2004-03-21 13 瀏覽
前日睇戲前亦去左kcf食d野頂肚叫左成桶水牛雞翼($39), 有10隻我同男友都覺得唔好味呀...好怪...甜甜地又辣辣地咁...好似甜醬溝辣醬咁0既味..同埋好濕呀d雞翼...食到我地喊哂口係kfc最難食0既雞!不過可能我地唔識食啦...亦係第一次試buffalo wings我知道buffalo wings係幾popular0既美式野...如果有人食過呢度同埋其他地方0既buffalo wings, 肴望可以聽下你地0既comments
前日睇戲前亦去左kcf食d野頂肚
叫左成桶水牛雞翼($39), 有10隻
係kfc最難食0既雞!
2004-03-19 17 瀏覽
琴晚黎呢度食,叫0左個旋風雞卷餐$23,另外加4蚊要碗湯,再加9蚊要0左各一隻水牛雞槌同水牛雞翼.其實我係同男友當tea咁食,個旋風雞卷唔錯啦,感覺冇叫炸雞咁熱氣囉.個脆薯格係岩岩炸好,夠哂熱.碗硯湯就一般啦,薯仔好多囉,哈哈9蚊2隻0既雞槌雞翼,講真,係貪新鮮試,不過有d失望.個雞好濕,少少辣多多鹹,味道怪怪地,我自己唔太接受到...有d似南乳0既質感...
2004-03-17 30 瀏覽
附上buffalo wings玉照一張,$9/兩隻,味道都唔錯~搵日再去擦多幾隻先!
2004-03-17 19 瀏覽
食KFC,叫o左個2號餐~嘩!D雞做乜縮晒水o既?呃錢bor!另外仲叫o左小妹想試已久o既buffalo wings。賣得都唔平,$9先得兩隻;叫餐o既話加$16有4隻,不過又食唔晒o播,所以最後都係散買兩隻試下。整得原來都ok,隻雞翼幾有肉地,D汁又夠酸,唔錯!題外話,呢間KFC原來有好多回教徒幫襯,可能因為近清真寺吧!小妹坐樓上,放眼一望都見唔到幾個中國人(清潔嬸嬸除外~),幾乎以為自己去o左外國添!
2003-10-01 24 瀏覽
近呢兩次去發覺KFC meal set由以為配好好食的格格脆薯變成配薯蓉喇..Cut Cost都唔使攪到同以前差好遠嘛?!!~唔滯呀!
唔滯呀!
2003-09-04 20 瀏覽
KFC 的網頁係有分店地址架...........
KFC 的網頁係有分店地址架...........
2003-09-03 21 瀏覽
炸薯蔥圈好諗,唔脆。宜家$88同$68 d set,都唔抵食,以前有d set都係咁既價錢,野食既種類同份量都多好多,食唔晒tim ar。希望佢多d推出抵d set la。去過肯德基既網頁,連各分店既地址都無,又用好多英文。唔得好差。
炸薯蔥圈好諗,唔脆。
2003-07-03 18 瀏覽
等了很久,終於又可以吃到kfc 的鬆餅了。 size 小了點,外皮有點蜜糖味,但烤得太焦,結果外面很硬。不過,中間軟軟的,好有牛油味。如果可以平點就好。但這店的staff 的行動好慢,黑口黑面,一副不想做的樣子﹗
等了很久,終於又可以吃到kfc 的鬆餅了。
如果可以平點就好。
2002-01-08 139 瀏覽
終於有機會食到爆谷雞了.雞粒本身巳很夠味,如再加上全包味粉,肯定鹹到跳舞.沒去很久,kfc多了很多品種,如脆雞柳,皮脆肉滑.不過雪過炸過,都沒什雞味可言了,唯有點醬汁.
終於有機會食到爆谷雞了.