2019-01-12
【 💗港女得反二十蚊想食甜品仲要食米芝蓮⁉️ 】➖➖➖➖➖ 冇野可以阻到我食甜品 食完飯食 無胃口都要甜品當正餐✌🏿想平時甜品就要試呢間價錢極親民嘅中式甜品鋪🤤🤤 呢間係新蒲崗嘅店品鋪其實都好出名 tvb介紹過不特止 仲係米芝蓮推介甜品鋪🙊 個啲乜乜芝麻糊杏仁露啲老餅野😝之外仲有芒果西米露等等等都唔過$20 阿 這一碗讓心裏好滿 💓💓💓➖➖➖➖➖楊枝甘露➡️ $21蛋白燉鮮奶➡️ $21➖➖➖➖➖偏私主觀評價💁🏻♂💁🏻♀💁🏻♀WI: 我今次叫咗楊枝甘露同埋蛋白燉鮮奶🤤我覺得楊枝甘露性價品好高呢 完全完勝松記 勁涷冰芒果味好夠 ✌🏿encore✌🏿至於蛋白燉鮮奶都好高質喔 同澳門義順牛奶有得揮💗 💁🏻♂WU: 表示呀wi 自己去食冇帶我🙃冇野好講 完🤷🏻 ➖➖➖➖➖華園甜品專家新蒲崗祟齡街38號地下➖➖➖➖➖
楊枝甘露➡️ $21
蛋白燉鮮奶➡️ $21