2018-08-04 136 瀏覽
無想過經過幾級舊樓的樓梯後,一上到來有種很放鬆的感覺很舒服😌原來這裡是用手機點餐的,可以給我慢慢選個夠,不會有員工給我壓力晚餐很豐富啊竟然有餐前飲品,真的無諗過從湯到沙律仲有蒜茸包啦,小食啦,伴菜仲有焗薯或意粉,超勁滿足主菜是慢煮安格斯,我第一次試慢煮,無諗過口感好吸引啊!最後還有果茶同甜品我加了個榴連慕絲宜家諗起仲想食 鍾意榴連嘅人唔可以錯過仲有其他主菜我仲未試啊!唯一缺點是在這個舊樓上面,不易察覺有個咁休閒的餐廳但都算好是在彌敦道大街又近地鐵站好方便啊!

晚餐很豐富啊
竟然有餐前飲品,真的無諗過
主菜是慢煮安格斯,我第一次試慢煮,無諗過口感好吸引啊!
最後還有果茶同甜品
我加了個榴連慕絲
宜家諗起仲想食
鍾意榴連嘅人唔可以錯過
仲有其他主菜我仲未試啊!
唯一缺點是在這個舊樓上面,不易察覺有個咁休閒的餐廳
但都算好是在彌敦道大街又近地鐵站好方便啊!

• 晚餐套餐
環境舒適,不會太逼逼夾夾,除圓枱以外還有類似居酒屋的枱。好有誠意的餐廳。可以用微信order。有多款慢煮食物,在一般Cafe是沒有的。在鬧市中尋找到充電的地方。誠意無價。個湯有驚喜,落足料,兩款湯各有特色。已很少在其他地方能飲到。慢煮美國豬鞍扒,肉汁豐富。慢煮三文魚相當大份本人鍾意飲咖啡,相當精緻奶凍唔使加錢加錢要了的檸檬蛋糕。
Cafe

個湯有驚喜,落足料,兩款湯各有特色。
已很少在其他地方能飲到。

慢煮美國豬鞍扒,肉汁豐富。

慢煮三文魚相當大份

本人鍾意飲咖啡,相當精緻

奶凍唔使加錢

加錢要了的檸檬蛋糕。
2018-08-03
Cafe