2005-02-09 28 瀏覽
坐得夠唔錯,裝飾有少少心思。平平地食個扒,當然唔會要求高,都去得過。
(非會員)
2005-02-05 27 瀏覽
開張時都ok, 之後好唔好味!最近再去, 都唔好食, 茶餐廳風味,但係又貴過人!!!
開張時都ok, 之後好唔好味!
最近再去, 都唔好食, 茶餐廳風味,
但係又貴過人!!!
(非會員)
2005-01-24 25 瀏覽
因為我同我個friend 都係住黃大仙有次禮拜6 晚咪走去試下囉唔係等左好耐就有位喇~ d扒餐好抵食, 我食牛柳($38)我個friend食西冷扒($48)成個餐有埋湯,蒜茸包,同野飲d湯都好濃, 唔會水汪汪, 蒜茸包非常好味!個扒餐都好快就黎喇, 大大件架都夠飽餐廳d氣氛唔錯, 襯番個名"藍天使"都以藍色為主要.o個陣接近christmas, 我見佢都有聖誕自助餐都只係$138蚊咋, 好多野食囉,佢有埋聖誕老人派禮物添架! 可惜我冇去到丫, 真係想去架我1另外有次我自己1個去食lunch勁多學生去食囉, 我o個個牛仔骨埋單都係$40都係有湯,餐包同野飲, 我份牛仔骨熱辣辣上抬囉係超熱, 唔小心會"辣"親咀, 不過真係好好味呀!!佢d 服務都唔錯呀, 好夠人手做野.不過我自己去食lunch o個次就將我個牛仔骨同隔離抬個豬扒搞亂左, 但係我想講o個個女仔知唔知叫既係豬扒架, 我個牛仔骨去左佢度, 佢都好似唔知咁, 拎起刀叉既, 好彩我叫住個waiter咋!!
因為我同我個friend 都係住黃大仙
有次禮拜6 晚咪走去試下囉
唔係等左好耐就有位喇~
d扒餐好抵食, 我食牛柳($38)
我個friend食西冷扒($48)
成個餐有埋湯,蒜茸包,同野飲
d湯都好濃, 唔會水汪汪, 蒜茸包非常好味!
個扒餐都好快就黎喇, 大大件架都夠飽
餐廳d氣氛唔錯, 襯番個名"藍天使"
都以藍色為主要.

o個陣接近christmas, 我見佢都有聖誕自助餐

另外有次我自己1個去食lunch
勁多學生去食囉, 我o個個牛仔骨埋單都係$40
都係有湯,餐包同野飲, 我份牛仔骨熱辣辣上抬囉係
超熱, 唔小心會"辣"親咀, 不過真係好好味呀!!

佢d 服務都唔錯呀, 好夠人手做野.