2024-04-17 9 瀏覽
同朋友行完山,然後就去東涌東薈城食晚餐大家又想食片皮鴨,所以就揀咗呢間!餐牌有好多選擇,仲有套餐我地就散叫,2個人叫咗半隻烤鴨、海膽金沙豆腐、北京小丸子餐廳環境幾靚,坐得好舒服羲和馳名烤鴨(半隻) ($268)師傅會係附近即場表演片皮鴨,手法純熟,乾淨俐落片皮鴨會分為3小碟,每碟有不同嘅食法侍應亦會介紹片皮鴨嘅建議食法八寶盒同薄餅,盒內有不同嘅醬料,有青瓜條,京蔥絲,甜麵醬,紫洋蔥、藍莓醬,山渣條、爆炸糖、芥末醬第1碟烤鴨皮😁烤得好脆,充滿住油香,沾藍莓醬加爆炸糖,口感好豐富特別第2碟烤鴨胸肉外皮好香脆,肉質好嫩,煙靭彈牙第3碟鴨髀肉😋髀肉肥瘦均勻,肉質嫩滑,外皮烤到好香脆,我較喜歡包薄餅食,加入青瓜條,京蔥絲,甜麵醬,好食海膽金沙豆腐($168)🥰份量好大,一大鍋海膽金沙色澤好靚,金黃色,豆腐好嫩滑,配飯一流北京小丸子($108)😚外皮都幾香脆,肉質Juicy ,配上芥末醬,味道幾夾
同朋友行完山,然後就去東涌東薈城食晚餐
大家又想食片皮鴨,所以就揀咗呢間!

餐牌有好多選擇,仲有套餐
我地就散叫,2個人叫咗半隻烤鴨、海膽金沙豆腐、北京小丸子

餐廳環境幾靚,坐得好舒服

羲和馳名烤鴨(半隻) ($268)

師傅會係附近即場表演片皮鴨,手法純熟,乾淨俐落

片皮鴨會分為3小碟,每碟有不同嘅食法

侍應亦會介紹片皮鴨嘅建議食法

第1碟烤鴨皮😁
烤得好脆,充滿住油香,
沾藍莓醬加爆炸糖,口感好豐富特別

第2碟烤鴨胸肉
外皮好香脆,肉質好嫩,煙靭彈牙

第3碟鴨髀肉😋

海膽金沙豆腐($168)🥰
份量好大,一大鍋
海膽金沙色澤好靚,金黃色,豆腐好嫩滑,
配飯一流

北京小丸子($108)😚
外皮都幾香脆,肉質Juicy ,
配上芥末醬,味道幾夾

2024-04-15 21 瀏覽
上星期紅日去咗東涌outlet shopping🥹行咗半日夜晚想食中菜就去咗呢間食片皮鴨!有非常抵食嘅套餐春季自選套餐兩位$788重點當然係半隻馳名烤鴨加八寶盒🤤烤鴨有三種唔同部位配搭返建議食法,新穎又好味!比較喜歡點芥末醬,中和返鴨皮少少油膩感就咁食都非常好食!另外都非常鍾意黃扒魚肚同松露海皇羹😋非常推薦既籠仔櫻花蝦海味蒸飯!超級好食,唔同嘅海味令香味同味道都超級豐富!食埋甜品楊枝甘露,非常完美!
上星期紅日去咗東涌outlet shopping🥹
行咗半日夜晚想食中菜
就去咗呢間食片皮鴨!

有非常抵食嘅套餐
春季自選套餐兩位$788

重點當然係半隻馳名烤鴨加八寶盒🤤
烤鴨有三種唔同部位
配搭返建議食法,新穎又好味!
比較喜歡點芥末醬,中和返鴨皮少少油膩感
就咁食都非常好食!

另外都非常鍾意黃扒魚肚同松露海皇羹😋

非常推薦既籠仔櫻花蝦海味蒸飯!
超級好食,唔同嘅海味令香味同味道都超級豐富!

食埋甜品楊枝甘露,非常完美!

2024-04-12 15 瀏覽
東涌中菜館食片皮鴨馳名烤鴨(半隻) $268兩個人食半隻就岩岩好 價錢已經包括百寶盒同薄餅 師傅會係隔離現場切烤鴨並分為三道鴨肉 枱上都有容器幫烤鴨保溫去減慢變凍嘅速度!1️⃣鴨胸皮 勁脆勁香酥充滿油香~ 建議先蘸藍莓醬再蘸爆炸糖2️⃣鴨胸肉 皮脆肉嫩 蘸上秘制芥未醬 酸中帶點甜同時解膩3️⃣鴨腿肉 可以包薄餅一齊食啦~我就比較中意傳統食法:包薄餅再加入青瓜條 京蔥絲 同甜麵醬一齊食好惹味!乾鍋菜花 $107一上枱已經勁香 椰菜花再配上啲碎肉 食落充滿鑊氣又夠香辣 啲汁撈飯一流!京式小籠包/4個 $68一口小籠包咬落勁juicy!宮廷紅豆糕/4件 $38紅豆蓉磨得好滑 入口即化!薑茶芝麻湯圓(2粒) $48暖到入心再配大大粒湯圓絲苗白飯 $15茶位 $12/位加一服務費羲和小館 (東涌)東涌達東路20號東薈城名店倉4樓417號舖
東涌中菜館食片皮鴨

馳名烤鴨(半隻) $268

2️⃣鴨胸肉 皮脆肉嫩 蘸上秘制芥未醬 酸中帶點甜同時解膩
3️⃣鴨腿肉 可以包薄餅一齊食啦~

乾鍋菜花 $107

京式小籠包/4個 $68
一口小籠包咬落勁juicy!

宮廷紅豆糕/4件 $38
紅豆蓉磨得好滑 入口即化!
薑茶芝麻湯圓(2粒) $48
暖到入心再配大大粒湯圓

絲苗白飯 $15

茶位 $12/位
加一服務費

羲和小館 (東涌)
東涌達東路20號東薈城名店倉4樓417號舖
2024-04-09 28 瀏覽
羲和小館東薈城食東北北京菜 門口睇落好似好細入面用來環境大之餘,裝修設計的確嘅有中國風點心都係用木製大框蒸架上菜如果講套餐比以前真係平咗好多最新價錢係$98可以食到五樣嘢前菜主菜甜品 飲品/ 湯品 蔬菜揀咗個櫻花蝦海皇炒飯 -白灼田園蔬菜-蜜汁脆芋絲-青檸梳打-宮廷美點 今日嘅蔬菜係白菜 脆芋絲甜甜地脆口越食越想食 當然個份量唔會話好大 不過叫做可以食到五樣嘢 櫻花蝦炒飯唔會太油 用蝦粒香蔥爆炒羲和蝦餃皇/4粒 香芒凍布甸 呢個又整得幾精緻此一個盆栽湯羹係一個小膠鏟😂
羲和小館
東薈城食東北北京菜 門口睇落好似好細
入面用來環境大之餘,裝修設計的確嘅有中國風
點心都係用木製大框蒸架上菜

-宮廷美點

羲和蝦餃皇/4粒

香芒凍布甸 呢個又整得幾精緻此一個盆栽
湯羹係一個小膠鏟😂
今日同屋企人諗住好耐無食過片皮鴨,就諗住係附近睇下有咩酒樓有得食,點知發現原來東薈城入面有間主打食鴨既古色古香嘅中菜館🥢諗都無諗就揀左。呢間既價錢係中高位,但份量同價錢都成正比,加上如果依家食套餐就好划算🤩有齊前菜到甜品🍮2個女仔係完全食唔晒,我諗3-4個人share既話都可以🤭。🐒春季自選套餐(2位)💰$788✨前菜👉🏻巴蜀口水雞✨湯👉🏻黃扒魚肚👉🏻松露海皇羹✨主菜👉🏻四川水煮魚(2位用)👉🏻鮑魚雞粒燜飯(例)👉🏻馳名烤鴨(半隻)配八寶盒✨甜品👉🏻薑汁紅棗小桃膠👉🏻楊枝甘露。成個set既份量真係好多,而且都有齊哂各款美食,由前菜到最重要既烤鴨都有🪿所以嗌呢個set就可以滿足唔同要求🥳而如果要加人數既話都可以額外加購➕所以都好flexible,唔會因為人數而限制要嗌邊個set

🐒春季自選套餐(2位)💰$788
✨前菜
👉🏻巴蜀口水雞

✨湯
👉🏻黃扒魚肚
👉🏻松露海皇羹

✨主菜
👉🏻四川水煮魚(2位用)

👉🏻鮑魚雞粒燜飯(例)

👉🏻馳名烤鴨(半隻)配八寶盒

甜品
👉🏻薑汁紅棗小桃膠
👉🏻楊枝甘露

2024-04-08 23 瀏覽
今晚同朋友嚟食期待已久既片皮鴨叫咗半隻,師傅會係你面前切,片皮鴨夠肥美,顏色好靚,而且肉都好嫩,價錢已經包埋八寶盒同薄餅!幾抵食😋八寶盒中有唔同既配料同醬汁,任君選擇,食之前侍應都會介紹食咩部位要沾邊隻醬汁~松露蝦球伊麵好香既松露味,蝦球好大隻,夠新鮮,爽口彈牙,因為個汁夠稠,所以伊麵都好掛汁!拆骨肉燉白菜個湯底非常鮮味,用咗大白菜、雲耳、拆骨肉等熬製而成,所以食之前都飲咗碗湯~ delicious黑松露蠔仔煎蛋因為好鐘意食松露所以叫埋呢個黑松露蛋,蠔仔夠肥美,而且好足料,黑松露係鋪係蛋上面,食前沾少少更可以帶出蠔仔嘅鮮味特色宮爆雞丁份量都幾多,鑊氣十足,雖然有好多乾辣椒同花椒,但係只帶微辣,麻香較重,唔食得辣嘅人都可以一試!

今晚同朋友嚟食期待已久既片皮鴨
叫咗半隻,師傅會係你面前切,
片皮鴨夠肥美,顏色好靚,而且肉都好嫩,
價錢已經包埋八寶盒同薄餅!幾抵食😋
八寶盒中有唔同既配料同醬汁,任君選擇,
食之前侍應都會介紹食咩部位要沾邊隻醬汁~

松露蝦球伊麵

拆骨肉燉白菜

黑松露蠔仔煎蛋
因為好鐘意食松露所以叫埋呢個黑松露蛋,

特色宮爆雞丁

2024-04-08 12 瀏覽
每年4月換季時間,都會去咗東薈城名店倉買衫行下。今次shopping完就去咗試呢間叫羲和小館嘅餐廳試下。🛍️首先叫咗義和馳名的烤鴨,係佢哋招牌菜之一,名為會跳舞的烤鴨。烤鴨被切成三個部分,每一個部位都有不同食法。第一道係鴨胸皮,酥脆可口,啖啖油香,餐廳建議唔使包薄餅,直接沾上藍莓醬再沾上爆炸糖食。爆炸糖係口入面爆炸令成個體驗更加有趣。💥第二道是鴨胸肉,皮脆肉質嫩滑,直接沾上黃芥末同樣唔使包薄餅。黃芥末味道酸甜帶唔太辣,十分開胃。👌第三道是鴨腿肉,皮脆肉嫩,肉汁豐富,配上薄餅、青瓜條、京蔥絲和甜麵醬,都係經典口味最啱我。🦵除了烤鴨,我還品試咗鮑魚雞粒燜飯,整碗飯都係非常香濃鮑汁的味道。飯粒粒粒分明,鮑魚雞粒再加入唔同口感。食咗咁多肉,都要食下菜。拆骨肉燉白菜也是一道不錯的選擇,濃湯搭配上啖啖嫩肉,味道香濃。🍲最後,試埋仙桃牛奶布丁,外面是仙桃造型朱古力,內裡係牛奶布甸。外表唔錯,食落牛奶布甸味道清新。🍮

2024-04-07 14 瀏覽
位於東薈城購物中心3樓的羲和小館馳名北京烤鴨,購物中心一輪血拼過後,早已飢腸轆轆,一於試試!羲和馳名烤鴨 半套 $268這道菜分為半套和全套,全套價錢為$498,不過我個朋友兩個女生,當然點半套。 上菜前師傅會在旁邊切烤鴨,師傅把烤鴨細分為三道鴨肉;服務員準備了器皿為烤鴨保溫,即使我們慢慢吃,也能減慢烤鴨變冷的速度。鴨胸皮是全隻鴨最香酥的位置,店家建議我們,先蘸藍莓醬、再蘸爆炸糖。鴨胸皮一咬滿口油香,一試難忘。😋鴨胸肉皮脆肉嫩,蘸上羲和秘制芥未醬,酸中帶甜,間接解膩。鴨腿肉店家建議我們包薄餅享用,建議食法有以下兩種:第一個傳統食法:包薄餅,加入青瓜條,京蔥絲,甜麵醬;第二個新式食法: 包薄餅,加入山楂條,紫洋蔥,藍莓醬。我認為兩種食法各有千秋,都能突顯烤鴨的美味。乾隆白菜 $58之前從未試過這一類的菜式,原來乾隆白菜是把麻醬和醋混成一個特製醬汁,再撈上白菜的一個菜式。酸酸的,特別開胃。濃湯水餃 $88水餃一共有八顆,本以為水餃是這道菜的主角,誰不知濃湯才是這道菜的主角!濃湯入口鮮甜,加上蔥花提鮮,吨吨幾口已被我和朋友喝個精光。籠仔櫻花蝦海味蒸飯 $118當我們還在吃烤鴨的時候,這道菜到

羲和馳名烤鴨 半套 $268

鴨胸肉皮脆肉嫩,蘸上羲和秘制芥未醬,酸中帶甜,間接解膩。

鴨腿肉店家建議我們包薄餅享用,建議食法有以下兩種:

第一個傳統食法:包薄餅,加入青瓜條,京蔥絲,甜麵醬;

第二個新式食法: 包薄餅,加入山楂條,紫洋蔥,藍莓醬。

我認為兩種食法各有千秋,都能突顯烤鴨的美味。

乾隆白菜 $58

濃湯水餃 $88

籠仔櫻花蝦海味蒸飯 $118
當我們還在吃烤鴨的時候,這道菜到了,店員問我們:「您們還未吃到這道菜,需不需要先蓋著保溫?」 ,非常細心。

言歸正傳,除了有櫻花蝦之外,裏面還有蝦米,魷魚等等的海味。蒸飯吃得出事先炒過,非常入味,底下鋪上荷葉,美觀之餘,亦吃得出荷葉香氣。

香辣蝦 $148
一份大約有十隻蝦,炒得相當惹味,混合了炸蒜,乾辣椒一起炒,果然香辣。當中的伴碟也不容小覷,米通炸得非常脆口,碟底的花生又香又脆,想不到除了蝦,我們會把花生吃光。😛

環境方面相當舒適,位置闊落,光線充足。服務方面,我們享用烤鴨後,剝蝦後,店員都會為我們換碟,而且會根據我們的進度,再打開食物的蓋,非常細心。

2024-04-05 24 瀏覽
今晚係東薈城行完街,決定同屋企人一齊食中菜!馳名烤鴨(半隻)師傅會即場片,仲有埋表演睇添片皮鴨分為3小碟,先係鴨皮,烤得脆卜卜,雖然佈滿脂肪,但有滿滿既鴨油香,食一兩塊唔過分另外仲有鴨胸肉同鴨髀肉,肥瘦均勻,鴨肉非常嫩滑,配上八寶盒同薄餅,八寶盒入面有唔同既醬料,比較特別既係有藍莓醬同山渣條,估唔到又意外地同鴨既味道好夾!冰梅小肉排,小肉排經油炸,外脆內嫩,再炒上帶梅味既醬汁,個汁酸酸甜甜咁,所以好開胃!沙律芥末蝦球必叫!炸得酥脆既蝦鋪在炸米餅上,再淋上沙律芥末醬,成個口感balance得好好,而且炸粉夠薄,所以唔會覺得好油膩!籠仔櫻花蝦海味蒸飯以籠仔蒸飯,風味十足。飯炒得乾身,配有魷魚等海鮮,而櫻花蝦香氣十足,為成個飯提升到另一層次!性價比高,服務態度良好,大家黎outlet shopping既同時,都可以去試下呢間餐廳!
今晚係東薈城行完街,決定同屋企人一齊食中菜!

馳名烤鴨(半隻)
師傅會即場片,仲有埋表演睇添
片皮鴨分為3小碟,
另外仲有鴨胸肉同鴨髀肉,肥瘦均勻,鴨肉非常嫩滑,

冰梅小肉排,

沙律芥末蝦球

籠仔櫻花蝦海味蒸飯
以籠仔蒸飯,風味十足。

2024-04-05 14 瀏覽
櫻花蝦海皇炒飯,呢一個炒飯非常有鑊氣,而且每一粒炒飯都粒粒分明,非常乾身,食得出廚師本身嘅公價,而且調味亦都非常好,絕對唔會非常咸,味道相對適中,櫻花蝦同埋本身炒飯係有其他配料嘅配搭非常match, 口感一流,食得出餐廳高級中菜嘅路線🤞🏻🤞🏻🤞🏻金湯海皇羹,呢一個湯比我想像中有驚喜,本身以為係會好鹹,但係餐廳係用雞湯去做一個海皇羹,味道嚟講,非常鮮味,而且熱辣辣,飲湯最緊要夠熱,good!羲和馳名烤鴨(半隻),嚟到呢一間舖頭點可以唔少得叫佢招牌嘅燒鴨,餐廳嘅侍應姐姐會邀請你出去打卡,同埋會有職員喺你面前切,以話俾你聽隻鴨係即叫即燒,同埋真係新鮮即做,熱辣辣真係冇得輸,店員嘅手法非常純熟,亦都會比提示牌我哋,話俾我哋聽每一碟應該點食,非常鍾意食佢嘅鴨胸皮,係再點買藍莓醬再加爆炸糖食,令到成個口感冇咁油膩,而且食法非常新穎,喺個口度咋咋聲,非常有趣🤣 鴨腿肉就加埋包薄餅一齊食,加埋餐廳特別調製嘅醬汁同埋青瓜洋蔥同埋蔥,味道更加上一層樓,成個口感非常特別!而且餐廳嘅烤鴨真係非常好食,簡直令我哋忍唔住食完一件又一件,話咁快就將半隻烤鴨好快食晒!我哋嘅午餐配搭仲有楊枝甘露,楊枝甘露亦都非常多配料

我哋嘅午餐配搭仲有楊枝甘露,楊枝甘露亦都非常多配料,消暑一流!總括嚟講餐廳嘅嘢食非常多元化,係一間高級嘅中菜,餐廳鍾意食烤鴨嘅朋友絕對唔可以錯過!
2024-04-03 23 瀏覽
一向鍾意試食唔同嘅中菜菜館,行街行到肚餓,決定入嚟呢間餐廳試一試。呢間餐廳晚市有套餐可供選擇,價錢合理。因為有一啲菜式同埋小食想食,所以當日決定散叫冇嗌套餐。嚟到呢間中菜館,不得不識嘅係佢推介嘅片皮鴨,片皮鴨即叫即片,佢會將片皮鴨分開三小碟,配以唔同嘅醬汁食用。佢嘅醬汁叫做八寶盒,比起平時其他餐廳更加有心思,放喺轉盤上面方便唔同嘅同枱食客可以轉個轉盤好容易就點到都唔同嘅醬汁。而且比較特別嘅係佢嘅醬汁有平時餐廳冇嘅紅莓醬同埋芥辣醬,為片皮鴨提供其他唔同嘅味道。小籠包皮薄餡靚,一啖咬落去醬汁係會噴晒出嚟嘅。佢嘅心思位就係每一隻小籠包都有一個小錫紙盤裝住,咁就唔會容易夾難夾穿令到小籠包流晒啲湯汁出嚟。另外點左紅燒獅子頭,一位用嘅份量。獅子頭嘅醬汁十分濃郁,而且獅子頭嘅肥瘦適中,入口即溶。廚師很有心思,配上一碗迷你嘅白飯,配送醬汁同埋獅子頭真係一流。😋主食方面就點咗貴妃泡飯,泡飯嘅湯底非常新鮮濃郁,而且十分足料,有唔同嘅瓜菜粒,再加上泡飯附送一碗脆米,食之前可以自行落落去個泡飯上邊,增加泡飯嘅口感。最後仲有點多個小肉餅,因為比較有特色,喺其他餐廳未見過。點知上菜嘅時候亦都係充滿驚喜,每個小肉餅

最後仲有點多個小肉餅,因為比較有特色,喺其他餐廳未見過。點知上菜嘅時候亦都係充滿驚喜,每個小肉餅上面插着一支滴管,店員介紹滴管裏面嘅係黑醋嚟嘅,可以自行調校黑醋嘅份量。

而小肉餅裏面嘅餡同埋口味類似小籠包嘅餡,但係製作嘅方法有啲唔同,大家嚟嘅時候都可以試吓。

餐廳亦都有其他推介菜式,當日未試,下次會來再試!

2024-04-02 24 瀏覽
趁放假同屋企人去食餐好,佢個lunch set包小菜同甜品全都有,好似幾正。今餐叫咗兩個lunch set再加兩籠點心,蝦餃皇同鮮蝦腐皮卷。個lunch set主食我地嗌咗櫻花蝦海皇炒飯同濃湯什錦泡飯,午市套餐包白灼田園蔬菜同小食。小食我地嗌咗三色雲耳同蜜汁脆芋絲。跟餐可以揀湯或者飲品,我就叫咗青檸梳打,屋企人叫咗金湯海皇葵,仲有得揀埋跟餐甜品,我地嗌咗楊枝甘露同薑汁小桃膠。整體所有餐點賣相幾好,味道都好,我地最鍾意嘅啲喺櫻花蝦海皇炒飯,炒飯炒得好乾身又好香口,飲餸比例都好恰當,食到好燶櫻花蝦味,仲有我好鍾意嘅生菜。另外,個小食蜜汁脆芋絲平時好少見,個芋絲嘅温度食得出喺岩岩炸好就即刻上菜,唔錯。甜品個薑汁小桃膠,食完好暖身。有機會會再encore

有機會會再encore

2024-03-29 24 瀏覽
中意食片皮鴨同埋中菜,所以選了呢間店。叫左個2人晚餐,勁多野食。晚餐有半套片皮鴨、黃扒魚肚湯兩盅、上海燻魚、海膽金沙豆腐、鮑魚雞粒燜飯、楊枝甘露兩碗。片皮鴨既食法有幾隻,配料種類有好多,試左藍莓醬同埋mustard,都係中意甜醬多d,但朋友就中意新潮既食法。呢個盒就滿足到我地唔同既需要啦!黃扒魚肚係日本南瓜加廿八頭花膠煮成,好飲又養顏。上海燻魚帶有咸香、又有d鮮甜、仲有魚乾既香,食完好回味。海膽金沙豆腐既色澤好靚,豆腐既淡令到個味好突出,好岩送白飯,但我地已有好多野食,就冇再叫白飯。鮑魚雞粒燜飯個香,成個飯都係鮑汁既味,食到停唔到口。楊枝甘露味道唔錯,有d芒果肉,食到椰汁味。中意呢個2人餐有好多款式可以任選,下次來會想試下其他菜式。抵食過單點。

黃扒魚肚係日本南瓜加廿八頭花膠煮成,好飲又養顏。

上海燻魚帶有咸香、又有d鮮甜、仲有魚乾既香,食完好回味。

鮑魚雞粒燜飯個香,成個飯都係鮑汁既味,食到停唔到口。

楊枝甘露味道唔錯,有d芒果肉,食到椰汁味。

2024-03-25
2024-03-28 23 瀏覽
今晚黎試下呢間中菜。前菜叫左乾隆白菜,好開胃,佢係芝麻醬同醋撈左落d娃娃菜度,娃娃菜爽口。雖然見到檯檯都叫片皮鴨,不過屋企人唔係特別好鴨肉,所以無叫。叫左酸菜魚。酸菜魚好有驚喜,魚肉鮮嫩無骨,仲有酸菜嘅酸甜味道,好開胃。最重要係佢嘅湯底,好麻但係唔辣,都唔油,幾過癮。而且佢仲加咗粉條同窩旬更加豐富口感,令味道更加豐富。再嚟就係櫻花蝦籠仔蒸飯,d飯有炒過然後蒸熟嘅時候嘅香氣就已經飄散出嚟。而籠仔入面放咗櫻花蝦,味道更加濃郁。個飯夠3個人分。甜品叫左姜汁紅棗桃膠。桃膠煮得剛好,唔會太軟太硬,口感適中。薑汁夠辣。總括而言,食物質素唔錯,位都坐得幾舒服。適合一班人黎,可以share下片皮鴨,叫d小菜。
今晚黎試下呢間中菜。

2024-03-23 33 瀏覽
已經試過尖沙咀嗰間,真係頂級享受,環境好靚好有氣氛,去左東涌行山,見佢東薈城有分店,所以去左試下三位用餐,叫左一隻鴨加八寶盒,有3盤肉,鴨胸脆皮蘸跳跳糖,感受舌尖上的跳動;鴨胸嫩肉蘸秘制芥末醬-體會怦然的心動;鴨腿肉搭配山渣條,加上旋轉八寶盒再加其他小菜,價錢屬於中上,室內裝修精緻,服務員態度友善。菜色美味,上菜速度佳,幾乎沒有踩雷。最正係個和牛~真係超級好食😋,但最正都係尖沙咀個間~佢個魚肚花膠湯都好正

三位用餐,

• 冰鎮鮑魚