2002-02-17 21 瀏覽
如果去食佢地的buffet,的確又低又正,平時去就貴少少,但D食物的確唔錯,刺身新鮮,金龍卷,千禧卷好味,不過個千禧卷上面的海,三文魚碎有時由飯團上面跌落來,服務員見到咁,倍番一小碟海,都唔錯.
2002-02-06 23 瀏覽
呢度真係幾格涉,太古城同側魚涌中間。我都係前排無無聊聊周圍行先搵到呢間餐廳。星期六黎食午餐,有任飲任食。大人$19X,仲有九折,1點至3點。仲送四個鍾迫車。嘩~我估真係冇乜客呀!雖然係任食,但質素好好呀!魚生刺身~選擇吾多,但好新鮮又大件。鐵板燒~記住試牛柳同蔥卷,好好味。串燒~我至愛係燒雞翼同軟骨,幾左幾輪。炸物~相比之下比較失色,吾駛點試。甜品~只有雪糕,但好正,好好好正,好明顯吾係Cheap 野。另外仲有小食,啤酒。我地差吾多乜都試晒,我覺得物有所值呀~!而我覺得最正係,你一種食物可以隨便叫幾多份。吾似有D任食,你五個人一定比五份,有時得一個人想食,都迫住幾他人食。所以呢度就好好。而且上菜速度好快,吾駛點等。可以食完再叫,吾駛怕冇得食而叫到一檯都係。
雖然係任食,但質素好好呀!
魚生刺身~選擇吾多,但好新鮮又大件。
鐵板燒~記住試牛柳同蔥卷,好好味。
串燒~我至愛係燒雞翼同軟骨,幾左幾輪。
炸物~相比之下比較失色,吾駛點試。