2003-04-18 26 瀏覽
上星期o黎o左呢度食business lunch;咁o既時勢,居然要等位,有D surprise。環境方面幾fancy:門口大大個魚虹,深木色餐椅,有D漁船feel,不過臺同臺之間迫o左少少。食物方面,一般點心o既水準都過得去,最有印象係個XO醬蘿蔔糕,整得幾好味。
2002-11-05 24 瀏覽
我都去過德福呢間,但你地網坦仲未add 入去,等你地add 左入去,再俾其他評語啦!快快add啦,Thanks!!!(編者按: 呢間酒樓已add,可能我們輸入稻香海鮮火鍋,所以你才search。請用這個link 寫食評:http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=9863)

2002-10-18 14 瀏覽
早排敦煌結業,德福間稻香漁港就係開o係敦煌舊址,星期四晚三個人去食晚飯,原來晚飯都幾抵,三個人埋單三百蚊頭,算係咁啦!環境就真係舒服,格局裝修好,另外我地嗌左四樣野,有貴非雞,芝士焗龍蝦伊麵底,沙律海鮮卷,瑤砫草菇豆腐,三個人食o吾曬,仲要打包擰走。又抵食又舒服,食晚飯首選多數會係呢間,仲有尋晚都見到好多人打邊爐,應該都幾抵食,晚上九點後仲抵,火鍋生料碟碟十二蚊,抵過食自助餐,又o吾駛浪費食物。
基本上點心款款出色,<br>特別好味的有蘿蔔酥,炸蝦角,花枝餅<br>裝潢不錯,用小船作主題.
基本上點心款款出色,
<br>特別好味的有蘿蔔酥,炸蝦角,花枝餅
<br>裝潢不錯,用小船作主題.
2002-08-02 15 瀏覽
都係去飲茶啦,o個度幾舒服,食物ok,但假期會貴double,<br>因上次去係正價點心就要成6,70蚊一個,後來聽人講星期一至五係有特價點心,平好多ga,一樣咁正,總之一至五平日去食就抵。