剩咗D。杯凍檸茶好好飲,重好cute,後面果碟牛,薄過打邊爐肥牛,超級辣,D辣係慢慢出黎,但個味好正,四川風味個飯都好食喔!同某日式燒肉個飯好似好似🤭茄子唔洗燒,黎到直接食,好似食串燒果D燒茄子咁,都好好食個Set迫我哋叫兩款甜品,個豆腐花有食哂,但下圖個冰食咗兩啖無食了其實食完成餐飯我都唔係好確定我食咗咩菜🤣應該係川菜BBQ總結:大至上都Ok嘅

比佢個貓字吸引咗入黎,星期五晚市時段,人唔多。

個飯都好食喔!同某日式燒肉個飯好似好似🤭
茄子唔洗燒,黎到直接食,好似食串燒果D燒茄子咁,都好好食

其實食完成餐飯我都唔係好確定我食咗咩菜🤣應該係川菜BBQ
總結:大至上都Ok嘅

2023-11-03
做storellet app 會員單點滿$500可以58折食燒肉整體啲肉算係中庸發揮,不過而家特價平均$50左右一碟肉又真係幾抵食😆.📍玫瑰牛舌($98➡️$57)✨必點推介!賣相精緻💖食落牛味濃郁爽嫩之餘又有彈性,係今餐嘅MVP 🤩.📍貓抓牛小排($108➡️$63)一客8片,牛肉冇醃過點埋佢地嘅雪米餅乾醬有啲似孜然羊肉,幾惹味.📍貓抓芝士雞($66➡️$38)再將雞肉點落芝士醬,拉絲嘅效果真係滿分🌟芝士味道鹹香,值得encore✨.📍貓抓洋蔥牛小粒($92➡️$53)牛肉肥瘦均勻,但牛味唔突出,一般 .📍鳳梨梅花肉($88➡️$51)梅花肉唔會太乾,最正係個菠蘿超juicy夠香甜🍍.📍香脆薯餅($42➡️$24)薯格3件再切開有6小件炸到外脆內軟,中間好creamy🤤中間再配上粟米、青豆同蘿蔔粒,澱粉控唔好錯過🤘🏻.📍蔬菜樂園($32➡️$19)有齊6款蔬菜,包括:金菇、冬菇、茄子、翠玉瓜、洋蔥🧅同薯仔🥔.📍黑喵雪花冰($42➡️$24)雪花冰有2款,我哋點咗Oreo口味🖤椰子冰上面加上Oreo餅乾碎同煉奶,冰冰涼涼勁清爽❄️.📍貓抓焦糖布丁($26➡️$15)質感比較死實,可以skip.📍貓檸茶($

📍玫瑰牛舌($98➡️$57)
✨必點推介!賣相精緻💖食落牛味濃郁
爽嫩之餘又有彈性,係今餐嘅MVP 🤩

📍貓抓牛小排($108➡️$63)
一客8片,牛肉冇醃過
點埋佢地嘅雪米餅乾醬有啲似孜然羊肉,幾惹味

📍貓抓芝士雞($66➡️$38)
再將雞肉點落芝士醬,拉絲嘅效果真係滿分🌟
芝士味道鹹香,值得encore✨

📍貓抓洋蔥牛小粒($92➡️$53)
牛肉肥瘦均勻,但牛味唔突出,一般

📍鳳梨梅花肉($88➡️$51)
梅花肉唔會太乾,最正係個菠蘿超juicy夠香甜🍍
📍香脆薯餅($42➡️$24)
薯格3件再切開有6小件
炸到外脆內軟,中間好creamy🤤
中間再配上粟米、青豆同蘿蔔粒,澱粉控唔好錯過🤘🏻

📍蔬菜樂園($32➡️$19)
📍黑喵雪花冰($42➡️$24)
雪花冰有2款,我哋點咗Oreo口味🖤
椰子冰上面加上Oreo餅乾碎同煉奶,冰冰涼涼勁清爽❄️

📍貓抓焦糖布丁($26➡️$15)
質感比較死實,可以skip

📍貓檸茶($28➡️$16)
📍貓草茶($28➡️$16)
檸檬茶加入青檸,酸酸甜甜地好容易入口💚
貓草茶用奇異果同椰果做底,味道更清爽🌿
在這個令人垂涎欲滴的美食饗宴中,我有幸品嚐到了一系列令人驚艷的烤肉佳餚,包括烤肉拼盤、烤五花肉和龍利柳。現在,讓我向大家詳細報告這些令人欲罷不能的美食體驗。首先,烤肉拼盤帶來了一股肉香四溢的風暴。這個拼盤結合了牛肉、豬肉和雞肉等多種肉類,在炭火上烤製而成。每一片肉都經過精心調味,使其質感鮮嫩多汁,口感豐富。一口咬下,肉汁四溢,肉香在口中綻放,令人陶醉。這份烤肉拼盤的多樣性讓人愛不釋手,每一種肉類都展現出獨特而豐富的風味,讓人感受到肉食的極致享受。接下來,讓我們聚焦於烤五花肉這道令人難以忘懷的美食。優質的五花肉經過烤製,外層金黃酥脆,內部肉質鮮嫩多汁,每一口都是一次口感的盛宴。吃到嘴裡時,脂肪在舌尖上融化,釋放出濃郁的肉香,令人欲罷不能。烤五花肉的層次感和口感豐富,絕對是烤肉饗宴中的亮點之一。最後,讓我們來品味一下龍利柳這道驚艷的美味。這種特殊品種的牛肉經過精心處理和烤製,肉質細嫩多汁。龍利柳的肉質結實而彈牙,入口後散發出濃郁的奶香味道,讓人驚喜連連。每一口龍利柳都如絲絲綿綿的肉絲在舌尖輕舞,帶來滿滿的幸福感。這種極致的美味將給你帶來一場舌尖上的盛宴,絕對是不容錯過的烤肉之選。總結而言,

總結而言,這場炙燒美食饗宴給我帶來了無盡的肉香享受。烤肉拼盤的多樣性、烤五花肉的脆嫩口感以及龍利柳的奶香風味,每一道菜都散發著令人難以抗拒的誘惑力。這樣的美食饗宴值得與摯愛的人、好友或同事一同分享,共同享受這份美味的盛宴,創造美好的回憶和共同的快樂時光。不論是在家庭聚會、友人相聚或商務宴會上,這樣的烤肉饗宴都能為您帶來非凡的味覺體驗,讓您沉浸於肉香的魅力中。
2023-07-25
  • 貓爪全明星拼盤
2023-08-23 348 瀏覽
之前食過午市set餐覺得性價比都唔錯👍🏻所以就同老公過去食,食完好耐未試過咁飽!兩個人叫咗二人餐,但如果你係細胃代表,千祈唔好亂叫!因為太飽啦!入到去晚市人流唔算太多,所以有人幫我地燒野食。真係冇燒過肥牛所以有個人幫吓手都幾好👍🏻 最好食係所有有泡椒調味嘅肉! 佢啲雞肉係好滑好嫩但如果你都幾驚辣就唔好亂試,都真係幾辣吓我地有將其中一個飯轉咗做紫菜飯(好似牛角飯)同埋其中一個甜品轉做佢地特色貓貓甜品!佢唔係剩係得個樣,仲要好打卡able 又好食食物: 4.5/5 整潔:4/5服務:4/5份量:5/5性價比:4.5/5泡椒肥牛add-on dessert 貓抓全明星
最好食係所有有泡椒調味嘅肉! 佢啲雞肉係好滑好嫩

但如果你都幾驚辣就唔好亂試,都真係幾辣吓

食物: 4.5/5

• 貓抓全明星拼盤
  • 黑貓雪花冰
  • 貓草茶
2023-07-19 397 瀏覽
店舖裝修充滿貓貓嘅蹤影 店內有好多打卡位🐾🐾貓抓全明星拼盤一盤有七種不同肉類炭燒梅花肉、秘制牛五花、雪花牛肉、藤椒雞、藤椒牛舌、蒜香豬五花、現拌牛肉肉質都算新鮮 ,調味偏向重慶風 比較辣同香口 係香港烤肉店比較少有喜歡重口味嘅人士一定要試吓👍🐾貓抓喵宇宙炸雞塊熱辣香脆炸外皮 內裏肉質鮮嫩有肉汁🐾白喵雪花冰上面嘅布甸有淡淡的奶香,雪花冰中間仲有椰果粒 一口搭配草莓醬 酸酸甜甜❤️-*到訪時間係四月,補寫食評
店舖裝修充滿貓貓嘅蹤影
店內有好多打卡位🐾

貓抓全明星拼盤
一盤有七種不同肉類
肉質都算新鮮 ,調味偏向重慶風 比較辣同香口
係香港烤肉店比較少有
喜歡重口味嘅人士一定要試吓👍

貓抓喵宇宙炸雞
熱辣香脆炸外皮 內裏肉質鮮嫩有肉汁

白喵雪花冰
上面嘅布甸有淡淡的奶香,雪花冰中間仲有椰果粒
一口搭配草莓醬 酸酸甜甜❤️
*到訪時間係四月,補寫食評
  • 貓抓全明星拼盤
2023-07-19 208 瀏覽
啲肉好似急凍拎出嚟嗰啲垃圾肉咁整體都麻麻地 唔會想食第二次而且open rice訂位話有78折 結果埋單先告知套餐並沒有優惠 店員並沒有提前告知 之後互相推卸責任 最後話淨係話免收我地10%服務費…好大漏洞 😂😂
啲肉好似急凍拎出嚟嗰啲垃圾肉咁
整體都麻麻地 唔會想食第二次