2019-07-01
Station 3今日同一位好耐冇見嘅朋友約會! 所以約咗去呢一間Station 3 Cafe食飯 因爲可以同朋友坐耐啲都唔會俾人趕走! 剛到嘅時候 已經見到有七成入座了! 但座位之間十分闊落 環境很乾淨同埋好舒服! 職員都好有禮貌安排我哋入座我哋一人叫咗一個Dinner Set 加埋前菜同甜品! 最啱我哋唔使諗唔使煩食咩! 田園沙律沙律食落好新鮮 有幾種唔同嘅蔬菜 再配上香滑嘅芝麻醬 味道酸酸甜甜 食落好開胃卡邦尼煙肉雜菌意粉我知道每一間餐廳既卡邦尼意粉嘅味道都有所不同! 尼一間既牛油同cream嘅份量比較少 但意粉十分彈牙 很有咬口! 而且意粉表面鋪滿一層炸過嘅煙肉碎 再配埋雜菌 口感好特別煙三文魚野菌忌廉燴意粉意粉中間有幾舊煙三文魚 味道好好 食落有少少煙熏味! 配上野菌同忌廉 令到意粉個味道好夾好creamy食落唔會覺得好肥膩 特濃朱古力蛋糕口感鬆軟內層的朱古力忌廉都好軟滑,朱古力味再強烈啲會更好。
田園沙律
卡邦尼煙肉雜菌意粉
煙三文魚野菌忌廉燴意粉
特濃朱古力蛋糕
口感鬆軟內層的朱古力忌廉都好軟滑,朱古力味再強烈啲會更好。