2018-09-11
由新開到而家 一直都想嚟食嘢 期待有TBBT 既感覺(笑) 可惜店員制服唔係penny果套衫😂 見到食評好多話要等好耐 所以早啲去 因為星期一 六點之前已經入坐 唔洗點樣等叫左兩個前菜先 爆辣炸蝦同牛油果多士都叫咗杯cucumber mojito 但係酒味重咗啲 青瓜味薄荷葉味少咗冇咁清新感覺蝦呢就差少少 同我想像唔一樣 平時我唔食沙律醬但係呢個汁我都接受到而superfood 牛油果toast好正 一件麵包切開6份 上面都鋪滿牛油果件同醬 講真兩個人食完真係叫得上夠皮😂😂而main course就叫咗一個烤雞burger同鮮蝦天使麵個份量真係大到喊 可惜天使麵煮得太冧 爽口啲應該冇咁漏食完咁多嘢其實已經好飽 但係唔憤氣 始終過嚟係為咗食甜品😂😂 格硬叫咗兩件cake (chocolate dough and red velvet)埋單八百幾但係覺得三個人食先啱啱好 😂
叫左兩個前菜先 爆辣炸蝦同牛油果多士
個份量真係大到喊 可惜天使麵煮得太冧 爽口啲應該冇咁漏